Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   dalas

dalas

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/01/2011 - 09:42

οκ το ξανακανω.μηπως να το κανω μανισιο απο ρεστορε ιτυνες?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   jkanellopoylos

jkanellopoylos

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/01/2011 - 10:50

Καλημέρα σας, ενώ γνωρίζω την διαδικασία jailbreak...την έκανα μάλιστα στο 3gs που είχα πριν λίγες μέρες και δούλεψε μια χαρά....έχω μεγάλο πρόβλημα με iphone 4 κολλάει!!!!!!!Το έχω κάνει άπειρες φορές!!!!!!!!!!όταν πάει να γραψει ''uploading ramdisk και να το φορτώσει με πετάει στο waiting for reboot!!!και κολλάει!!!

Έχω δοκιμάσει compatibility windows 95/98/xp-sp1/xp-sp2/xp-sp3/ εννοείτε run as administrator!

υγ:Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα που έχω κόψει το κάπνισμα και θέλω να του καρφώσω στην οθόνη ένα στυλό.

#558   jkanellopoylos

jkanellopoylos

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2011 - 13:09

Aκυρο, τα κατάφερα!!!έσβησα το antivirus με αποτέλεσμα na καταφέρει να κάνει restore kai update και μετά να δουλέψει και το redsnow.

#559   search

search

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2011 - 13:11

προσπαθώ να ξεκινήσω jb me redsnow0.9.6.b4 σε 3G με 4.2.1 /το firmware είναι κατεβασμένο απο το link του iphonehellas στη μορφή iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore.zip και ετσι το βλέπω να κατεβαίνει και από την apple δηλαδή όχι με κατάληξη .ipsw για να το κάνει verify to redsnow /μαλλον είναι κάτι χαζό αλλά μπορεί κάποιος να βοηθήσει να ξεκολλήσω?επίσης δεν μπορώ με δεξί κλικ να κάνω run as administrator γιατί έχω xp,είναι απαραίτητο?/ευχαριστώ εκ των προτέρων

#560   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/01/2011 - 13:12

προσπαθώ να ξεκινήσω jb me redsnow0.9.6.b4 σε 3G με 4.2.1 /το firmware είναι κατεβασμένο απο το link του iphonehellas στη μορφή iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore.zip και ετσι το βλέπω να κατεβαίνει και από την apple δηλαδή όχι με κατάληξη .ipsw για να το κάνει verify to redsnow /μαλλον είναι κάτι χαζό αλλά μπορεί κάποιος να βοηθήσει να ξεκολλήσω?επίσης δεν μπορώ με δεξί κλικ να κάνω run as administrator γιατί έχω xp,είναι απαραίτητο?/ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα το κάνεις rename από .zip σε .ipsw
Στα ΧΡ δεν είναι απαραίτητο αν ο user σου είναι και administrator

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 11/01/2011 - 13:13

#561   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 11/01/2011 - 13:25

τοκανα στην αρχη με cydia και μετα με just put tethered right now.
μπηκα κανονικα cydia και μεκανε απο μονο του επανεκινηση και τωρα δεν μπενει στο τηλεφωνο.κολλαει στον φαγωμενο ανανα...
κανω just put tethered right now και παλι τιτ τιτ το τηλεφωνο κανει.και ακομα στο φαγωμενο ανανα.
υπαρχει καμοια λυση,σκεψη???
υ.γ ειναι η πρωτη φορα που θα κανω jailbreak το τηλεφωνο.
ευχαριστω για τις βοηθειες.

μηπως εχεις την 061500 ββ λιγω unlock;
επισης κρατα λιγο παραπανω το hone οταν λεει exlpoiting by limera1n ισαμε να γεμισει η μιση μπαρα

#562   aristthanos

aristthanos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2011 - 13:41

μηπως εχεις την 061500 ββ λιγω unlock;
επισης κρατα λιγο παραπανω το hone οταν λεει exlpoiting by limera1n ισαμε να γεμισει η μιση μπαρα

γιωργο καλημερα

εχω το 3g locked απο αμερικη (χωρις jb ever) στην 4.1 με 05.14.02 και συζηταμε
για να παω στην 4.2.1 και να κανω unlock με 061500ββ αλλα διαβασα καπου αλλου
που ελεγες οτι η 4.2.1 ουσιαστικα δεν προσφερει κατι παραπανω στο 3g (αλλα μονο στο 3gs)
και οτι τρεχει καλυτερα σε 3.1.3

μπορω να κατεβω σε 3.1.3 (δεν εχω κανει jb ποτε πριν και δεν εχω τα shsh ή οτιδηποτε αλλο χρειαζετε)
ή στην 4.0.1 που κανω ευκολα jb μεσω του jb.com και να περιμενω για επισημο jb στην 4.2.1

ή πρεπει για να δουλεψω unlocked να παω υποχρεωτικα στην 0615 μεσω Ipad

#563   Rottweiler

Rottweiler

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:greekrottys

Δημοσίευση 11/01/2011 - 13:50

Και ξαφνικά ήρθε η ώρα για το πρόβλημα που είσαι έτοιμος η να σπάσεις το κινητό η το laptop...

Έκανα ένα restore τις ρυθμίσεις δικτύου και τρώει restart. Κάνω boot από το redsn0s 0.9rc8 και πάει και μου κολλάει στο Exploiting with limera1n και δεν κάνει τίποτα... Καμια ιδέα?

#564   search

search

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2011 - 14:17

Θα το κάνεις rename από .zip σε .ipsw
Στα ΧΡ δεν είναι απαραίτητο αν ο user σου είναι και administrator

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση /εννοείται ότι έκανα rename το zip σε .ipsw αλλά πατώντας browse to redsnow δεν το βλέπει σαν .ipsw εκεί έχω μείνει/περνώντας το ιOS 4.2.1 δεν θυμάμαι αν μου ζήτησε set up as new ,υπάρχει περίπτωση να έχει μείνει κάτι ανεπιθύμητο για να το ξανακάνω τώρα πριν προχωρήσω σε jb που έχω κολλήσει έτσι κι αλλιώς?ευχαριστώ

#565   1phonovios

1phonovios

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2011 - 14:36

den mporw na kanw jailbreak to iphone 4 mou!!!!!!!!! me kanena redsn0w!! please help!! exw dokimasei olousa tous tropous k to mono pou ginete einai na kollaei to redsnow stin diadikasia!

#566   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/01/2011 - 14:42

χαλαρωσε βαθεια αναπνοη ελληνικα και πες μας ακριβως τι τηλεφωνο ελληνικο κτλ που εχεις..

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#567   Fragarian

Fragarian

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2011 - 15:07

Καλησπέρα παιδιά.Έιμαι νεος στο Site σας αλλά πραγματικά μου έχει φανεί πολύ χρησιμό.
Προσφατα αγόρασα ΙPhone 4 (me 4.2.1) και περιμένω να γίνει επιτέλους jailbraked χωρις να χρειαζεται pc κατά την επανεκίνηση και βασικό να είναι σταθερό.
Ξέρω απο ολα τα post που έχω διαβάσει οτι ακόμα αναμένεται.Πλην όμως κάποιος μου σφήριξε ότι Γίνεται όπως το λέω μόνο αν εχεις MAC για την ώρα.
Εσείς που σίγουρα ξέρετε πιο πολλά από μένα,είναι αυτό εφυκτό;Δεν ρωτάω πλεον ποτε (ημερομηνία) θα δωθεί στην κυκλοφορία μιας και η ερώτηση αυτή
βασανίζει όλους μας...

Καλή Υπομονή και καλή συνέχεια στην καλή αυτή προσπάθεια! :rolleyes:

#568   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 11/01/2011 - 15:16

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση /εννοείται ότι έκανα rename το zip σε .ipsw αλλά πατώντας browse to redsnow δεν το βλέπει σαν .ipsw εκεί έχω μείνει/περνώντας το ιOS 4.2.1 δεν θυμάμαι αν μου ζήτησε set up as new ,υπάρχει περίπτωση να έχει μείνει κάτι ανεπιθύμητο για να το ξανακάνω τώρα πριν προχωρήσω σε jb που έχω κολλήσει έτσι κι αλλιώς?ευχαριστώ

Χρησιμοποίησε mozilla firefox για να κατεβάσεις το ipsw. Εναλλακτικά και από ΕΔΩ.
Setup as new θα στο ζητήσει αφού ολοκληρωθεί το restore και μπουτάρει η συσκευή κανονικά. Το iTunes σου δίνει 2 επιλογές: setup as new & restore from backup. Υποχρεωτικά θα πρέπει να επιλέξεις μια για να συνεχίσει.
Καλό είναι να κάνεις setup as new, ειδικά αν πριν ήσουν επίσης με j/b.

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 11/01/2011 - 15:17

#569   amorphis

amorphis

iPH newbie

• 79 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2011 - 15:29

καλησπερα!καναμε jailbreak σε 3gs απο 4.0.1 σε 4.2.1.ενω ολα πηγαν καλα τωρα δεν εχει σημα κ δεν μπορει να κανει κλησεις.η εταιρεια ειναι η vodafone και το κιν ειναι αγορασμενο απο ελλαδα.any suggestions?

#570   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 11/01/2011 - 15:40

γιωργο καλημερα

εχω το 3g locked απο αμερικη (χωρις jb ever) στην 4.1 με 05.14.02 και συζηταμε
για να παω στην 4.2.1 και να κανω unlock με 061500ββ αλλα διαβασα καπου αλλου
που ελεγες οτι η 4.2.1 ουσιαστικα δεν προσφερει κατι παραπανω στο 3g (αλλα μονο στο 3gs)
και οτι τρεχει καλυτερα σε 3.1.3

μπορω να κατεβω σε 3.1.3 (δεν εχω κανει jb ποτε πριν και δεν εχω τα shsh ή οτιδηποτε αλλο χρειαζετε)
ή στην 4.0.1 που κανω ευκολα jb μεσω του jb.com και να περιμενω για επισημο jb στην 4.2.1

ή πρεπει για να δουλεψω unlocked να παω υποχρεωτικα στην 0615 μεσω Ipad

αν δεν εκανες ποτε jb και για καθαρα προληπτικους λογους κανε ενα καθαρο restore στο κινητο σου την 3.1.3.
μετα κανε της jb www.jailbreakme.com απο το safari σου
και μετα μεσα απο το cydia τρεξε το ultrasnow να το ξεκλειδωσεις.
μην κανεις καμια αναβαθμιση ββ και ειδικα 061500 ειναι κριμα.
οπου κολλησεις καλεσε με

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9