Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   Darksoho

Darksoho

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/07/2009 - 14:29

καλησπερα παιδια σοσ εχς προβλημα με το redsnow τα εχω κανει ολα σωστα και τα την διαρκεια τησ διαδικασιας σταματαει να τρεχει το redsnow και μου βγαζουν τα windows μια επισημανση πωσ το προγραμμα σταματησε να δουλευει μου μενει το iphone σε recovery mode.τι κανω λαθοσ και δεν γινεται΄!!!!!!!;;;;;;

κατι παιζει με τα win, με τι λειτουργικο εισαι?

αν εισαι με vista δεξι κλικ πανω στο προγραμμα και επελεξε να το τρεχεις σαν administrator

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   Darksoho

Darksoho

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2009 - 14:49

kalispera exw ena iphone 3G agorasmeno apo agglia.
an balw thn 3.0 ti prepei na kanw gia na einai ola ok?
thelw na ksekleidwthei kai na douleuei padou me sima kai sthn ellada kai na exw mesa kai to cydia.
mporei kapoios na me boithisei gia ta bimata kai ta programmata pou tha kanw?

filika nikos :)

νικο θα ακολουθησεις τον οδηγο που ειναι για το ultrasnow γιατι αν ακολουθησεις καποιον αλλον θα κλειδωθει η συσκευη σου. το αναφερουν και πιο πισω τα παιδια

#318   xt600

xt600

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/07/2009 - 15:00

παιδια θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ανεβασανε τους οδηγους για redsnow και ultrasn0w!σε μια ωρα ειχα ανεβει απο την 2.2 στην 3.0 και μαζι με το backup απο itunes το iphone ειναι καλυτερο απο πριν γιατι εφυγε και η σαβουρα!!!!!!!ευχαριστω και παλι!!!!!

#319   Fotis

Fotis

iPH Enthousiast

• 422 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2009 - 18:34

Ρε παιδιά εγώ έκανα όλα τα βήματα σωστά οκ ανοίγει και το τηλέφωνο το θέμα είναι που πριν είχα τον τηλέφωνικό κατάλογο πατούσα ένα sync απο το itunes ενώ τώρα πλέον με την τρία που έχει κιόλας εγκατεστημένα τα ελληνικά προσπαθώ και δεν μου βγάζει ξανά τον κατάλογο ενώ λέει οτι έχει γίνει ο συγχρονισμός. Τι τρέχει τώρα?

#320   iSkoob

iSkoob

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:5KO08

Δημοσίευση 03/07/2009 - 01:07

http://www.iphonehel...dpost__p__43875

Μπορει καποιος να μου δωσει μια απαντηση ???

Τελευταία επεξεργασία από: iSkoob, 03/07/2009 - 01:07

#321   snap

snap

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2009 - 05:46

γεια σας παιδια. Ειμαι καινουριος εδω κ νεος με το iphone. εχω την εκδοση 3 εγκατεστημενη κ προσπαθω να το κανω jailbreak. εχω διαβασει πολλες σελιδες απο αυτο το Post και εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω κ νομιζω οτι τα κανω ολα σωστα, αλλα στο σημειο που μου λεει να περιμενω για να κανει reboot το iphone κολλαει εκει κ δεν συνεχιζει με τιποτα, οποτε αναγκαστικα το κανω παλι restore. Χρησιμοποιω 64bit λειτουργικο κι καπου διαβασα οτι μπορει να φταει αυτο, αλλα δεν ειδα καμια απαντηση επ'αυτου. Μπορειτε μηπως να με βοη8ησετε??? Φταιει οντως οτι εχω 64 λειτουργικο?? Και αν φταιει αυτο, 8α βγει redsnow για 64 λειτουργικο η οχι?? Πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω!!!
P.S. πολύ χρισιμες πάντως οι οδηγίες σας, μπράβο σε όλους, πολύ καλή δουλεια.
Σας ευχαριστώ

#322   sun2see

sun2see

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2009 - 15:20

καλησπερα, υπαρχει ενα προβλημα. Εχω κανει update se 3.0 απο 2.21 (ηταν jailbroken το iphone) και προσπαθω να βαλω το redsnow. Το προβλημα είναι οτι κανοντας browse δεν μπορω να βρω το target γιατι εχω την ενδειξη 'δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο C:\Documents and Settings Δεν επιτρεπεται η προσβαση"
τι κανω?
ευχαριστω

#323   MILOFONIAS200

MILOFONIAS200

iPH newbie

• 55 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2009 - 20:52

Παιδια μια ερωτηση.στις ρυθμισεις στο προγραμμα winSCP εκει που χρειαζεται να σιρουμε το patch τι θα βαλω?ισχυει το 2.1???

#324   MILOFONIAS200

MILOFONIAS200

iPH newbie

• 55 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2009 - 23:33

παιδια για το προγραμμα winSCP εκει που ζηταει να σιρουμε το πάτσ ισχυει απο την 2.1 η θελη αλλο???

#325   GodLess

GodLess

iPH User

• 101 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2009 - 08:47

Ποιο Patch ? Oι ρυθμίσεις οι ίδιες είναι..

#326   raptor69

raptor69

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2009 - 11:24

καλημέρα, ακολουθώ τη διαδικασία για να κάνω jailbreak την os 3.0 για το iphone 3G, αλλά όταν το κάνω αρκετά εικονίδια όπως αυτό των ρυθμίσεων εξαφανίζονται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα έτσι ώστε να εγκαταστίσω εφαρμογές απο το cydia. δοκίμασα και το cyder αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ακόμα οι εφαρμογες απο το cydia όπως το bosspref δεν εμφανίζουν εικονίδιο ή βγάζουν κάποιο σφάλμα. Επίσης όταν κάνω sync τις παλιές εφαρμογές που είχα για την έκδοση 2.2 εγκαθιστόνται μόνο 6 απο τις 100 και.... Έφαγα 3 μέρες ξανακάνοντας τις διαδικασίες που γράφονται στο forum αλλά δεν άλλαξε κάτι.Τώρα έκανα jailbreak και ξαναπέρασα τις επαφές αλλά έχασα τις φωτό και τα μηνύματα, παρατήρησα ότι δεν έχω mms και ούτε φαίνονται στις ρυθμίσεις. Έχει κανείς καμια λύση??

#327   plakas

plakas

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2009 - 09:36

καλημερα ξανα εκανα μια βλακεια και ζητω την βοηθεια σας

εχω ενα iphone 2g 8gb με jailbreak και σημερα εκανε απο το itunes το update 3.0 οταν τελειωσε και εκανε επανακινηση βγηκε στην οθονη ενας ρωσσος με ανοιχτα τα χερια και εχει παγωσει η οθονη εκει το κλεινω και οταν το ανοιγω ξανα βγενει ο κυριος και τιποτα αλλο τι να κανω βρε παιδια το χαλασα το μηχανακι?

help please εχω και γενεθλια σημερα και ξενερωσα ηδη

να στε καλα
Μαριος

Τελευταία επεξεργασία από: plakas, 06/07/2009 - 09:37

#328   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1.098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 06/07/2009 - 09:52

Φίλε Μάριε, κάνε αυτά που σου προτείνουμε στο topic που έκανες στην κατηγορία των ερωτήσεων- προβλημάτων και μην πανικοβάλλεσαι.

Τελευταία επεξεργασία από: alkis, 06/07/2009 - 09:52

#329   dmc15

dmc15

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2009 - 10:04

Καλημέρα σε όλους...

Μπορεί κάποιος, από όσους κατάφεραν και τα δούλεψαν όλα μια χαρά, ενδεικτικά να πει πόσο περίπου χρόνο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το uploading ramdisk στο 3G?

Thanx!!!

#330   dmc15

dmc15

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2009 - 10:31

Το απαντάω μόνος μου... Κανονικά δεν πρέπει να πάρει πάνω από 15-20 δευτερόλεπτα. Στην αρχή μου είχε κολλήσει στην 7η μπάρα (έχει 21 progress bars παρεπιπτόντως) για πολύ ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι κάτι πάει στραβά. Έκανα cancel, restart στο PC και στη διαδικασία, και με τη δεύτερη όλα δούλεψαν ρολόι. Είδα και τον ανανά του quickpwn, έκανε και reboot το κινητό... και ιδού και το εικονιδιάκι του CYDIA!!!
MY IPHONE IS BACK!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9