Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/07/2009 - 12:05

found προσπαθουσα να περασω και το icy οταν το ξετσεκαρα δουλεψε,καμια ιδεα γιατι?

έχεις 2g iphone η 3g

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   gamike

gamike

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2009 - 16:11

Παιδιά μετά απο επιτυχές Jb , με την βοηθεια σας πάντα μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα.Είχα κάποια προγράμματα μέσα σε φακέλους του categories και δεν τα είχα βγάλει πριν το jb,το πρόβλημα είναι οτι αυτά τα προγράμματα δεν μου τα εμφανίζει τώρα πια όσες φορες και αν έχω προσπαθήσει να κάνω sync (τα εχω βγάλει από το iTunes και από το iphone και τα ξαναπέρασα).Παρουσιάστηκε σε κάποιον άλλο παρομοιο πρόβλημα?Υπάρχει κάποια λύση εκτός απο restore?

#378   feeld

feeld

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/07/2009 - 19:08

Ξαναβάλε το Categories φτιάξε ένα φάκελο και όταν κάνεις add σε αυτόν για εφαρμογές θα στα βγάλει.

Αυτό το είχα πάθει παλιά. Τώρα έχασα ξαφνικά όλα τα app και δεν μου τα έβγαλε ξανά.

Φαντάσου ότι έπαιζα την στιγμή που το έπαθα. Θα περιμένω το QuickPwn γιατί όλο προβλήματα είναι το RedSn0w.

Edit: Ξέχασα να γράψω ότι τώρα το έπαθα χωρίς να έχω το Categories!!

Τελευταία επεξεργασία από: IPH, 08/08/2009 - 22:32
ΚΕΦΑΛΑΙΑ σε πεζά

#379   gamike

gamike

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2009 - 21:41

Φιλε σε ευχαριστω πολυ εμφανιστηκαν τα προγραμματα, ελπιζω να λυσεις και τα δικα σου probs

#380   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 15/07/2009 - 22:50

feeld λογικα πας για restore

#381   feeld

feeld

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2009 - 06:37

αυτό έκανα και τώρα περιμένω quickpwn.

#382   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2009 - 10:22

Ξαναβάλε το Categories φτιάξε ένα φάκελο και όταν κάνεις add σε αυτόν για εφαρμογές θα στα βγάλει.

Αυτό το είχα πάθει παλιά. Τώρα έχασα ξαφνικά όλα τα app και δεν μου τα έβγαλε ξανά.

Φαντάσου ότι έπαιζα την στιγμή που το έπαθα. Θα περιμένω το QuickPwn γιατί όλο προβλήματα είναι το RedSn0w.

Edit: Ξέχασα να γράψω ότι τώρα το έπαθα χωρίς να έχω το Categories!!

Αν διαβάσεις προηγούμενα posts είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.. Δεν θέλει restore ούτε τπτ.. Oi εφαρμογές είναι μέσα στο κινητό απλά.. Βάλε SBS από cydia.. θα τρέξεις το sbs, μετά στην επιλογή more, και μετά στο Hide icons.. όσες εφαρμογές είναι στο off κάντε στο On..!!!

#383   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1.175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 17/07/2009 - 14:25

στο redsnow 0.8 αν δεν τικαρετε κ το icy δεν γινετε jailbreak.εγω αυτο ειδα παντως

#384   babisbabikos

babisbabikos

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2009 - 10:00

Ευχαριστώ CursedQueen με είχαν τρελάνει κάποιες εφαρμογές
που δεν εμφανίζονταν ενω τις είχα εγκαταστήσει.

#385   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2009 - 10:30

είσαι οκ τώρα έτσι?? Εγώ να δεις πόσο είχα ξενερώσει..

#386   Pol

Pol

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • GameCenter:L2

Δημοσίευση 19/07/2009 - 20:11

καλησπερα.
παιδια πηγα στο σπιτι ενος φιλου που εχει το iPhone το 2G το απλο δηλαδη.
τεσπα δεν ηξερε το παιδι πως να κανει unlock και jailbreak στην OS 3.0 και ηρθα να του κανω εγ τη δουλεια!
αλλα εκανα ζημια! κολλησε το rednow 8.0 στο waiting for reboot! και δεν κανει τπτ! το εκανα restore kai update απο το Itunes αλλα τωρα δεν αναγνωριζει τη συσκευη μετα το restore.... και τωρα?;;;

#387   psileas

psileas

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2009 - 18:04

Παιδια κατι δεν πηγε καλά: Κάνω αναβάθμιση στην OS 3.O, συνεχίζω με επιτυχημένο jailbreak με το RedSn0w 0.8(εγκαθιστω μονο το Cydia και oxi to ICY), γίνονται όλα καλά,κατεβάζω μερικές εφαρμογές από την Cydia,κανονική εγκατάσταση αλλά δεν λειτουργεί το τηλέφωνο(το Vf GR πηγε περίπατο).Απεγκατάστησα το Carrier logos αλλα τίποτα.Δοκίμασα πολλα reboot, αλλά και πάλι τίποτα.Τώρα αναγκάστηκα να κάνω restore μεσω ITunes kai το τηλέφωνο ναι μεν λειτουργεί κανονικά αλλά δεν έχει φορτωμένο τίποτα.Τι θα συμβουλεύατε να δοκιμάσω μια και downgrade δεν μπορώ να κάνω;Εγκατάσταση με Redsnow 0.7, ή κατι αλλο που μου διαφεύγει;Ευχαριστώ

#388   pug206

pug206

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2009 - 18:50

Παιδια εκανα jailbreak to 3G με το quickpwn 0.7.2 πριν καιρο και αμεσως ειδα οτι η μπαταρια τελειωνει παρα πολυ γρηγορα και ας εχω απενεργοποιησει 3G, WiFi, Bluetooth, Push, SSH και οτι αλλο μπορουσα. Ουτε μερα δεν μου κραταει ενω πριν επιανε ανετα 2 μερες με την ιδια χρηση. Τι μπορει να φταιει? Σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα δεν βρηκα κατι στο search...

#389   Tominen13

Tominen13

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2009 - 18:53

Κάνε restore, και μην εγκαταστήσεις τα εξής: Winterboard, BossPrefs και SBSettings(Ένα απο τα προγράμματα που μένει πάντα ανοιχτό και τρώει πολύ μπαταρία.)

#390   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2009 - 19:50

Παιδια κατι δεν πηγε καλά: Κάνω αναβάθμιση στην OS 3.O, συνεχίζω με επιτυχημένο jailbreak με το RedSn0w 0.8(εγκαθιστω μονο το Cydia και oxi to ICY), γίνονται όλα καλά,κατεβάζω μερικές εφαρμογές από την Cydia,κανονική εγκατάσταση αλλά δεν λειτουργεί το τηλέφωνο(το Vf GR πηγε περίπατο).Απεγκατάστησα το Carrier logos αλλα τίποτα.Δοκίμασα πολλα reboot, αλλά και πάλι τίποτα.Τώρα αναγκάστηκα να κάνω restore μεσω ITunes kai το τηλέφωνο ναι μεν λειτουργεί κανονικά αλλά δεν έχει φορτωμένο τίποτα.Τι θα συμβουλεύατε να δοκιμάσω μια και downgrade δεν μπορώ να κάνω;Εγκατάσταση με Redsnow 0.7, ή κατι αλλο που μου διαφεύγει;Ευχαριστώ

Δεν υπάρχει λόγοσ να κάνεις downgrade! Δοκίμασε να βάλεις την 0,7 αν και η 0,8 δουλεύει μια χαρά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες