RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)
Δημοσίευση 13/12/2010 - 20:52
θα χασεις ο,τι δεν εχεις συγχρονησει.. δηλαδη η συσκευη σου θα γινει εργοστασιακη και θα τα περασεις ολα απο την αρχη... εαν κανεις restore .. και μετα restore from backup δεν χανεις τιποτα εκτος cydia αλλα δεν σου το συνιστω .. γιατι θα παραμεινουν διαφορα σκουπιδια
Ad
Δημοσίευση 13/12/2010 - 20:55
Δημοσίευση 13/12/2010 - 20:55
καλησπερα θελω να ρωτησω το εξης: αν κανω upgrade απο 3.1.3 σε 4.2.1 και κανω jailbreak θα χασω τις εφαρμογες και τα αρχεια που εχω στο iphone??
Εδω ειναι καποια βασικα βηματα ωστε να μην χασετε τιποτα απο την συσκευη σας πριν ξεκινησετε την διαδικασια του restore,πρεπει η συσκευη σας jaibreak.
1. Sync με το iTunes
Έτσι θα σωθούν όλα τα προγράμματα και οι εφαρμογές και οι πληροφοριες τους, σημειώσεις, game saves, logins κλπ.ειτε κανετε set up new iPhone η from backup καλο ειναι το εχετε αυτο καπου αυτο το backup
2. Αντιγράψτε στον Υπολογιστή σας Φωτογραφίες και Βίντεο καθως εχετε σύνδεση την συσκευη σας θυρα USB η μπορείτε ομως να της τραβηξετε χειρικξνητα με SSH να πατε στον φάκελο /private/var/mobile/Media/DCIM/
3. Κρατήστε screenshot κάθε σελίδα του SpringBoard σας.
Κρατήστε screenshot και από τις ρυθμίσεις του WinterBoard και των Ρυθμίσεων εκεί που είναι η λίστα των Jailbroken προσθήκων, ώστε να γνωρίζετε τι είχατε βάλει μέσα
4. Ανοίξτε το Cydia και σημειώστε ή μπορειτε τραβήξτε screenshots που θα βρείτε στο μενού Manage > Packages που είναι και ότι έχει περαστεί στην συσκευή σας μετά το Jailbreak.
5. Backup τα Voice Memos: χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Media/Recordings πρεπει έχετε κρατήσει και το αρχείο Recordings.db. για να μπορεσετε να το επαναφερετε
6. Backup των Επαφών:χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/AddressBook/AddressBook.sqlitedb και τις εικόνες/φωτογραφίες των επαφών σας στον ίδιο φάκελο το αρχείο: AddressBookImages.sqlitedb
7. Backup του Ημερολογίου:χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/Calendar/Calendar.sqlitedb
8. Backup Ιστορικού Κλήσεων:χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/CallHistory/call_history.db
9. Backup Αυτόματες Διορθώσεις κατά την Γραφή & Λεξιλόγιο:χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/ Keyboard/user_autocorrections.plist και user_dictionary.plist . Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε το αρχείο dynamic-text.dat .
αυτο το αρχειο εχει να κανει καθως πληκτρολογείτε της λεξεις στην συσκευη σας προσπάθει να μαντέψει τι θελετε να γράψετε και σας εμφανιζει της σωστες λεξεις
10. Backup Χαρτών Αγαπημένων/Σελιδοδίκτες Πλοηγήσεις και Ιστορικό: χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/ Maps/Bookmarks.plist, Directions.plist & History.plist
11. Backup των Σημειώσεων: χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/Notes/notes.db & notes.idx
12. Backup των Safari Bookmarks, Ιστορικό Πλοήγησης & Τελευταία Κατάσταση: χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/ Safari/Bookmarks.plist, History.plist & SuspendState.plist
13. Backup των Μηνυμάτων SMS: χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/SMS/sms.db
14. Backup των WebClips (bookmarked σελίδες που έχετε προσθέσει στην home screen σας) η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/ WebClips/(όλοι οι φάκελοι που τελειώνουν με .webclip)
Οταν τα κανετε ολα αυτα η εχετε κρατησει αυτα που θελετε μπορειτε να ξεκηνισετε την διαδικασια του restore,και οταν τελειωσει το restore, κανετε jailbreak εχει περαστει και το cydia περνατε και OPEN SSH για να μπορεσετε να συνδεθειτε ασυρματα για να μπορεσετε να τα ξανα επαναφερετε. ο οδηγος ειναι φτιαγμενος απο το φιλο βασιλη
ελπιζω να σε βοηθησει.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 13/12/2010 - 21:03
Δημοσίευση 13/12/2010 - 21:07
Δημοσίευση 13/12/2010 - 21:08
ευχαριστω πολυ kostasrodos29...!!με βοηθησε πολυ η αναρτηση σου...!
τιποτα φιλε μου εγω απλα βρηκα τον οδηγο του φιλου βασιλη και στον ποσταρα.χαιρομαι που σε βοηθησε ο οδηγος.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 13/12/2010 - 21:15
private/var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration
εδω υπαρχουν καποια .plist files "preferences.plist και com.apple.wifi.plist" και ισως και "com.apple.network.identification.plist"
παρτα backup για να εισαι σιγουρος..
Δημοσίευση 13/12/2010 - 21:22
Δημοσίευση 13/12/2010 - 21:48
συνδεσε το στο iTunes και πατα restore θα το κάνει αφου είσαι στην 42 χωρίς προβλημα
όταν λες δεν το κάνει τι κάνει?
βγάζει κάποιο ΜΗΝΥΜΑ λάθους κι αν ναι ποιο?
έχεις αναβάθμιση το iTunes στο υπολογιστή σου?
authorized είναι?
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 13/12/2010 - 21:50
Δημοσίευση 13/12/2010 - 22:03
και μετα πατησε restore στο itunes..
Δημοσίευση 13/12/2010 - 22:15
Υποψην , αυτο το μηνημα το στελνω τελικα απο την δουλεια μου , αφου δεν αντεξα και ηρθα εδς να εχω και το shsh . Παλι τιποτα. το ιδιο ερρορ. ΜΕ λιγα λογια , δεν χρειαζεται το shsh e?
Δημοσίευση 13/12/2010 - 22:16
οχι δεν χρειαζονται αφου ακομα υπογραφεται η 4.2.1. σκετο restore κανε. αν σου επιτρεπει το update κανε update.το εβαζα σε dfu mode και μετα στο itunes Μου ελεγε πως ειναι σε recovery mode .του παταγα restore , κατεβαζε το itunes μαλλον το FW αλλα οταν πηγενε να κανει θπδατε ετρωγε error. μετα κατρεβασα μονος μου το 4.2.1 ,shift k restore τιποτα. παει περιπου μεχρι την μεση η μπαρα που γεμιζει στο κινητο , μετα κανει ρεσταρτ και το itunes δειχνει error " The iphone "iphone" could not be restored. An unknown error occured (1013) .
Υποψην , αυτο το μηνημα το στελνω τελικα απο την δουλεια μου , αφου δεν αντεξα και ηρθα εδς να εχω και το shsh . Παλι τιποτα. το ιδιο ερρορ. ΜΕ λιγα λογια , δεν χρειαζεται το shsh e?
Δημοσίευση 13/12/2010 - 22:47
καλησπερα μου εδωσε ενασ φιλος ενα αμερικανικο iphone 3g καταφερα κ το εσπασα με red snow 0-9 6b4 το κινητο ηταν κλειδωμενο καταφερα στην 4,2,1 κ το εκανα τζαιλβρεικ ανοιγει κανονικα δειχνει κ μπαινει κανονικα στο cydia αλλα δν μου δειχνει οτι εχω σημα κ συνεπως δν μπορω να κανω καμια κληση πρεπει να το κανω κ unclock και αν ναι πωs filmaware 5.15.014 δεν μου δεινει φορεα . ααα εκδοση 4,21,(8c148) παρακαλω βοηθεια.οχι δεν χρειαζονται αφου ακομα υπογραφεται η 4.2.1. σκετο restore κανε. αν σου επιτρεπει το update κανε update.
Τελευταία επεξεργασία από: doomakos21, 13/12/2010 - 22:50
Δημοσίευση 13/12/2010 - 22:52
πρεπει να αναβαθμισεις ββ σε 0615χχ. να ξερεις οτι θα χασεις το gps οπως λενε φιλοι που αναβαθμισαν και οτι πλεον μονο με custom ipsw θα μπορεις να αναβαθμιζεις ή να καταβαθμιζεις το κινητο σου.
η επιλογη δικη σου.
http://www.2-soft.co...redsnow-0-9-6b6
Δημοσίευση 13/12/2010 - 22:55
εχω ενα iphone 2g me o.s 3.2.1 και σκεφτομε να το κανω update στη 4.2.1 γιατι καποιεσ εφαρμογες που θελω δε τισ υποστηριζει η εκδοση που εχω..
μπορω να κανω update? kai jailbreak sto iphone 2g?
αμα μπορει καποιος ας μου στειλει καποια link απ το forum για να μπορεσω να βγαλω ακρη..
thanksss
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)