Έκανα προχθές restore, update στο OS 3.0 και jailbreak με το redsnow 0.7.1 και είχα κάποιο πρόβλημα. Όταν το έκανα update μου το πέρασα κανονικά με όλα τα εικονίδια και το ελληνικό μενού, όταν όμως έκανα jb και μετά restore from a backup τα περισσότερα εικονίδια (κυρίως τα βασικά του iphone όπως του settings) μου τα εξαφάνισε. Το ξανάκανα restore από την αρχή και πάλι τα ίδια. Τελικά μόλις κατέβασα το boss prefs είχε μια επιλογή για hide στα εικονίδια αλλά με την παλιά version δεν τα είχα hide. Τελικά τα εμφάνισα. Μήπως αυτό έγινε επειδή είχα το categories;
Επίσης όλα τα προγράμματα του που φόρτωσα από το cydia δεν υπάρχουν. Πώς μπορώ να τα επαναφέρω; Επίσης από χθες το cydia δε μου ανοίγει. Λέει loading και μετά με πετάει στην κεντρική οθόνη του iphone. Με το καινούριο redsnow θα διορθωθεί αυτό; Για να βάλω το καινούριο redsnow πρέπει να κάνω restore και update πάλι από την αρχή.
Σας ευχαριστώ όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια και τις αναλυτικές οδηγίες.
Θανάσης.
Επειδή βλέπω οτι αρκετοί χρήστες έχοuν το πρόβλημα μετά το upgrade σε άλλο Firmware και στην συνέχεια σε νεο Jailbreak να μην έχοuν όλα τα εικονίδια και ειδικά το Cydia που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα κάποιος πρεπει να απαντήσει.
Αυτό οφείλεται στην εγκατάσταση του Categories και του Poof που κάνουμε hide icons.
Οι λύσεις είναι δύο: a) κάνουμε unhide όλα τα εικονίδια πριν το νεο Firmware και Jailbreak
h πάμε Settings / General / Restrictions κάνουμε enable Restrictions μετά Disable Restrictions Restart iphone και λογικά τα icons ξαναεμφανίζονται.
Καλό θα ήταν στο Guide για jailbreak να υπήρχε και αυτη η προειδοποίηση. Angry