Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

AppSync for iOS 4.1/4.0/3.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
162 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   manosmart

manosmart

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/05/2010 - 19:08

τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει απο το installous μπορώ να τις κρατήσω backup στο itunes αν τα συγχρονισω?
Ευχαριστω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   Habo

Habo

iPH Member

• 326 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/05/2010 - 20:21

παιδια εκανα εγκατασταση το appsync 3.0..αλλα οταν παω να εγκαταστησω ή να διαγραψω μερικα πακετα μου βγαζει errors(λεει κατι για το appsync)...εντωμεταξυ δεν μπορω να σβησω το appsync

#108   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.751 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 05/05/2010 - 20:24

Εαν δεν εχεις την εκδοση λογισμικου 3.0 τοτε κακως την περασες φιλε μου.Εαν εχεις καποια παραπανω εκδοση τοτε περνα το AppSync for 3.1

#109   eizo_gr

eizo_gr

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 21/05/2010 - 11:23

Καλησπερα παιδια, το source για xsellize μεσα στο cydia, δε μου το περναει για καποιο λογο και προσπαθω να βρω το appsync 3.1 αλλα ματαια!! καμια ιδεα κανεις? Ευχαριστω

#110   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.751 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 21/05/2010 - 11:31

Εαν βαλεις το repo:cydia.hackulo.us/ μπορεις να το βρεις και απο εκει μεσα φιλε μου.Μηπως βαζεις λαθος το repo?

#111   eizo_gr

eizo_gr

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 21/05/2010 - 13:42

Εαν βαλεις το repo:cydia.hackulo.us/ μπορεις να το βρεις και απο εκει μεσα φιλε μου.Μηπως βαζεις λαθος το repo?

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, το καταφερα τελικα, αλλα δεν προλαβα να ενημερωσω!! Ευχαριστω και παλι!! :)

#112   ontheset

ontheset

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2010 - 19:14

Λοιπον, ακουστε τι εγινε.

Εκει που ολα βαιναν καλα, πηγα εχθες να κανω update καποια files απο το Cydia και μου εβγαλε αυτα τα μνματα και απλα δεν κανει θπδατε.
Δοκιμασα να κανω εγκατασταση αλλα προγραμματα, αλλα παλι τπτ.
Προσπαθω να κανω sync με το itunes για να κανω transfer και οχι μονο που δεν μου τα κανει μου λεει οτι δεν ειναι σωστα αρχεια και μετα μου τα διαγραφει και απο το τηλ.

Αναρτημένη εικόνα

Uploaded with ImageShack.us
Αναρτημένη εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

#113   ontheset

ontheset

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2010 - 19:26

Ακυρο παιδια την απαντηση την βρηκα εδω.

#114   pet31ros

pet31ros

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 21:30

καλησπερα σε ολους μιπως ξερει καποιος αν δουλευει το appsync σε 4.01?περασα απο το cydia to appsync 4os απο το hackoulos αλλα δεν μου περναει τις εφαρμογες στο i tunes...

#115   gasgion

gasgion

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:gasgion

Δημοσίευση 02/08/2010 - 00:55

καλησπερα σε ολους μιπως ξερει καποιος αν δουλευει το appsync σε 4.01?περασα απο το cydia to appsync 4os απο το hackoulos αλλα δεν μου περναει τις εφαρμογες στο i tunes...

Την ιδια απορια εχω κ εγω φιλε μου.εχω 4.0.1 J/B απο σημερα και δεν ξερω εαν πρεπει να περασω το appsync 4.s.

#116   dnik69

dnik69

iPH Member

• 282 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 02/08/2010 - 16:16

δουλεύει κανονικά.
Τεσταρισμένο απο μένα μόλις τώρα!!!

#117   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/08/2010 - 21:07

ουτε κ εγω καταφερα να κανω συγχρονισμο....

#118   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 04/08/2010 - 19:26

πως λειτουργει το appsync?δεν εχω καταλαβει..

#119   mozzergr

mozzergr

iPH User

• 153 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 04/08/2010 - 20:40

Εγώ κι αν δεν έχω καταλάβει..

Έχω το 3gs, εκδοση 3.1.2 στα 32GB. Έχω κάνει jailbreak με το blackrain μέσω windows, κι έχω εγκαταστήσει το cydia. Όλα καλά μέχρι εδώ.
Ερωτώ τα εξής:
1.Ωραία, το iOS 4 δε μπορώ να το βάλω ακόμη [ή μήπως μπορώ?], μπορώ να βάλω το appsync for os 4.0 [ή έστω το appsync for 3.2] από το hackulo.us?
[από εκεί είχα βάλει και το appsync for 3.1]. Εαν ναι, πρέπει να βάλω ΚΑΙ τα δύο?

2.Έχω το itunes 9.0.3.15, μπορώ να κάνω update?

3.Κάθε φορά που κάνω Update το cydia, μου βγάζει ότι δε βρίσκει το podulo.us. Επειδή υποθέτω ότι έκλεισε μπορώ να το αφαιρέσω από τα sources? θα επηρεάσει τις εγκατεστημένες εφαρμογές που έχω από αυτό?

4.Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ποτέ ποια αρχεία πρέπει να έχω σε backup και πως να το κάνω [αυτά τα shsh εννοώ ή όπως αλλιώς τα λένε]. Να το κάνω πριν την εγκατασταση του appsync 4? μετά? και πριν και μετά? σώζονται στο pc? στο τηλέφωνο? στο ιντερνετ? δεν έχω καταλάβει χριστό!

Σταματώ εδώ γιατί μάλλον έχω εξαντλήσει την υπομονή σας..

#120   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/08/2010 - 20:47

Ωραία, το iOS 4 δε μπορώ να το βάλω ακόμη [ή μήπως μπορώ?],

Μπορείς κανονικά..

μπορώ να βάλω το appsync for os 4.0 [ή έστω το appsync for 3.2] από το hackulo.us?

Μπορείς κανονικά..Αλλά για να βαλεις το appsync for os 4.0 πρέπει να είσαι και στην 4,χ αλλιώς ΔΕΝ λειτουργεί...Δεν χρειάζεται το παλαιότερο,μόνο το 4 βάζεις εφοσον περασεις την 4.χχ .

2.Έχω το itunes 9.0.3.15, μπορώ να κάνω update?

Μπορείς κανονικά..

Κάθε φορά που κάνω Update το cydia, μου βγάζει ότι δε βρίσκει το podulo.us. Επειδή υποθέτω ότι έκλεισε μπορώ να το αφαιρέσω από τα sources? θα επηρεάσει τις εγκατεστημένες εφαρμογές που έχω από αυτό?

Όχι δεν επηρεάζει..Ότι μπαίνει μέσα στην συσκευή μένει εκεί..Το repo μπορείς να το αφαιρέσεις κανονικά.

4.Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ποτέ ποια αρχεία πρέπει να έχω σε backup και πως να το κάνω [αυτά τα shsh εννοώ ή όπως αλλιώς τα λένε]. Να το κάνω πριν την εγκατασταση του appsync 4? μετά? και πριν και μετά? σώζονται στο pc? στο τηλέφωνο? στο ιντερνετ? δεν έχω καταλάβει χριστό! Σταματώ εδώ γιατί μάλλον έχω εξαντλήσει την υπομονή σας..

Αυτό παρά είναι off topic αν θέλεις άνοιξε ένα topic και ποσταρε εκεί.Βεβαία αν κάνεις μια αναζήτηση θα σου λυθεί κάθε απορία σχετικά με αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 04/08/2010 - 20:48

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;