Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/06/2009 - 13:39

Λοιπόν η Dev Team αναφέρει ότι η 0.7.2 είναι για αυτούς που δεν έκαναν Jailbreak δηλ. το κινητό είναι καθαρό και όχι για αυτους που έβαλαν την 0.7.1 και μετά την 0.7.2

ΥΓ: Επίσης ίσως είναι καλό να μην γίνει Setup του Icy

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   AlexisGon

AlexisGon

iPH Contributor

• 842 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/06/2009 - 13:41

Ο Installer λοιπόν κλείνει ως project και ο Icy γίνεται ο μοναδικός ανταγωνιστής του Cydia.

Αυτό έχει ειπωθεί....

PRisonBreak-7- Γιατί λες ότι είναι καλό να μην γίνει setup ο Icy?

#228   goa91

goa91

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 15:31

τελικα δεν μπορω να βρω σε windows 7 που σωζι το itunes κατεβασα απο το νετ το αρχειο iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw και οταν το βαζω στο και το κανω load mou λεει ειναι λαθος τι γινετε δεν μπορω να κανω jailbraik υπαρχι καπιο λινκ να το κατεβασω που να ειναι δοκιμασμενο??εχω iphone 3g vodafone kai to updayte εγινε κανονικα σε 3.0

#229   tweeeety

tweeeety

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 16:05

παιδιά καλησπέρα... θάλω να κάνω jailbreak στο iphone 3g OS3.0 που έχω αλλα όταν ανοίγω το redsnow δεν βρισκω το
iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw αρχείο παρόλο που εχω κατεβάσει το iPhone1,2_3.0_7A341_Restore στην επιφάνεια εργασίας μου....μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..

#230   iSkoob

iSkoob

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:5KO08

Δημοσίευση 23/06/2009 - 17:52

παιδιά καλησπέρα... θάλω να κάνω jailbreak στο iphone 3g OS3.0 που έχω αλλα όταν ανοίγω το redsnow δεν βρισκω το

iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw αρχείο παρόλο που εχω κατεβάσει το iPhone1,2_3.0_7A341_Restore στην επιφάνεια εργασίας μου....μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..

το αρχειο εαν το εχει σαν φακελο δεν μπορεις να κανεις κατι και εγω αυτο το προβλιμα ειχα και αναγκαστηκα να το κανω σε αλλο PC και οχι στο δικο μου.

#231   minotavrs

minotavrs

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 23/06/2009 - 17:56

τελικα δεν μπορω να βρω σε windows 7 που σωζι το itunes κατεβασα απο το νετ το αρχειο iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw και οταν το βαζω στο και το κανω load mou λεει ειναι λαθος τι γινετε δεν μπορω να κανω jailbraik υπαρχι καπιο λινκ να το κατεβασω που να ειναι δοκιμασμενο??εχω iphone 3g vodafone kai to updayte εγινε κανονικα σε 3.0

EΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PATH
C:\Users\TO ONOMA TOY USER\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

#232   logas69

logas69

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 18:43

χίλια συγνώμη ρε παιδιά.. έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Μάκη13. όλα οκ με τα βήματα του redsn0w και μετά όταν υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει load & restart εμφανίζοντας το Cydia μετά. Αντιθέτως, περιμένω κανένα 10λεπτο με την οθόνη μαυρισμένη (αλλά υποφωτισμένη) και μετά σβήνει χωρίς να κάνει restart. και όταν το ανοίγω δεν μου εμφανίζει το Cydia. τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

(Ακολουθώ όλα τα steps, 1 by 1. Εκανα και restore, χωρίς αποτέλεσμα. Η συσκευή μου είναι αγγλική, κλειδωμένη με την Ο2.)

#233   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/06/2009 - 19:49

χίλια συγνώμη ρε παιδιά.. έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Μάκη13. όλα οκ με τα βήματα του redsn0w και μετά όταν υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει load & restart εμφανίζοντας το Cydia μετά. Αντιθέτως, περιμένω κανένα 10λεπτο με την οθόνη μαυρισμένη (αλλά υποφωτισμένη) και μετά σβήνει χωρίς να κάνει restart. και όταν το ανοίγω δεν μου εμφανίζει το Cydia. τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

(Ακολουθώ όλα τα steps, 1 by 1. Εκανα και restore, χωρίς αποτέλεσμα. Η συσκευή μου είναι αγγλική, κλειδωμένη με την Ο2.)

Δυστυχώς δεν διάβασες.... Καταρχας δεν έπρεπε να κάνεις τίποτα με το RedSnow.

Φίλε μου alexisgon έχω ακούσει προβλήματα μεταξύ Icy+Cydia στην 0.7.2

#234   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/06/2009 - 20:04

Γεια σας και απο μενα. Ετοιμαζομαι να προχωρησω επιτελους στο JailBreak αλλα επειδη εχω vista x64 και εχω ακουσει διαφορα προβληματα για το RedSnow και Vista64 λεω να δοκιμασω απο αλλο pc με XP 32. Η ερωτηση μου ειναι : τι χρειαζεται να εχει το αλλο pc για να ολοκληρωθει με επιτυχια το JailBreak? Θελει οπωςδηποτε itunes? Πρεπει να κανω authorize account στο itunes του αλλου pc και να κανω sync to iPhone εκει για να μη χασω τα δεδομενα μου?
το αρχειο .ipsw το παιρνω με USB stick απο το δικο μου Pc και το κανω paste στο desktop του αλλου και κανενα προβλημα υποθετω ετσι? anything else to know?

λιγο help γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου με αυτο το JB..

#235   Gerilo

Gerilo

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 20:40

Γεια σας ! Έχω ένα πρόβλημα με το iphone 3g μου. Το έχω αγοράσει από την cosmote και το έχω κάνει update σε os 3.0. Στη συνέχεια  το έκανα jailbreak βήμα βήμα όπως λένε η οδηγίες. Το cydia και το icy περαστήκαν κανονικά στο κινητό κανονικά. Ενώ μπορούσα να μπω κανονικά μέσα στα προγράμματα και στα δυο δεν μπορούσα να κάνω ούτε updates ούτε να κατεβάσω κανένα πρόγραμμα(μου βγάζει error)! Έχω κάνει 2 φορές restore και άλλες 2 jailbreak χωρίς αποτέλεσμα! Συνεχεία μου βγάζει τα ίδια errors! Εάν ξέρει κανείς τίποτα θα παρακαλούσα λίγη βοήθεια! ???

Ευχαριστώ:)

#236   Gerilo

Gerilo

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 20:45

Kak0s φίλε μου το πρόβλημα μου είναι παρόμοιο με το δικό σου ίσος και ίδιο! Μπορείς να μου πεις τι έκανες και το έλυσες  να το δοκιμάσω  και εγώ μήπως και σταματήσει να μου το κάνει? ???

#237   Geo Kodak

Geo Kodak

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 21:08

Και εγω αυτο το προβλημα εχω και μερικα που μου τα φορτονει δεν μου τα εμφανιζει!!!!!

ξερει κανεις γιατι???

#238   pygolabida

pygolabida

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 21:09

Εμένα όλα κομπλέ στο κινητο +red+ultrasnow και είναι όλα άψογα...ανακαλύπτω την OS 3 τώρα...Μήπως λέω μήπως ρε παιδιά τα cosmote+vodafone κινητά παρόλο που είναι factory unlocked κρασάρουν με τα προγράμματα πιο εύκολα και γενικά είναι λίγο unstable σχετικά με τα αμερικάνικα-εγγλέζικα?

#239   ngt

ngt

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 21:14

καλησπερα παιδια.. ειχα την εκδοση 2.2.1 κ εκανα backup πριν κανω jailbreak στην εκδοση 3.0.

μετα το αποτυχημενο jailbreak (κολλησε στην οθονη με το καλωδιο κ το σημα του itunes) ανοιξα το itunes και μου ειπε να κανω restore..

εγινε το restore και το κινητο ειχε πλεον "clean" την εκδοση 3.0 χωρις κατι αλλο μεσα. μετα εκανα restore το backup μου κ περασε μερικες (οχι ολες) εφαρμογες και τις επαφες μου.

ξανα εκανα clean restore (χωρις να βαλω το backup δλδ) στην εκδοση 3.0 κ μετα Jailbreak με redsnow, μονο που μετα την διαδικασια των 30 sec το προγραμμα κλεινει αμεσως και το iphone ειναι κλεστο..!

κανεις καμια ιδεα;

#240   ngt

ngt

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 21:17

update: μετα απο clean install σε 3.0 ετρεξα το redsnow και επελεξα να εγκατασταθει μονο o Cydia! δεν ξερω αν εχει ειπωθει αυτο πιο πριν. αν ναι με συγχωρειτε :) ελπιζω οταν τελειωσει το jailbreak να εχω ευχαριστα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες