Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/06/2009 - 13:21

Παιδια καταρχας να το περασουμε ή οχι;;;Αξιζει το κοπο;;;Και κατι ακομα.Θελει παλι restore ή περνιεται οπως ειναι απο πανω απο το 0.7.1;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   johncam

johncam

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 14:16

Γεια σας παιδια, αν εχω καταλαβει καλα, το jailbreak για τo iphone OS 3.0 δημιουργει πολλα προβληματα στο τηλεφωνο,αξιζει τελικα , μπορει να με διαφωτισει καποιος. Ευχαριστω 

#198   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/06/2009 - 14:38

Προβληματα στο iPhone δε δημιουργει. Απλα διαβασε τις οδηγιες καλα πριν το κανεις. Το μονο προβλημα απο οτι ακουγεται ειναι με μερικες εφαρμογες του cydia οι οποιες δεν εχουν ακομα γινει updated ωστε να δουλευουν καλα με την εκδοση λογισμικου 3.0
Υπαρχει εδω αλλο thread στο οποιο τα παιδια τις περιγραφουν αναλυτικα (ποιες δουλευουν και ποιες οχι)

#199   gardaland

gardaland

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 14:47

Καλησπερα σε ολους και ολες. Με λενε Μαρια εχο κανει restore και εχω περασει κανονικα το O.S 3. Μετα resnow και μου περασε cydia και icy. Ολα καλα μεχρι εδω. Οταν παω στο cydia κανει καποιο uptade και μετα μου βγαζει οτι πρεπει να γινουν καποια upgrade σε καποια αρχεια. Παταω το κουμπακι τα φορτωνει και καποια στιγμη πεταει error. ετσι και δεν τα εγκαταστει και δεν μπορω να περασω τιποτα γιατι παντα με παραπεμπτει σε αυτα τα αρχεια (βασικα μαλλον) του cydia. Τι να κανω βρε παιδια? ξαναεκανα restore παλυ τα ιδια. ειναι καποιο προβλημα δικο μου ή γενικα του cydia? Ασ με βοηθησει καποιος διοτι δεν βρηκα κατι σχετικο πουθενα.. ΣΥΓΝΩΜΗ εαν δεν ειμαι στο καταληλο θεμα.. Ευχαριστω πολυ Μαρια. TΟ μυνημα που βγαζει ειναι ακριβως αυτο : ERROR internal Error,could not perform immediate configuration (2) on essential........

#200   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/06/2009 - 14:56

μαλλον ειναι προβλημα του cydia Μαρια και οχι του τηλεφωνου σου...υπομονη μεχρι να το φτιαξουν φανταζομαι..

#201   gardaland

gardaland

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 15:09

Λοιπον παιδια ευχαριστα νεα με την βοηθεια καποιον φιλων και με λιγο σκαλιζμα και πολλα Restore μαλλον βρηκα την λυση ή μπορει και να σταθηκα τυχερη και να επεσα σε κανενα uptade του cydia απο τον δημιουργο του.
Εγω αυτο που εκανα ειναι το εξής: με το redSnow εγκατεστησα μονο το cydia και οχι to icy. Ετσι μου εκανε κανονικα το uptade και λειτουργει. Το icy εξαλου αμα ειναι το βαζουμε χειροκινητα απο το repo : http://apt.ripdev.com μεσα απο το Cydia......  ΦΙΛΑΚΙΑ.

#202   goa91

goa91

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 15:57

παιδια εχω windows 7 kai den mporo na bro pou einai i ipsw σε πιο φακελο εχει βαλι το itunes ti na kano exo kani kanonika restore σε 3.0????

#203   blucky

blucky

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 16:22

Πριν λίγο έκανα το Ελληνικό 3G μου JB με redsn0w-win_0.7.2 και ΣVista Enterprise Ed. και όλα δείχνουν ΟΚ για την ώρα... Αφού έκανε και τα essential updates το Cydia νομίζω είναι ΟΚ! ;)

#204   thanasis1981

thanasis1981

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 16:37

Παιδιά καλησπέρα, μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα να γίνω μέλος στο forum. Για κάποιο λόγο δε μου ερχόταν το activation email.

Έκανα προχθές restore, update στο OS 3.0 και jailbreak με το redsnow 0.7.1 και είχα κάποιο πρόβλημα. Όταν το έκανα update μου το πέρασα κανονικά με όλα τα εικονίδια και το ελληνικό μενού, όταν όμως έκανα jb και μετά restore from a backup τα περισσότερα εικονίδια (κυρίως τα βασικά του iphone όπως του settings) μου τα εξαφάνισε. Το ξανάκανα restore από την αρχή και πάλι τα ίδια. Τελικά μόλις κατέβασα το boss prefs είχε μια επιλογή για hide στα εικονίδια αλλά με την παλιά version δεν τα είχα hide. Τελικά τα εμφάνισα. Μήπως αυτό έγινε επειδή είχα το categories;

Επίσης όλα τα προγράμματα του που φόρτωσα από το cydia δεν υπάρχουν. Πώς μπορώ να τα επαναφέρω; Επίσης από χθες το cydia δε μου ανοίγει. Λέει loading και μετά με πετάει στην κεντρική οθόνη του iphone. Με το καινούριο redsnow θα διορθωθεί αυτό; Για να βάλω το καινούριο redsnow πρέπει να κάνω restore και update πάλι από την αρχή.

Σας ευχαριστώ όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια και τις αναλυτικές οδηγίες.

Θανάσης.

#205   kamberis

kamberis

iPH Enthousiast

• 578 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:-

Δημοσίευση 22/06/2009 - 18:04

Παιδιά καλησπέρα, μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα να γίνω μέλος στο forum. Για κάποιο λόγο δε μου ερχόταν το activation email.

Έκανα προχθές restore, update στο OS 3.0 και jailbreak με το redsnow 0.7.1 και είχα κάποιο πρόβλημα. Όταν το έκανα update μου το πέρασα κανονικά με όλα τα εικονίδια και το ελληνικό μενού, όταν όμως έκανα jb και μετά restore from a backup τα περισσότερα εικονίδια (κυρίως τα βασικά του iphone όπως του settings) μου τα εξαφάνισε. Το ξανάκανα restore από την αρχή και πάλι τα ίδια. Τελικά μόλις κατέβασα το boss prefs είχε μια επιλογή για hide στα εικονίδια αλλά με την παλιά version δεν τα είχα hide. Τελικά τα εμφάνισα. Μήπως αυτό έγινε επειδή είχα το categories;

Επίσης όλα τα προγράμματα του που φόρτωσα από το cydia δεν υπάρχουν. Πώς μπορώ να τα επαναφέρω; Επίσης από χθες το cydia δε μου ανοίγει. Λέει loading και μετά με πετάει στην κεντρική οθόνη του iphone. Με το καινούριο redsnow θα διορθωθεί αυτό; Για να βάλω το καινούριο redsnow πρέπει να κάνω restore και update πάλι από την αρχή.

Σας ευχαριστώ όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια και τις αναλυτικές οδηγίες.

Θανάσης.

οχι, και με την παλιά version είχε το hide button... δεν ξέρω τι έπαθες εσυ αλλά εγώ είμαι μία χαρά σε αυτό το τομέα.

#206   mamakas21

mamakas21

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 19:11

Γεια σας παιδια,
εκανα jailbreak απο την original  εκδοση 3 πηγαν ολα καλα trexei το cydia αλλα το τηλεφωνο δεν εχει σημα.
το δοκιμασα δυο φορες και με τις δυο εκδοσεις του QuickPwn αλλα εχω παντα το ιδιο προβλημα.φαινεται οτι για καποιο λογο το τηλεφωνο κλειδωνει υπαρχει καποια λυση για να γινει σωστα το jailbreak????

Υ.Γ η συσκευη με original restore δουλευει πλεον κανονικα

#207   kosbit

kosbit

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 19:21

παιδια γιατι μου βγαζει συνεχεια αυτο το μυνημα  ?

a problem caused the program to stop workingcorrectly.
windows will close the program and notify you if solution is available

#208   mitsos_82

mitsos_82

iPH newbie

• 90 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 19:35

εχω δοκιμασει δεκαδες φορες αλλα κατι γινεται οταν παει μπει σε DFU mode και με βγαζει "no device". Θεωρω πως την κανω σωστα την διαδικασια

#209   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/06/2009 - 20:10

0.7.1 ή 0.7.2 τι λέτε...?

#210   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 20:17

Guys ένας φίλος προσπαθεί εδώ και ώρα και έχει κολλήσει στο waiting for reboot.Τι συμβουλεύετε;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες