Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)

• Please log in to reply
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/12/2010 - 22:57

παιδια για και χαρα σας!!
εχω ενα iphone 2g me o.s 3.2.1 και σκεφτομε να το κανω update στη 4.2.1 γιατι καποιεσ εφαρμογες που θελω δε τισ υποστηριζει η εκδοση που εχω..
μπορω να κανω update? kai jailbreak sto iphone 2g?
αμα μπορει καποιος ας μου στειλει καποια link απ το forum για να μπορεσω να βγαλω ακρη..
thanksss

Το 2G πάει μέχρι την 3.1.3

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   sitofakis

sitofakis

iPH User

• 109 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/12/2010 - 23:00

Εδω ειναι καποια βασικα βηματα ωστε να μην χασετε τιποτα απο την συσκευη σας πριν ξεκινησετε την διαδικασια του restore,πρεπει η συσκευη σας jaibreak.

1. Sync με το iTunes
Έτσι θα σωθούν όλα τα προγράμματα και οι εφαρμογές και οι πληροφοριες τους, σημειώσεις, game saves, logins κλπ.ειτε κανετε set up new iPhone η from backup καλο ειναι το εχετε αυτο καπου αυτο το backup

2. Αντιγράψτε στον Υπολογιστή σας Φωτογραφίες και Βίντεο καθως εχετε σύνδεση την συσκευη σας θυρα USB η μπορείτε ομως να της τραβηξετε χειρικξνητα με SSH να πατε στον φάκελο /private/var/mobile/Media/DCIM/

3. Κρατήστε screenshot κάθε σελίδα του SpringBoard σας.
Κρατήστε screenshot και από τις ρυθμίσεις του WinterBoard και των Ρυθμίσεων εκεί που είναι η λίστα των Jailbroken προσθήκων, ώστε να γνωρίζετε τι είχατε βάλει μέσα

4. Ανοίξτε το Cydia και σημειώστε ή μπορειτε τραβήξτε screenshots που θα βρείτε στο μενού Manage > Packages που είναι και ότι έχει περαστεί στην συσκευή σας μετά το Jailbreak.

5. Backup τα Voice Memos: χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Media/Recordings πρεπει έχετε κρατήσει και το αρχείο Recordings.db. για να μπορεσετε να το επαναφερετε

6. Backup των Επαφών:χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/AddressBook/AddressBook.sqlitedb και τις εικόνες/φωτογραφίες των επαφών σας στον ίδιο φάκελο το αρχείο: AddressBookImages.sqlitedb

7. Backup του Ημερολογίου:χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/Calendar/Calendar.sqlitedb

8. Backup Ιστορικού Κλήσεων:χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/CallHistory/call_history.db

9. Backup Αυτόματες Διορθώσεις κατά την Γραφή & Λεξιλόγιο:χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/ Keyboard/user_autocorrections.plist και user_dictionary.plist . Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε το αρχείο dynamic-text.dat .
αυτο το αρχειο εχει να κανει καθως πληκτρολογείτε της λεξεις στην συσκευη σας προσπάθει να μαντέψει τι θελετε να γράψετε και σας εμφανιζει της σωστες λεξεις

10. Backup Χαρτών Αγαπημένων/Σελιδοδίκτες Πλοηγήσεις και Ιστορικό: χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/ Maps/Bookmarks.plist, Directions.plist & History.plist

11. Backup των Σημειώσεων: χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/Notes/notes.db & notes.idx

12. Backup των Safari Bookmarks, Ιστορικό Πλοήγησης & Τελευταία Κατάσταση: χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/ Safari/Bookmarks.plist, History.plist & SuspendState.plist

13. Backup των Μηνυμάτων SMS: χειροκίνητα μέσω SSH η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/SMS/sms.db

14. Backup των WebClips (bookmarked σελίδες που έχετε προσθέσει στην home screen σας) η διαδρομη ειναι /private/var/mobile/Library/ WebClips/(όλοι οι φάκελοι που τελειώνουν με .webclip)

Οταν τα κανετε ολα αυτα η εχετε κρατησει αυτα που θελετε μπορειτε να ξεκηνισετε την διαδικασια του restore,και οταν τελειωσει το restore, κανετε jailbreak εχει περαστει και το cydia περνατε και OPEN SSH για να μπορεσετε να συνδεθειτε ασυρματα για να μπορεσετε να τα ξανα επαναφερετε. ο οδηγος ειναι φτιαγμενος απο το φιλο βασιλη
ελπιζω να σε βοηθησει.

ωραιος οδηγος εψαξα και εγω για αυτον τον οδηγο γιατι ηθελα να κρατησω backup καποια αρχεια χειτοκινητα αλλα δεν τον βρηκα που ηταν χωμενος?

#228   Vicodin

Vicodin

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2010 - 15:09

Καλησπερα παιδια ξερετε αν θα βγει και jaibreak για ipod touch 2g mc model για την 4.2.1 ?

#229   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/12/2010 - 15:30

Καλησπερα παιδια ξερετε αν θα βγει και jaibreak για ipod touch 2g mc model για την 4.2.1 ?

Φίλε μου έχει βγει (RedSn0w) , οδηγίες στην 1η σελίδα, αλλά είναι tethered.

#230   antonisape

antonisape

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2010 - 18:07

ποτε προβλέπετε να γίνει για iphone 4 unthetered?

#231   XENAKITO

XENAKITO

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2010 - 23:00

[quote name='lrbill' date='09 December 2010 - 11:10 PM' timestamp='1291929041' post='339868']
αν εχεις παει καποτε στην 4.0 ή 4.1 και εχεις σωσει τα shsh μπορεις να γυρισεις στην 4.1 με JB και δεν θα εχεις πια αυτα τα προβληματα,
[/quot

tis eixa prin autes tis ekdoseis! kai pou to xerw an exw swsei to shsh???

#232   lemar84

lemar84

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2010 - 12:21

καλησπερα σε όλους!!
εχω βάλει την 4.2.1 JB και μολις βάλω τα source και καποιο προγραμμα και κανω επανεκινηση μετα κολαει στην εκκινηση στο μηλο και πρεπει να κανω boot απο το Redsnow.
εχω 3gs με παλιο bootroom
επισης αν βαλω μονο τα source χωρις να βαλω καποιο προγραμμα οταν κανς επανεκινηση ανοιγει κανονικα αλλα κολαει το cydia δηλαδη παταω το εικονιδιο και δεν μου το ανοιγει.
τι φταιει και τι πρεπει να κανω;;;
ευχαριστω

#233   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7,215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 15/12/2010 - 12:25

καλησπερα σε όλους!!
εχω βάλει την 4.2.1 JB και μολις βάλω τα source και καποιο προγραμμα και κανω επανεκινηση μετα κολαει στην εκκινηση στο μηλο και πρεπει να κανω boot απο το Redsnow.
εχω 3gs με παλιο bootroom
επισης αν βαλω μονο τα source χωρις να βαλω καποιο προγραμμα οταν κανς επανεκινηση ανοιγει κανονικα αλλα κολαει το cydia δηλαδη παταω το εικονιδιο και δεν μου το ανοιγει.
τι φταιει και τι πρεπει να κανω;;;
ευχαριστω

σίγουρα είναι παλιά?
ελεγξε το με το idetector
αν δεν είναι και έχεις shsh γυρνα 41 αν είναι κανε restore δεν φταίνε σίγουρα τα πακέτα
ρωτά και τη χατζηβασιλειου γι Αυτό είναι ποιο ειδική
:)

#234   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7,215 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2010 - 12:31

[quote name='XENAKITO' date='14 December 2010 - 11:00 PM' timestamp='1292360434' post='343767']
[quote name='lrbill' date='09 December 2010 - 11:10 PM' timestamp='1291929041' post='339868']
αν εχεις παει καποτε στην 4.0 ή 4.1 και εχεις σωσει τα shsh μπορεις να γυρισεις στην 4.1 με JB και δεν θα εχεις πια αυτα τα προβληματα,
[/quot

tis eixa prin autes tis ekdoseis! kai pou to xerw an exw swsei to shsh???
[/quote[

Άνοιξε το cydia ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ αν έχει κάτι ψιλά πράσινα γραμματακια ή εναλλακτικά με το tinny umbrella

#235   lemar84

lemar84

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2010 - 12:42

ανοιξα το cydia και εχει πρασινα γραμματακια "SHSH iOS 4.0 , 4.0.1 , 4.0.2 , 4.1" τι κανω;;

#236   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7,215 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2010 - 12:48

ανοιξα το cydia και εχει πρασινα γραμματακια "SHSH iOS 4.0 , 4.0.1 , 4.0.2 , 4.1" τι κανω;;

ελληνικο ή ξενικο το κινητο?
αν ελληνικο
Βάλτο dfu
κατεβσε ΑΠΟ την πρώτη σελίδα ΕΔΩ στο σάιτ την 4.1
με shift on pc and restore on itunes περνα την 4.1
σε λαθος 1015 χρησιμοποίησε το tinny umbrella and kick out if recovery
Μετα setup as new συγχρονισε επαφές κι ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και ο,τι άλλο
και Μετα jb με greenpoison or redsnow

#237   lemar84

lemar84

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2010 - 12:55

ελληνικο ή ξενικο το κινητο?
αν ελληνικο
Βάλτο dfu
κατεβσε ΑΠΟ την πρώτη σελίδα ΕΔΩ στο σάιτ την 4.1
με shift on pc and restore on itunes περνα την 4.1
σε λαθος 1015 χρησιμοποίησε το tinny umbrella and kick out if recovery
Μετα setup as new συγχρονισε επαφές κι ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και ο,τι άλλο
και Μετα jb με greenpoison or redsnow

επειδη ειμαι λιγο ασχετος πως μπαινει σε dfu;

#238   lemar84

lemar84

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2010 - 13:27

επειδη ειμαι λιγο ασχετος πως μπαινει σε dfu;

τελικα εχω την new bootroom και δοκιμασα να το επαναφερω στην 4.1 με το itune και μου εβγαλε λαθος 1015 και δεν μπορω να βγαλω ακρη με το tiny umbrella

#239   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7,215 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2010 - 13:32

τελικα εχω την new bootroom και δοκιμασα να το επαναφερω στην 4.1 με το itune και μου εβγαλε λαθος 1015 και δεν μπορω να βγαλω ακρη με το tiny umbrella

συνδεσε το στο TU
κλεισε το iTunes
αριστερά ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ θα δεις ένα ?και κάτι νούμερα πατά εκει
Μετα δεξιά kick out.......
ΕΠΙΣΗΣ συμβατό με χρ και ως διαχειριστης

#240   lemar84

lemar84

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2010 - 13:42

συνδεσε το στο TU