Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   panos14

panos14

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 29/06/2009 - 12:56

Πειράζει αν το iPhone1,2_3.0_7A341_Restore είναι στην επιφάνεια εργασίας...?Γιατι εγώ απο το Forum το κατέβασα....
το ίδιο είχα ρωτήσει και γω...όχι δεν πειράζει καθόλου!!!είναι το ίδιο πράγμα.

μπορει καποιος να με βοιθισει κ να μου πει απο που μπορω να κατεβασω το (iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw) απο το forum? ευχαριστω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   panos14

panos14

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 12:56

μπορει καποιος να με βοιθισει κ να μου πει απο που μπορω να κατεβασω το (iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw) απο το forum? ευχαριστω!

#288   iasonx

iasonx

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/06/2009 - 13:08

Στην πρώτη σελίδα του SITE κάτω κάτω!!!!

#289   glou

glou

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 13:08

Καλησπέρα ! ! !

έκανα επιτυχώς JB το κινητό μου από τους οδηγούς ! Ευχαριστώ όσους έχουν ασχοληθεί με το θέμα ! Πλέον έχω και VIDEO στο IPHONE Mου ! ! ! !

Μια βοήθεια θέλω, με το πως να περνάω χμμμμμ φρυυυ εφαρμογές από Itunes και DFU και θα είμαι άρχοντας :)

#290   panos14

panos14

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 13:55

Στην πρώτη σελίδα του SITE κάτω κάτω!!!!

το κατεβασα απο τν προτη σελιδα αλλα δεν μυ εχει κανενα αρχιο (iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw)...εκανα extract k μου εβγαλε κατι αρχιακια αλλα κανενα (iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw)...που θα το βρω???

#291   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 29/06/2009 - 13:57

http://appldnld.appl...41_Restore.ipsw

#292   mindlord

mindlord

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 15:24

<p class='citation'>Quote</p><div class="blockquote"><div class='quote'>Παιδιά καλησπέρα, μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα να γίνω μέλος στο forum. Για κάποιο λόγο δε μου ερχόταν το activation email.

Έκανα προχθές restore, update στο OS 3.0 και jailbreak με το redsnow 0.7.1 και είχα κάποιο πρόβλημα. Όταν το έκανα update μου το πέρασα κανονικά με όλα τα εικονίδια και το ελληνικό μενού, όταν όμως έκανα jb και μετά restore from a backup τα περισσότερα εικονίδια (κυρίως τα βασικά του iphone όπως του settings) μου τα εξαφάνισε. Το ξανάκανα restore από την αρχή και πάλι τα ίδια. Τελικά μόλις κατέβασα το boss prefs είχε μια επιλογή για hide στα εικονίδια αλλά με την παλιά version δεν τα είχα hide. Τελικά τα εμφάνισα. Μήπως αυτό έγινε επειδή είχα το categories;

Επίσης όλα τα προγράμματα του που φόρτωσα από το cydia δεν υπάρχουν. Πώς μπορώ να τα επαναφέρω; Επίσης από χθες το cydia δε μου ανοίγει. Λέει loading και μετά με πετάει στην κεντρική οθόνη του iphone. Με το καινούριο redsnow θα διορθωθεί αυτό; Για να βάλω το καινούριο redsnow πρέπει να κάνω restore και update πάλι από την αρχή.

Σας ευχαριστώ όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια και τις αναλυτικές οδηγίες.

Θανάσης.</div></div>

Επειδή βλέπω οτι αρκετοί χρήστες έχοuν το πρόβλημα μετά το upgrade σε άλλο Firmware και στην συνέχεια σε νεο Jailbreak να μην έχοuν όλα τα εικονίδια και ειδικά το Cydia που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα κάποιος πρεπει να απαντήσει.
Αυτό οφείλεται στην εγκατάσταση του Categories και του Poof που κάνουμε hide icons.
Οι λύσεις είναι δύο: a) κάνουμε unhide όλα τα εικονίδια πριν το νεο Firmware και Jailbreak
B) h πάμε Settings / General / Restrictions κάνουμε enable Restrictions μετά Disable Restrictions Restart iphone και λογικά τα icons ξαναεμφανίζονται.

Καλό θα ήταν στο Guide για jailbreak να υπήρχε και αυτη η προειδοποίηση.  Angry

Εγραψες φιλε αναρωτιεμαι εδω και μερες για ποιο λογο δε μου εμφανιθζονται τα apps οταν τα κανω install... παλι καλα που δεν εκανα set up as new iphone... ηταν το μονο που μου χε μεινει δε μου ειχε περασει καθολου απο το μυαλο το Restrictions.. να σαι καλα και παλι :)))))

#293   brotalen

brotalen

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 15:55

pos katevazo?

#294   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/06/2009 - 16:06

brotalen, έχεις μπερδευτεί αρκετά. Καταρχάς, αποφάσισε σε τί έκδοση είσαι ώστε να διαλέξεις το αντίστοιχο πρόγραμμα. Έχεις ποστάρει και στο winpwn και quickpwn

Δεύρερον, greeklish απαγορεύονται.

Tρίτον, κάθε τόπικ έχει ένα πρώτο ποστ. Να το διαβάζεις

Follow me on twitter

#295   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 20:15

Εγώ πάντως με windows 7 64 bit εκανα κανονικα jail με την δευτερη φορά βεβαια. Την πρώτη κόλησε εκει που λεει uploading ramdisk

#296   tutankhamun

tutankhamun

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 20:44

...δεν ηθελα να αναφέρω το πρόβλημα και προσπάθησα να το λ΄θσς διαβάζοντας τις οδηγίες και το forum. Αλλά δν μπόρεσα να γβάλς ακρη και ειμαι σε σημείο που θέλω να σπάσς το iphone μ. έιναι λευκό 3g απο Αγγλία και λειτουρούσε μέχρι τώρα με rebelsim. αποφάσησα να κανω το update στην 3.0 και unlock ώστε να μην χρησιμοποιώ rebel sim. εκανα update aαπο το laptop (vista 32 bit) με itunes. ολοκληρώνετε το restore k update αλλα μου λεει οτι δν ολοκηρώνετε γιατι δν εχω συμβατη sim (έχω cosmote) . προχωράω στιν διαδικασια jailbrake me redsnow και ακολουθώ τα βήματα του οδηγού .. το έκανα πολλές φορές και πάντα αφου κάνω finish to redsnow δν βλέπω τν εφαρμοφή cydia αλλα μύνημα απο itunes οτι π΄ρεπει να κάνω restore παλι. μπορέι καποιοσ να βοηθήσει παρακαλώ??

#297   dimitsapa

dimitsapa

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 23:05

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ OS3 ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ RESTORE ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ SHIFT KANE ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ OS3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ
ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ JAILBREAK OΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ UltraSn0w: iPhone 3G Unlock

1. Κάντε Restore στην iPhone firmware v3.0 και μετά Jailbreak με το PwnageTool ή RedSn0w
2. Προσθέστε το repo: repo666.ultrasn0w.com στο Cydia ή στο Icy
3. Ψάξτε για το ultrasn0w στο Cydia ή το Icy και εγκαταστείστε το
4. Κάντε ένα Reboot μόλις τελειώσει η εγκατάσταση του ultrasn0w
5. Εάν χρησιμοποιείτε SIM της T-Mobile USA θα πρέπει να κλείσετε το 3G πριν χρησιμοποιήσετε το ultrasn0w

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σημείωση : Τα iPhone 3G τα οποία πωλούνται στην Ελλάδα (Vodafone, Cosmote) είναι ήδη unlocked, μπορούν δηλαδή να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Το UltraSn0w είναι χρήσιμο ΜΟΝΟ σε όσους έχουν iPhone 3G από το εξωτερικό και είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο.

Τελευταία επεξεργασία από: dimitsapa, 29/06/2009 - 23:06

#298   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2009 - 00:55

καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα

να σας ενημερώσω ότι
έχω
windows Vista x64
iphone 2g αγορασμένο απο Ebay
ειχα την 1.1.4

δοκιμασα να βαλω χτες την 3

με redsnow 0.7.1
δουλεψε υπεροχα
μονο που σημερα μερικές κλησεις δε χτυπούσαν

είτε εκανε ήχο μηνυματος είτε δε χτυπούσαν

προσπάθησα πριν λιγο να κανω την ιδια διαδικασία με redsnow 0.7.2 και chrashαρει το προγραμμα

το επαθε κανεις αλλος αυτό με τις κλήσεις?

τωρα ψάχνομαι να το γυρισω ξανα 1.1.4 ή 2 και δυσκολευομαι γιατι ειχα μεινει ηρεμος με την 1.1.4
τι το ηθελα?

#299   iasonx

iasonx

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2009 - 13:08

όταν γίνετε update σε OS3.0 χάνουμε τα πάντα? :( :(

#300   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα