Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#856   lazyd2

lazyd2

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:LazyDog2

Δημοσίευση 17/01/2011 - 19:45

καλησπερα παιδια...εκανα install cydia ανοιξα τ κιν και εχει τ ασπρο εικονιδιο ξανα ανοιγω τ redsnow και τι παταω παλι install cydia η just boot tethered right now?? ??

just boot tethered :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#857   avramidis

avramidis

iPH User

• 141 μηνύματα
  • Twitter:@avram13
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:GioAvrami

Δημοσίευση 17/01/2011 - 19:47

οκ τ εκανα και εγω tethered... :rolleyes: :rolleyes:

#858   avramidis

avramidis

iPH User

• 141 μηνύματα
  • Twitter:@avram13
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:GioAvrami

Δημοσίευση 17/01/2011 - 19:48

just boot tethered :)

ευχαριστω φιλε!!

#859   lazyd2

lazyd2

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • GameCenter:LazyDog2

Δημοσίευση 17/01/2011 - 20:01

ευχαριστω φιλε!!

Anytime :)

#860   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 17/01/2011 - 20:03

βγαλτο απο ssh αν δεν ανοιγει

#861   doukas

doukas

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2011 - 22:35

παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια η συσκευη δουλευει μια χαρα ....
η μονη απορια που μου μενει ειναι με το installous οτι κατεβαζω απο filedude.com και appscene.org κατεβαινει κανονικα
ειναι καποιες εφαρμογες που μπορεις να κατεβασεις μονο απο fileape.com - zshare.net μολις παω να κατεβασω κατι απο αυτα παταω download και με πεταει κατευθειαν απο το installous ξερει κανεις τι παιζει ???

#862   Billxanthi

Billxanthi

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/01/2011 - 23:48

Και σε μένα συμβαίνει το ίδιο, πάντως δεν με ενοχλεί, αφού η πλειοψηφία των apps υπάρχουν και στα 2 πρώτα sites που αναφέρεις !

#863   konos1964

konos1964

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2011 - 00:51

Καλημέρα

Νεος στο φορουμ με προβλημα

Κατοχος iphone4 4.2.1

Ξεκινωντας τη διαδικασια jailbreak με redsnow 0.9.6b6 και το καταλληλο .ipsw αντιμετωπιζω προβλημα στη διαδικασια dfu mode

Πιο συγκεκριμενα με το που μπαινω σε dfu και εμφανιζεται ενα δισκος με ενα πρασινο βελακι(downloading jailbreak data) και στην οθονη τ υπολογιστη τρεχει το uploadind ramdisk ΚΟΛΛΑΕΙ

Εχω περιμενει μεχρι και 5 λεπτα αλλα δε προχωρα!

Καθε βοηθεια δεκτη!

Ευχαριστω

#864   Arxiereas

Arxiereas

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2011 - 08:48

Καλημέρα!!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα παρακάτω υπογραμισμένα?

2. “Tethered” does not mean you cannot boot at all without PC/Mac assistance. If you have not installed any tweaks that hook into important programs like SpringBoard or CommCenter, your device will actually boot. However, jailbreak programs like Cydia won’t work (and Cydia may still have a white icon). Also, certain built-in apps that had to be moved by Cydia will fail (Safari being the most noticeable example).
3. If you’ve installed MobileSubstrate tweaks that hook into SpringBoard or other important programs, your boot will actually fail (you’ll get stuck at the Apple logo). You need to use redsn0w to “Just boot tethered right now”.

Αν κατάλαβα καλά, η συσκευή μπορεί να κάνει boot ή reboot κανονικά, αρκεί να μην έχει προγράμματα που να επηρρεάζουν τη δομή του springboard (π.χ. folderenhancer, winderboard-themes και γενικά διάφορα tweaks). Σωστά μέχρι εδώ? Αν ναι, τι άλλο μπορούμε να αποφύγουμε για να παραμείνουμε untethered? Επίσης, το CommCenter από ποια κατηγορία εφαρμογών επηρεάζεται?

Τελευταία επεξεργασία από: Arxiereas, 18/01/2011 - 08:52

#865   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/01/2011 - 08:50

τι εννοεις να αποφυγεις το untethered δεν σε πιανω βρε συ..ιος ειναι?χιχιχιχι :lol:

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#866   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2011 - 09:22

Καλημέρα!!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα παρακάτω υπογραμισμένα?

2. “Tethered” does not mean you cannot boot at all without PC/Mac assistance. If you have not installed any tweaks that hook into important programs like SpringBoard or CommCenter, your device will actually boot. However, jailbreak programs like Cydia won’t work (and Cydia may still have a white icon). Also, certain built-in apps that had to be moved by Cydia will fail (Safari being the most noticeable example).
3. If you’ve installed MobileSubstrate tweaks that hook into SpringBoard or other important programs, your boot will actually fail (you’ll get stuck at the Apple logo). You need to use redsn0w to “Just boot tethered right now”.

Αν κατάλαβα καλά, η συσκευή μπορεί να κάνει boot ή reboot κανονικά, αρκεί να μην έχει προγράμματα που να επηρρεάζουν τη δομή του springboard (π.χ. folderenhancer, winderboard-themes και γενικά διάφορα tweaks). Σωστά μέχρι εδώ? Αν ναι, τι άλλο μπορούμε να αποφύγουμε για να παραμείνουμε untethered? Επίσης, το CommCenter από ποια κατηγορία εφαρμογών επηρεάζεται?

πανω κατω καλά κατάλαβες. αν δεν εχεις τετοια προγραμματακια το κινητο θα αργήσει αλλά θα μπουτάρει. το cydia ειναι που δεν θα τρεξει ποτε.
η λυση ειναι γνωστή δεν αγγίζουμε το cydia μακρυα από τον υπολογιστή μας και επίσης το κάνουμε κρυφό μέσα από το sbsettings αν παίζουν με το κινητό μας μικρά παιδιά.

#867   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 18/01/2011 - 09:23

η εκδοση 0.9.6rc8 δεν ειναι η τελευταια?εγω με αυτο εκανα jb εχθες και μεχρι στιγμης ολα καλα.

#868   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2011 - 09:27

Καλημέρα

Νεος στο φορουμ με προβλημα

Κατοχος iphone4 4.2.1

Ξεκινωντας τη διαδικασια jailbreak με redsnow 0.9.6b6 και το καταλληλο .ipsw αντιμετωπιζω προβλημα στη διαδικασια dfu mode

Πιο συγκεκριμενα με το που μπαινω σε dfu και εμφανιζεται ενα δισκος με ενα πρασινο βελακι(downloading jailbreak data) και στην οθονη τ υπολογιστη τρεχει το uploadind ramdisk ΚΟΛΛΑΕΙ

Εχω περιμενει μεχρι και 5 λεπτα αλλα δε προχωρα!

Καθε βοηθεια δεκτη!

Ευχαριστω

καλημερα φιλε μου.
λοιπόν πρωτον και βασικότερον σε όλα αυτά τα εργαλεία όταν ειδικά τα τρέχουμε σε λειτουργικά πέραν των χρ ειναι να τα τρέχουμε ως διαχειριστές και σε συμβατότητα με τα χρ. ειναι σχεδόν βέβαιο ότι αν δεν το κάνουμε αυτό κάποια στιγμή στην όλη διεργασία θα κολλήσουν.
τώρα ένα άλλο μικρό τρυκ που ανακάλυψα για να παίζει σίγουρα το ressnow ειναι το εξής.
αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία dfu δεν αφήνουμε το home button παρά μόνον όταν κατά τη διαδικασία του exploiting with limera1n η μπλέ μπάρα που μας δείχνει πόσο προχωράει η διαδικασία αυτή γεμίζει περίπου κατά το 75% αυτής. τότε το αφήνεις.
πρακτικά θα δεις ότι κάνει δύο "στάδια ή στάσεις" να το πω έτσι. ξεκινάει κολλάει απειροελάχιστα ξαναξεκινάει και κάνει ένα μεγαλύτερο σάλτο γεμίζωντας τα 3/4 της μπάρας. αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αφήσεις το κουμπί.
κάθε επιτυχία.
υγ. για κάθε φορά που κολλάει θα πρέπει να κλείνεις τον υπολογιστή και το κινητό. να τους κάνεις επανεκκίνηση και να αλλάζεις usb θύρα καλού κακού.

#869   Arxiereas

Arxiereas

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2011 - 09:29

τι εννοεις να αποφυγεις το untethered δεν σε πιανω βρε συ..ιος ειναι?χιχιχιχι :lol:

:D
Εννοώ να αποφεύγω (αν γίνεται) το tethering κάθε φορά.
Έτσι όπως το περιγράφεις το βλέπω αφού, δεδομένου ότι λείπω συχνά για διήμερα, θα πρέπει να κυκλοφορώ τουλάχιστον με τον φορτιστή.

Πι.Ες.
Απ' ότι κατάλαβες κρατάω τελικά το καινούριο. Το παλιό μου θα ταξιδέψει σήμερα κάπου κοντά στα μέρη σου...
My link

πανω κατω καλά κατάλαβες. αν δεν εχεις τετοια προγραμματακια το κινητο θα αργήσει αλλά θα μπουτάρει. το cydia ειναι που δεν θα τρεξει ποτε.
η λυση ειναι γνωστή δεν αγγίζουμε το cydia μακρυα από τον υπολογιστή μας και επίσης το κάνουμε κρυφό μέσα από το sbsettings αν παίζουν με το κινητό μας μικρά παιδιά.

Κατανοητό. Το CommCenter τι μέρος του λόγου είναι και από τι είδους εφαρμογές επηρεάζεται?

Τελευταία επεξεργασία από: Arxiereas, 18/01/2011 - 09:32

#870   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/01/2011 - 09:33

εαν το φορτιζεις το βραδυ δεν θα εχεις προβλημα ολη την ημερα απο μπαταρια φιλε μου..εγω βεβαια εχω και ενα στικακι για παν ενδεχομενο με τα αρχεια και το φορτιστη περισσοτερο για σιγουρια..δεν τα εχω χρησιμοποιησει ακομη...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες