Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   Kaska

Kaska

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/06/2009 - 12:29

Παιδιά καλησπέρα, μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα να γίνω μέλος στο forum. Για κάποιο λόγο δε μου ερχόταν το activation email.

Έκανα προχθές restore, update στο OS 3.0 και jailbreak με το redsnow 0.7.1 και είχα κάποιο πρόβλημα. Όταν το έκανα update μου το πέρασα κανονικά με όλα τα εικονίδια και το ελληνικό μενού, όταν όμως έκανα jb και μετά restore from a backup τα περισσότερα εικονίδια (κυρίως τα βασικά του iphone όπως του settings) μου τα εξαφάνισε. Το ξανάκανα restore από την αρχή και πάλι τα ίδια. Τελικά μόλις κατέβασα το boss prefs είχε μια επιλογή για hide στα εικονίδια αλλά με την παλιά version δεν τα είχα hide. Τελικά τα εμφάνισα. Μήπως αυτό έγινε επειδή είχα το categories;

Επίσης όλα τα προγράμματα του που φόρτωσα από το cydia δεν υπάρχουν. Πώς μπορώ να τα επαναφέρω; Επίσης από χθες το cydia δε μου ανοίγει. Λέει loading και μετά με πετάει στην κεντρική οθόνη του iphone. Με το καινούριο redsnow θα διορθωθεί αυτό; Για να βάλω το καινούριο redsnow πρέπει να κάνω restore και update πάλι από την αρχή.

Σας ευχαριστώ όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια και τις αναλυτικές οδηγίες.

Θανάσης.

Επειδή βλέπω οτι αρκετοί χρήστες έχοuν το πρόβλημα μετά το upgrade σε άλλο Firmware και στην συνέχεια σε νεο Jailbreak να μην έχοuν όλα τα εικονίδια και ειδικά το Cydia που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα κάποιος πρεπει να απαντήσει.
Αυτό οφείλεται στην εγκατάσταση του Categories και του Poof που κάνουμε hide icons.
Οι λύσεις είναι δύο: a) κάνουμε unhide όλα τα εικονίδια πριν το νεο Firmware και Jailbreak
B) h πάμε Settings / General / Restrictions κάνουμε enable Restrictions μετά Disable Restrictions Restart iphone και λογικά τα icons ξαναεμφανίζονται.

Καλό θα ήταν στο Guide για jailbreak να υπήρχε και αυτη η προειδοποίηση.  Angry

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   Sakis

Sakis

iPH User

• 114 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 12:41

Σε περίπτωση που κάποιος φίλος, κατά την διάρκεια του Restore αντιμετώπισε το error(10), τότε είναι πρόβλημα iTunes και πρέπει να κάνει αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του.

Το παραπάνω πρόβλημα αντιμετώπισα και ο ίδιος και απλός το αναφέρω σε περίπτωση που αντιμετωπίστηκε και από κάποιο άλλον και δεν μπόρεσε να βρει λύση.

Φιλικά,

Σάκης

#273   leoseg

leoseg

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/06/2009 - 19:06

Παιδια βοηθεια.... εχω  iphone 2g. εκανα update με την εκδοση 3.0 και μετα εκανα jailbreak me ti 0.71. Το προβλημα ειναι: 1ον δεν μου ζηταει πουθενα να φορτωσω τα αρχεια BL-39 k BL-46. Μου ζηταει να κανω κλικ μονο στην επιλογη cydia και μετα απο καποια next μου κολαει και δεν φορτωνει. Εχω κανει πολλες φορες restore αλλα ματαιο. Ελπιζω να εχετε λυση... Ευχαριστω
???

#274   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 19:08

Μήπως επιλέγεις λάθος έκδοση του iPhone firmware? Αντί του 2G μήπως έχεις κατεβάσει κατάλάθος την version του iPhone 3G?

#275   crazybullet

crazybullet

Advanced Member

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 19:11

Επιλέγεις και unlock ή μόνο cydia; Κάνε στο itunes shift-restore στο os3 και μετά κλεισε το itunes όσο τρέχεις το redsn0w...

#276   leoseg

leoseg

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 19:17

Η εκδοση του 2g δεν ειναι η 0.71??? unlock δεν μου βγαζει πουθενα Μονο cydia kai icy ( νομιζω γραφει)

#277   crazybullet

crazybullet

Advanced Member

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 19:19

Έχει αλλάξει το αρχείο. Τσέκαρε το πρώτο ποστ. Είναι η 0.7.2

#278   leoseg

leoseg

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 19:20

Δηλ να κανω shift restore sto itunes και μετα jailbreak με ο.72??

#279   crazybullet

crazybullet

Advanced Member

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 19:24

Yeap

#280   MZ16GW

MZ16GW

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 19:27

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο forum σαν μέλος αλλά παλαιός αναγνώστης αφού με τη δική σας βοήθεια έχω κάνει όλα τα jailbreak του iphone. Έχω μία ερώτηση σχετικά με τη ταξινόμηση των επαφών. Υπάρχει τρόπος κρατώντας το τηλέφωνο στα Αγγλικά να έχω ταξινομημένες και τις εγγραφές στα Ελληνικά; Με την έκδοση 2.2.1 και το φοβερό Ελληνικό πληκτρολόγιο οι επαφές ήταν οκ. Μήπως πρέπει να βάλω ξανά το Greek Keyboard L2; Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ.

#281   leoseg

leoseg

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2009 - 19:35

Για το jailbreak του 2g το firmware ειναι το <<iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw>> ή <<iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw>>

Edit:
οκ παιδια το βρηκα.... το 1.1.3.0 χρειαζεται το 2g

#282   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2009 - 12:44

Παιδια επειδη εχω περασμενο το categories και το proof και τις εφαρμογες τισ εχω σε φακελους ... Πριν περασω την 3.0 πρεπει να κανω κατι...? Γιατι βλεπω οτι δημιουργουν προβληματα? Σας παρακαλω απαντηστε μου οσο το δυνατο γρηγοροτερα γιατι ετοιμαζομαι να την περασω!!!! Κ παλι ευχαριστω

#283   vaszac

vaszac

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2009 - 15:43

Μια βοήθεια παίδες,έχω κάνει ολη την διαδικασία σωστά,και στην φάση που πάει να κάνει reboot δεν ανοίγει η σησκευή.Την ανοίγω χειροκίνητα αλλά πουθενά το cydia,,,,,,,,pleaseeee......τί δεν κάνω καλά!!!!!!!!!!!!!

#284   GodLess

GodLess

iPH User

• 101 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2009 - 21:06

Μια βοήθεια παίδες,έχω κάνει ολη την διαδικασία σωστά,και στην φάση που πάει να κάνει reboot δεν ανοίγει η σησκευή.Την ανοίγω χειροκίνητα αλλά πουθενά το cydia,,,,,,,,pleaseeee......τί δεν κάνω καλά!!!!!!!!!!!!!

Είσαι σίγουρος ότι επέλεξες το Cydia κατά το Jailbreak ?
To καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να ξανακάνεις όλη την διαδικασία,
υποψην αν έχει λογισμικο χ64 ίσως να φταίει αυτό καθώς πολλοί αντιμετώπισαν
προβληματα κατα την επανεκίνηση της συσκευης.

#285   iasonx

iasonx

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 12:33

Σίγουρα η ερώτηση που κάνω θα πρέπει να έχει απαντηθεί στις 15+ του forum αλλά ένα απλό "Ναι" ή "όχι" μου φτάνει σαν απάντηση...

Μετά από αναβάθμηση από 2.2.1 σε 3.0 αν κανω restore από το τελευταιο 2.2.1 backup έχω όλες τις εφαρμογές και τις επαφές στο updated τηλέφωνο?

Ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9