Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   ngt

ngt

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/06/2009 - 21:23

τελικα ο Icy ηταν το προβλημα... εγινε κανονικα το jailbreak..

προταση μου ειναι, οσοι εχουν την εκδοση 2.2.1, να κανουν αρχικα clean update στην εκδοση 3.0 μεσω itunes, μετα Jailbreak, και τελος restore το backup (αν εχουν)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/06/2009 - 21:35

Παιδες ολα τελεια και σε μενα τελικα! εγκατεστησα το RedSnow 0.7.2 χωρις να εγκαταστησω το icy , κανενα απολυτως προβλημα με το JB και τωρα εγκαθοστω πλεον εφαρμογες!!!!!! :D:D:D
winterboard και cycorder κανενα απολυτως προβλημα για την ωρα!

#243   thanasis1981

thanasis1981

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/06/2009 - 22:19

Τελικά το 0.7.2 είναι πιο καλό από το 0.7.1 αν βάλεις μόνο το cydia? Δε θα υπάρχει μετά πρόβλημα με το cydia? Θα λυθεί το πρόβλημα που έχω τώρα που δεν ανοίγει καθόλου το cydia? Τις εφαρμογές που είχα μέσω cydia και appullous πώς μπορώ να τις ξαναέχω; Ας μου απαντήσει κάποιος please!!!

#244   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/06/2009 - 22:22

Παιδες ολα τελεια και σε μενα τελικα! εγκατεστησα το RedSnow 0.7.2 χωρις να εγκαταστησω το icy , κανενα απολυτως προβλημα με το JB και τωρα εγκαθοστω πλεον εφαρμογες!!!!!! :D:D:D

Πριν την 0.7.2 είχες την 0.7.1 και έκανες Jailbreak ή κατευθείαν την 0.7.2 .....?

#245   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/06/2009 - 22:27

Πηγα απο καθαρη 3.0 σε RedSnow 0.7.2 με install μονο το cydia και οχι το icy και ολα τζετ

Πριν την 0.7.2 είχες την 0.7.1 και έκανες Jailbreak ή κατευθείαν την 0.7.2 .....?

#246   tolisg

tolisg

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 23:02

παιδια και εγω μολις εκανα τζμπρεικ με ρεντ072 μονο σιντια ολα δουλευουν ωπος πριν μεχρι και το κλεαρκαμ ξεκλειδοσα και δουλευει το ρεκορντερ που ειχα νατο σβησω?βλεπω εχει μαγνητοφωνο

#247   mamakas21

mamakas21

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 23:41

Γεια σας παιδια,
εκανα jailbreak απο την original εκδοση 3 πηγαν ολα καλα trexei το cydia αλλα το τηλεφωνο δεν εχει σημα.
το δοκιμασα δυο φορες και με τις δυο εκδοσεις του QuickPwn αλλα εχω παντα το ιδιο προβλημα.φαινεται οτι για καποιο λογο το τηλεφωνο κλειδωνει υπαρχει καποια λυση για να γινει σωστα το jailbreak?

Υ.Γ η συσκευη με original restore δουλευει πλεον κανονικα

#248   kak0s

kak0s

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 23:43

Kak0s φίλε μου το πρόβλημα μου είναι παρόμοιο με το δικό σου ίσος και ίδιο! Μπορείς να μου πεις τι έκανες και το έλυσες  να το δοκιμάσω  και εγώ μήπως και σταματήσει να μου το κάνει? ???

κάνε ένα restore, μετά jailbreak it πριν κάνεις restore απο το backup κ επέλεξε μόνο το cydia!!:P

#249   Gerilo

Gerilo

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 05:58

Kak0s ευχαριστώ φίλε μου θα το δοκιμάσω και θα σου πω :)

#250   n1kolas

n1kolas

iPH newbie

• 99 μηνύματα
  • GameCenter:Ν1ΚΟΣ

Δημοσίευση 24/06/2009 - 11:30

Ευχαριστω πολυ!!!

Αψογο!  ;D

#251   makis13

makis13

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 16:09

Guys αφου κολαει στο waiting for reboot στο δικο μου προσπαθησα σε αλλο pc και προεκυψε αλλο προβλημα. Στο σημειο που πρεπει να ακολουθησω τα βηματα για DFU mode ενω τα κανω ολα σωστα δεν μπαινει σε DFU mode το iphone. Αντι να σταματει να μετραει στο 20 κανωντας το συνηθισμένο μπιπ συνεχίζει σαν να μετραει μεχρι το 0 κανωντας εναν αλλο ηχο περιεργο σαν να μην το αναγνωριζει και μου βγαζει μηνυμα μετα οτι απέτυχε το iphone να μπει σε DFU mode. Μιπως χρειαζεται κατι να κανω στο pc? τι συμβουλευετε? σε xp ειναι παντως.

#252   ntain

ntain

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 18:25

Έκανα αναβάθμιση στην os 3.0,έκανα jailbreak αλλά το κινητό κολλάει στο σηματάκι της apple και το χειρότερο είναι οτι τα itunes δεν αναγνωρίζουν τo iphone για restore.Ξέρει κανένας τίποτα?

#253   demious11

demious11

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 19:28

DFU mode

#254   leoseg

leoseg

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 19:34

καλησπερα παιδια.Εχω ενα iphone 2g v.2.2 kai εκανα update μεσω itunes και τωρα που παω να τρεξω το redsn0w o.72 στο browse δεν μπορω να βρω πουθενα καταληξη *.ispw. Εψαξα στο C://user.documents , αλλα στην συνεχεια δεν βρισκω κατι για itunes. Μπορει να με βοηθησει καποιος. Ευχαριστω

#255   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 24/06/2009 - 19:38

καλησπερα παιδια.Εχω ενα iphone 2g v.2.2 kai εκανα update μεσω itunes και τωρα που παω να τρεξω το redsn0w o.72 στο browse δεν μπορω να βρω πουθενα καταληξη *.ispw. Εψαξα στο C://user.documents , αλλα στην συνεχεια δεν βρισκω κατι για itunes. Μπορει να με βοηθησει καποιος. Ευχαριστω

κατέβασε από εδώ το .ipsw που σου αντιστοιχεί. κάνε την διαδικασία που λέει στην αρχή αλλά μπορείς να βάλεις σε όποια διαδρομή θες το αρχείο .ipsw και να το κάνεις Broswe και να δουλέψει κανονικά..

gl

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12