Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/12/2010 - 10:38

με εκδοση 4.0 + δεν γινεται κατι? το λεω γιατι πολλα apps μου ζητανε τετοια εκδοση

Κατέβασε μια custom fw (4.1) από ΕΔΩ (ACTIVATED) για να μην αναβαθμιστεί η έκδοση της baseband, πέρνα την με shift + restore, και μετά κάνεις unlock με UltraSn0W 1.2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   PerastikosGR

PerastikosGR

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/12/2010 - 11:06

Καλημέρα σας, και εξαρχής σας ζητάω ένα μεγάλο συγνώμμη, μιας και μερικές ερωτήσεις μου, σίγουρα έχετε βαρεθεί να τις βλέπετε.
Έχω ένα Iphone 3GS 32GB Model : MC133B με Version : 4.2.1 (8C148a) και Modem Firm : 05.15.04.

Όταν το πρωτοπήρα πρίν από κάνα 2μηνο, του πέρασα το limera και το είχα jailbreak ( επειδή δεν γνώριζα και πολλά , δεν είχα κρατήσει πουθενά backups , και μετά από ένα σβήσιμο του από μπαταρία, το κινητό δεν επανήλθε ποτέ. Επανελειμένα restore από το itunes, αλλά τίποτα. Επειδή δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, το κινητό πήγε σε μαγαζί, και μου το επιστρέψανε στην τωρινή του κατάσταση με τα παραπάνω στοιχεία. )

Γνωρίζω ότι δεν έχει βγεί un-tethered jailbreak (δηλαδή εκδόση που μετά από restart να μην χρειάζετε το PC ). Φίμες λένε ότι κάτι τέτοιο πάντως είναι πολύ κοντά για να γίνει.

Ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσω όταν βγεί η un-tethered έκδοση, έτσι ώστε έαν πάει κάτι στραβά (διαβάζω ότι ό ένας χάνει το GPS του, ο άλλος χάνει το σήμα του και άλλα τέτοια), να μπορώ να γυρίσω χωρίς πρόβλημα πάλι πίσω ;

Και ξαναζητάω συγνώμμη, αλλά την προηγούμενη φορά παιδευόμουνα 3 μέρες μήπως και το επαναφέρω χωρίς αποτέλεσμα. Ε, λογικό είναι να μην θέλω να ξαναπεράσω τα ίδια.

Σας ευχαριστώ και πάλι συγνώμμη. ( Καλές γιορτές btw ).

ΥΓ) Δεν χρειάζομαι unlock μιας και είναι από vodaphone.

Τελευταία επεξεργασία από: PerastikosGR, 21/12/2010 - 11:07

#303   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.774 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 21/12/2010 - 11:09

Οταν βγει με το καλο θα αναρτηθει topic με ολες τις λεπτομερεις.

#304   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2010 - 11:11

Καλημέρα σας, και εξαρχής σας ζητάω ένα μεγάλο συγνώμμη, μιας και μερικές ερωτήσεις μου, σίγουρα έχετε βαρεθεί να τις βλέπετε.
Έχω ένα Iphone 3GS 32GB Model : MC133B με Version : 4.2.1 (8C148a) και Modem Firm : 05.15.04.

Όταν το πρωτοπήρα πρίν από κάνα 2μηνο, του πέρασα το limera και το είχα jailbreak ( επειδή δεν γνώριζα και πολλά , δεν είχα κρατήσει πουθενά backups , και μετά από ένα σβήσιμο του από μπαταρία, το κινητό δεν επανήλθε ποτέ. Επανελειμένα restore από το itunes, αλλά τίποτα. Επειδή δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, το κινητό πήγε σε μαγαζί, και μου το επιστρέψανε στην τωρινή του κατάσταση με τα παραπάνω στοιχεία. )

Γνωρίζω ότι δεν έχει βγεί un-tethered jailbreak (δηλαδή εκδόση που μετά από restart να μην χρειάζετε το PC ). Φίμες λένε ότι κάτι τέτοιο πάντως είναι πολύ κοντά για να γίνει.

Ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσω όταν βγεί η un-tethered έκδοση, έτσι ώστε έαν πάει κάτι στραβά (διαβάζω ότι ό ένας χάνει το GPS του, ο άλλος χάνει το σήμα του και άλλα τέτοια), να μπορώ να γυρίσω χωρίς πρόβλημα πάλι πίσω ;

Και ξαναζητάω συγνώμμη, αλλά την προηγούμενη φορά παιδευόμουνα 3 μέρες μήπως και το επαναφέρω χωρίς αποτέλεσμα. Ε, λογικό είναι να μην θέλω να ξαναπεράσω τα ίδια.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κρατήσεις τα shsh files για την 4.2.1 τώρα που μπορείς με tiny umbrella. Δεν χρειάζεται να είσαι j/b.
Το τρέχεις, και πατάς Save SHSH.

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 21/12/2010 - 11:12

#305   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 21/12/2010 - 11:15

http://ih8sn0w.com/index.php/products/view/idetector.snow
Δες αν ειναι old bootrom
αν ναι μπορεις με redsnow untethered στην 421

#306   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2010 - 11:26

Δες αν ειναι old bootrom

Ούτε 1 στο εκατομμύριο...

#307   PerastikosGR

PerastikosGR

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2010 - 11:43

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Ξεκινώ την διαδικασία με το tiny umbrella. Να στε καλά.

#308   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2010 - 12:11

http://ih8sn0w.com/index.php/products/view/idetector.snow
Δες αν ειναι old bootrom
αν ναι μπορεις με redsnow untethered στην 421

Σίγουρα ειναι ελληνικό;

#309   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2010 - 12:13

Ούτε 1 στο εκατομμύριο...

μου λες και 6 νουμερακια στο lotto pls.

#310   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2010 - 12:15

Φιλαρακο μην κανεις τιποτα ειναι locked 100%

#311   PerastikosGR

PerastikosGR

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2010 - 12:35

Συγνώμη , για μένα ήταν αυτό; Και εάν ναι, τι ακριβώς σημαίνει είναι locked 100% ?

#312   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2010 - 12:54

μου λες και 6 νουμερακια στο lotto pls.

Για να κερδίσεις? χαχα, και δεν τα κρατάω για μένα? Αν κερδίσω πάντως θα σου κάνω ένα iPad δώρο...
(Μακάρι να μπορούσα να έχω 99,99999% ποσοστό επιτυχίας και στο lotto)

Και πάλι δεν παίζει. Μην μπερδεύεσαι από το model no. Είναι refurbished. Και είναι ξεκλείδωτο.
(Στείλε μου αν θέλεις 43 αριθμούς για το lotto)

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 21/12/2010 - 13:03

#313   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2010 - 14:23

Για να κερδίσεις? χαχα, και δεν τα κρατάω για μένα? Αν κερδίσω πάντως θα σου κάνω ένα iPad δώρο...
(Μακάρι να μπορούσα να έχω 99,99999% ποσοστό επιτυχίας και στο lotto)

Και πάλι δεν παίζει. Μην μπερδεύεσαι από το model no. Είναι refurbished. Και είναι ξεκλείδωτο.
(Στείλε μου αν θέλεις 43 αριθμούς για το lotto)

εγω να σου στείλω αλλα μάλλον θα κλέψουν την κληρωτίδα θα πάρει φωτιά το κτίριο
θα σε ληστεψουν μόλις τα εισπράξεις κάτι τις δηλαδή οπότε τι να βάζω στα αίματα
δεκτον και το iPad

#314   domitzi

domitzi

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2010 - 16:43

Καλησπέρα,

Έχω δοκιμάσει να ξεκλειδώσω το iphone 4 se 4.1 αρχικά με το redsn0w και το greenp0ison και μου έβγαλε το error NO DATA 1 NO DATA 2
δοκίμασα επισης και στην 4.2 και τα 2 και είχα το ίδιο αποτέλεσμα.

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να το λυσω ?

#315   ppolitikos

ppolitikos

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2010 - 20:40

τι προγραμμα μπορω να χρεισιμοποιησω για να κανω back-up τα αρχεια του iphone μου (εκτος itunes)?επειδη θελω να κανω restore σε προηγουμενη εκδοση και δε θα με αφησει μετα να κανω synchronize.
Με αυτο προγραμμα μπορω να κανω και synchronize μετα?

Ευχαριστω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6