Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

AppSync for iOS 4.1/4.0/3.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
162 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   erratic

erratic

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/09/2009 - 15:00

Το AppSync χρησιμεύει για να μπορέσεις να εγκαταστήσεις/συγχρονίσεις τις "σπασμένες" εφαρμογές με το iTunes. Εφόσον είναι στο κινητό σου μπορούν να παίξουν χωρίς αυτό.

Ευχαριστώ για την απάντηση...

το θέμα είναι ότι δοκίμασα να ξανακάνω sync (αφού είχα απεγκαταστήσει το appsync) με το itunes και το έκανε κανονικά...
δεν είναι λίγο περίεργο αυτό;

ή το μόνο πρόβλημα είναι ότι αφού έχω βγάλει το appsync δεν μπορώ να συγχρονίσω καινούργιες εφαρμογές;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   soiramk

soiramk

iPH Enthousiast

• 524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 03/09/2009 - 15:07

Ναι καινούριες εφαρμογές(σπασμένες) δε θα μπορείς να περάσεις απο το iTunes χωρίς το AppSync! Τσέκαρε το κ μια, μιας που το έχεις βγάλει τώρα να είμαστε σίγουροι ;)

#78   erratic

erratic

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/09/2009 - 15:15

Ναι καινούριες εφαρμογές(σπασμένες) δε θα μπορείς να περάσεις απο το iTunes χωρίς το AppSync! Τσέκαρε το κ μια, μιας που το έχεις βγάλει τώρα να είμαστε σίγουροι ;)

ναι όντος δεν μπορείς να περάσεις καινούργιες... το τσέκαρα

thanx για την βοήθεια

#79   soiramk

soiramk

iPH Enthousiast

• 524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 03/09/2009 - 15:22

Να 'σαι καλά :)

#80   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 14/09/2009 - 00:03

τι παιζει με το hackulo.us ? Δν μπορω να κατεβασω το app sync ?

#81   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2009 - 18:17

βασικα εγω το εχω βαλει καιρο τωρα απο την 3.0 αλλα και με την 3.0.1 δουλευει αψογα

Τελευταία επεξεργασία από: hector, 16/09/2009 - 18:19

#82   necrosan

necrosan

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2009 - 18:08

Γεια χαρα παιδια.

Εμ μια ερωτηση θελω να κανω και sorry αν εχει απαντηθει σε καποιο thread και δεν το ειδα...
Μετα τα upgrades τoυ iTunes σε 9.0, δεν μπορω να περασω καμια εφαρμογη .Ipa που εχω κατεβασει απο το γνωστο site. Μου βγαζει οτι η applcation could not be added to itunes library because it is not a valid application. Το firmwire το εχω κρατησει στην 3.0.
Εχει βγει τιποτα που πρεπει να προσθεσω? (εχω βαλει απο cydia Κλπ οτι χρειαζεται...)

#83   antonis777

antonis777

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 00:52

παιδια γεια σας και απο μενα!
εχω ενα 3gs jailbroken και εχω το εξης προβλημα
εχω εγκαταστησει το hackulo.us και δεν μπορω να εγκαταστησω το appsync, μου βγαζει install και μετα confirm
ξεκιναει να το καταβαζει και αμεσως μετα μου βγαζει error και δεν.... ξερει κανεις μηπως τιποτα?
μηπως πρεπει να βαλω κατι αλλο πριν το appsync για να μπορεσω στη συνεχεια να βαλω και αυτο?

#84   blackcaviar

blackcaviar

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 15:16

παιδια γεια σας και απο μενα!
εχω ενα 3gs jailbroken και εχω το εξης προβλημα
εχω εγκαταστησει το hackulo.us και δεν μπορω να εγκαταστησω το appsync, μου βγαζει install και μετα confirm
ξεκιναει να το καταβαζει και αμεσως μετα μου βγαζει error και δεν.... ξερει κανεις μηπως τιποτα?
μηπως πρεπει να βαλω κατι αλλο πριν το appsync για να μπορεσω στη συνεχεια να βαλω και αυτο?

προφανως εχεις την 3.1.2
απλα περιμενεις
αλλιως μπορεις να χρισιμοποιησεις open ssh (ψαξε στο forum για το πως)

#85   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 15:21

Υπάρχει από hackulo.us το appsync for 3.1. Αυτό έχω βάλει εγώ στην 3.1.2 και δουλεύει άψογα.

#86   blackcaviar

blackcaviar

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 16:31

Υπάρχει από hackulo.us το appsync for 3.1. Αυτό έχω βάλει εγώ στην 3.1.2 και δουλεύει άψογα.

πραγματι μολις τωρα το περασα
πριν μου εβγαζε error επειδη ειχα 3.1.2-μαλλον εγινε το update ανεπισημα!
ολα οκ! :D

#87   djpiko98

djpiko98

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2009 - 16:32

παιδια να ρωτισω το εκανα σιχρονισμο με το itunes κ τα εχασα ολα οτι ειχα κατεβασει απο το προγραμα τι ριθμισισ πρεπι να κανω για να μου τα περασει κ στο pc μιν τιν πατισω παλι

#88   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/10/2009 - 21:37

γράφεται ελληνικά σας παρακαλώ

#89   MinimalistiC2

MinimalistiC2

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2009 - 22:37

παιδια να σας κανω μια ερωτηση;

λοιπον..πρωτα απολα εχω κανει κανονικα install το appsync για OS 3.0.Χ απο cydia.ολα οκ

1. στο iphone μου εχω αρκετες σπασμενες εφαρμογες οπως ibluetooth,video recorder,σπασμενα παιχνιδια, κτλ κτλ (οι οποιες και δεν υπαρχουν στη βιβλιοθηκη του itunes)
2. (χωρις να το εχω περασμενο στο iphone) εχω βαλει βαλει στο itunes το Navigon.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ να κανω ειναι να κανω εγκατασταση το Navigon στο iphone μεσω sync απο itunes, χωρις να χασω τις εφαρμογες που εχς στο κινητο.Να σημειωσω οτι στο library του itunes ως application υπαρχει ΜΟΝΟ το Navigon

Το θέμα ειναι, αν πατησω να κανω sync τα applications μεσω του itunes, οι εφαρμογες που εχω στο τηλ θα χαθουν ολες?? (το ρωταω γιατι οταν παταω sync, μου βγαζει μνμ οτι αν τα συγχρονισω οι εφαρμογες που εχω στο τηλ θα αντικατασταθουν απο τις εφαρμογες που εχω στη βιβλιοθηκη)

Τελευταία επεξεργασία από: MinimalistiC2, 22/10/2009 - 22:41

#90   mikemilos

mikemilos

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2009 - 14:53

παιδια μια ερωτηση.... σαν καινουριος και εγω εχω το τελευταιο firmware σε 3g 8gb καταφερα μετα απο αρκετη τυχη να το σπασω!!! λοιπον εβαλα το cydia εβαλα hackulo.... τωρα για να βαλω καποιες εφαρμογες χωρις την χρηση υπολογιστη δωρεαν??? παραδειγμα το need for speed η το igo???? αυτα τα βαζω προσθετοντας καποιο source στο cydia η κατι αλλο???? please help!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες