Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   DoDouLiS

DoDouLiS

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/07/2009 - 00:35

Ναι...
Αυτήν κατέβασα.. NEW v3.0 iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw (iPhone 3G)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   DoDouLiS

DoDouLiS

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 00:42

Καμιά ιδέα??

#438   usm77

usm77

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 00:47

Παιδια εκανα update σε 3.0 OS, εκανα jailbreak, περασα κ τα απαιτουμενα ssh κ οτι αλλο χρειαζεται για να δουλευει οπως παντα, αλλα απο καποια στιγμη κ μετα κ ενω δουλευαν ολα καλα, αρχισε να κολλαει, δεν γεμιζε η μπαταρια κ απο πριζα κ απο pc κ το χειροτερο απ'ολα, οταν προσπαθησα να του κανω reboot, κολλησε τελειως, με αποτελεσμα να προσπαθω να το κλεισω με πατημενα κ το power button κ το κανονικο μαζι κ να μην γινεται τιποτα. Μενει η οθονη σε μια μαυρη κατασταση. Το συνδεω επισης με το pc με το usb μπας κ του κανω restore αλλα το itunes ουτε που το βλεπει!!! :mad:
Και το ζητουμενο ειναι το εξης: Αφου δεν μπορω ουτε να το ανοιξω, ουτε να το κλεισω, αλλα κ ουτε να το συνδεσω με το pc, μηπως να το βαλω κατω απο το αμαξι ή να παω σε εναν ωραιο λοφο που εχει εδω πιο πανω κ να το εκτοξευσω ??? ??? ??? Μου εχουν γυρισει τα λαμπακια upside down (σαν το disco ασμα!!!!!)....!!!!
Παιδια pleaseeeeee καποια βοηθεια οποιος ισως γνωριζει!!!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
p.s. Εχω windows vista home κ' iphone 3G 8GB... (αν παιζει καποιο ρολο)

#439   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/07/2009 - 01:19

συνδεσαι το iphone στο pc σου και πατησε ακριβος τον ιδιο συνδιασμο πληκτρων που ακολουθησες για να γινει jailbrake μεχρι να στο αναγνωρισει το itunes.

ezgif_com_crop_2.gif

#440   usm77

usm77

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 01:32

thanasis thanx again!! την εψαξα κ εγω λιγο παλι κ βρηκα ενα topic με προβληματα οπου καποιοι απο οτι ειδα ειχαν το ιδιο πακετο!! τεσπα η λυση ηταν απλη...(πατημα ταυτοχρονα στα 2 κουμπια ενω ειναι κλειστο κ οταν φανει το μηλαρακι αφηνουμε το power button κ συνεχιζουμε να εχουμε πατημενο το home button μεχρι να δει το pc το iphone κ μολις το δει το αφηνουμε κ το home κ ανοιγουμε itunes κ μας βγαζει για restore. Εγω ειμαι ηδη σε διαδικασια restore. Tο μονο που βαριεμαι ειναι οτι θα πρεπει να του περασω παλι μεχρι κ τον τηλεφωνικο καταλογο!!! Δεν γκρινιαζω ομως, γιατι πριν ειχα αρχισει να απελπιζομαι (think possitive)!! Το λοφακι εδω κοντα μου φαινοταν πολυ ελκυστικο για να του κανω εκτοξευση!!!! :rolleyes:
Ευχαριστω κ παλι!!!!

#441   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 01:37

ετσι ειναι ακριβος ο ιδιος συνδιασμος με το jailbrake.HAHAAH ρε τρελακια μην ανχωνεσαι εδω ειμαστε οτι προβλημα εχεις.ο λοφος απλα θα στο κανει μεγαλυτερο.ενω εμεις ευκολοτερο. :)

ezgif_com_crop_2.gif

#442   usm77

usm77

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 01:46

Δικιο εχεις!! Σε ευχαριστω ετσι κ αλλιως!! Για τις πατατες μου μπηκες κ εσυ σε διαδικασια ψαξιματος κ για μενα μετραει αυτο. Ειναι κ προχωρημενη η ωρα! Καλο βραδυ... Παω να την πεσω ησυχος τωρα!!! :D

#443   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 01:47

ετσι αυτο μετραει οτι εισαι ησυχος.καλο βραδυ.

ezgif_com_crop_2.gif

#444   jimchris

jimchris

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 04:06

Καλησπερα σας

Εγω εδω και καιρο πολυ αντιμετοπιζω προβλημα με το iphone (1st gen) απο αμερικη απο τα πρωτα, καποια στιγμη αρχισε να μου βγαζει ενα μηνυμα οτι: need repair και αν ηταν η πρωτη φορα που το βλεπω να το αγνωησω και οντως το αγνωησα και εκανα επανεκκινηση και δουλεψε κανονικα την δευτερη φορα που το εβγαλε το τηλ. δεν καταφερε να ξανα ανοιξει

δοκιμασα να κανω restore, update τιποτα παγωνε απο οτι καταλαβα στο σημειο που εκανε κατι με τα bootloaders καποια στιγμη το παρατησα γιατι ειχα δοκιμασει παρα πολλα.

τωρα υπαρχει περιπτωση να κανω αφτην την διαδικασια και να φτιαξει το προβλημα μου???

ουσιαστικα αν δεν ειχε το προβλημα θα μπορουσα να κανω το jailbreak αλλα το unlock?

και αν κανει να προχωρησω στην διαδικασια θα διορθωθει το προβλημα???

Ισως καποιο κομματι να ειναι off-topic αλλα εδω νομιζω οτι ταιριαζει...

Παντως αν καποιος ξερει εστω και καποιον αλλο τροπο να το επαναφερω στην ζωη παρακαλω να βοηθησει...

Ευχαριστω!

#445   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 09:24

Καλησπερα σας

Εγω εδω και καιρο πολυ αντιμετοπιζω προβλημα με το iphone (1st gen) απο αμερικη απο τα πρωτα, καποια στιγμη αρχισε να μου βγαζει ενα μηνυμα οτι: need repair και αν ηταν η πρωτη φορα που το βλεπω να το αγνωησω και οντως το αγνωησα και εκανα επανεκκινηση και δουλεψε κανονικα την δευτερη φορα που το εβγαλε το τηλ. δεν καταφερε να ξανα ανοιξει

δοκιμασα να κανω restore, update τιποτα παγωνε απο οτι καταλαβα στο σημειο που εκανε κατι με τα bootloaders καποια στιγμη το παρατησα γιατι ειχα δοκιμασει παρα πολλα.

τωρα υπαρχει περιπτωση να κανω αφτην την διαδικασια και να φτιαξει το προβλημα μου ???

ουσιαστικα αν δεν ειχε το προβλημα θα μπορουσα να κανω το jailbreak αλλα το unlock?

και αν κανει να προχωρησω στην διαδικασια θα διορθωθει το προβλημα ???

Παντως αν καποιος ξερει εστω και καποιον αλλο τροπο να το επαναφερω στην ζωη παρακαλω να βοηθησει...

Ευχαριστω!

Δεν μπαίνει ούτε σε DFU mode?

#446   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/07/2009 - 09:31

Καλησπερα σας

τωρα υπαρχει περιπτωση να κανω αφτην την διαδικασια και να φτιαξει το προβλημα μου ???

και αν κανει να προχωρησω στην διαδικασια θα διορθωθει το προβλημα ???

Ευχαριστω!

σε κάθε ρεστορε η update Που πας να κάνεις σου βγάζει ερρορ?αν ναι φοβάμαι πως το κινητό δεν γίνεται,είχα παρόμιο πρόβλημα και το κινητό ειναι οφφ τώρα...

δοκίμασε με custome firmware και το μόνο που θα καταφέρεις ειναι να ανοίξει το κινητό,αλλα να συμπεριφέρεται σαν τούβλο,δηλ να μην έχει wifi,bluetooth,IMEI,ICCID,και όχι ήχο...δοκίμασε και με DFU mode,και μακάρι να είσαι τυχερός.

#447   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 09:36

Καμιά ιδέα??

που την αποθηκεύεις ??? Δοκίμασε να την βάλεις στον ίδιο φάκελο με το redsnow. Την ipsw την κατέβασες απο δω? η απο κάποιο άλλο site Η forum? Δοκίμασε να την κατεβάσεις απο το itunes. Με τι windows κάνεις την όλη διαδικασία?? Επειδή άν διαβάσεις σε προηγούμενα post Πολλά χαζά συμβαίνουν, όταν κάνεις την διαδικασία μην τρέχεις κάτι άλλο.. Μέχρι και το amtivirous κλείσε.

#448   jimchris

jimchris

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 10:27

Δεν μπαίνει ούτε σε DFU mode?

Σε DFU Mode μπαινει κανονικα

σε κάθε ρεστορε η update Που πας να κάνεις σου βγάζει ερρορ?αν ναι φοβάμαι πως το κινητό δεν γίνεται,είχα παρόμιο πρόβλημα και το κινητό ειναι οφφ τώρα...

δοκίμασε με custome firmware και το μόνο που θα καταφέρεις ειναι να ανοίξει το κινητό,αλλα να συμπεριφέρεται σαν τούβλο,δηλ να μην έχει wifi,bluetooth,IMEI,ICCID,και όχι ήχο...δοκίμασε και με DFU mode,και μακάρι να είσαι τυχερός.

Μεχρι τωρα ναι σε καθε restore μου βγαζει error 1 η 11 η 14 ειτε με custome firmware ειτε με κανονικη..

οταν πηγα να κανω με το quickpwn τοτε εκανε κανονικα τα παντα στην εγκατασταση μεχρι το σημειο που επρεπε στο iphone να πατησω κατι σχετικα με τα bootloaders αλλα εκει μολισ εμφανιζοταν αυτη η οθονη ηταν ηδη freezed.

Αν λεω ΑΝ που δεν θελω να το σκεφτομαι ειναι οφφ υπαρχει καμια περιπτωση να το παω στην rainbow (αντιπροσψποι της αππλε στην ελλαδα) και να με βοηθησουν???(λογο του οτι ειναι απο αμερικη και σπασμενο???)

#449   Emmanuel_d

Emmanuel_d

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 11:14

Εχω το ιδιο προβλημα με το 2G. Χανει συνεχως το σημα, μερικες φορες δε λειτουργει το Wi-fi, και καποια στιγμη βγάζει το μηνυμα οτι το iphone χρειαζεται αποκατασταση. Νομιζω παιζει κατι με λαθος Baseband. Το ειχα πα8ει και παλιοτερα με την 2.0.2 η την 2.1, δε θυμαμαι. Το ειχα διορθωσει με απειρα restore.
Αυτη τη στιγμη στο Modem Firmware γραφει 04.05.04_G.

Αν μπορει καποιος να βοηθήσει....

#450   jimchris

jimchris

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 12:10

Εγω το επαθα στην 2.1!

το καλο ειναι οτι εσενα ακομα ζει το δικο μου μαλλον δεν θα αναστηθει...

προσπαθησε να κανεις κατι τωρα που ειναι ακομα ανοιχτο και μπορεις γιατι μετα δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα προσπαθησε να το σωσεις και αν βρεις κατι που μπορει να με βοηθησει πες μου και οποισ αλλος ξερει ας μιλησει

και ξανα ρωταω αν το παω στους αντιπροσωπουσ στην ελλαδα παιζει να με κυνηγησουν η κατι το να μην μου το φτιαξουν ειναι το λιγοτερο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες