RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1
Δημοσίευση 22/07/2009 - 00:35
Αυτήν κατέβασα.. NEW v3.0 iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw (iPhone 3G)
Ad
Δημοσίευση 22/07/2009 - 00:42
Δημοσίευση 22/07/2009 - 00:47
Και το ζητουμενο ειναι το εξης: Αφου δεν μπορω ουτε να το ανοιξω, ουτε να το κλεισω, αλλα κ ουτε να το συνδεσω με το pc, μηπως να το βαλω κατω απο το αμαξι ή να παω σε εναν ωραιο λοφο που εχει εδω πιο πανω κ να το εκτοξευσω Μου εχουν γυρισει τα λαμπακια upside down (σαν το disco ασμα!!!!!)....!!!!
Παιδια pleaseeeeee καποια βοηθεια οποιος ισως γνωριζει!!!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
p.s. Εχω windows vista home κ' iphone 3G 8GB... (αν παιζει καποιο ρολο)
Δημοσίευση 22/07/2009 - 01:19
Δημοσίευση 22/07/2009 - 01:32
Ευχαριστω κ παλι!!!!
Δημοσίευση 22/07/2009 - 01:37
Δημοσίευση 22/07/2009 - 01:46
Δημοσίευση 22/07/2009 - 01:47
Δημοσίευση 22/07/2009 - 04:06
Εγω εδω και καιρο πολυ αντιμετοπιζω προβλημα με το iphone (1st gen) απο αμερικη απο τα πρωτα, καποια στιγμη αρχισε να μου βγαζει ενα μηνυμα οτι: need repair και αν ηταν η πρωτη φορα που το βλεπω να το αγνωησω και οντως το αγνωησα και εκανα επανεκκινηση και δουλεψε κανονικα την δευτερη φορα που το εβγαλε το τηλ. δεν καταφερε να ξανα ανοιξει
δοκιμασα να κανω restore, update τιποτα παγωνε απο οτι καταλαβα στο σημειο που εκανε κατι με τα bootloaders καποια στιγμη το παρατησα γιατι ειχα δοκιμασει παρα πολλα.
τωρα υπαρχει περιπτωση να κανω αφτην την διαδικασια και να φτιαξει το προβλημα μου
ουσιαστικα αν δεν ειχε το προβλημα θα μπορουσα να κανω το jailbreak αλλα το unlock?
και αν κανει να προχωρησω στην διαδικασια θα διορθωθει το προβλημα
Ισως καποιο κομματι να ειναι off-topic αλλα εδω νομιζω οτι ταιριαζει...
Παντως αν καποιος ξερει εστω και καποιον αλλο τροπο να το επαναφερω στην ζωη παρακαλω να βοηθησει...
Ευχαριστω!
Δημοσίευση 22/07/2009 - 09:24
Καλησπερα σας
Εγω εδω και καιρο πολυ αντιμετοπιζω προβλημα με το iphone (1st gen) απο αμερικη απο τα πρωτα, καποια στιγμη αρχισε να μου βγαζει ενα μηνυμα οτι: need repair και αν ηταν η πρωτη φορα που το βλεπω να το αγνωησω και οντως το αγνωησα και εκανα επανεκκινηση και δουλεψε κανονικα την δευτερη φορα που το εβγαλε το τηλ. δεν καταφερε να ξανα ανοιξει
δοκιμασα να κανω restore, update τιποτα παγωνε απο οτι καταλαβα στο σημειο που εκανε κατι με τα bootloaders καποια στιγμη το παρατησα γιατι ειχα δοκιμασει παρα πολλα.
τωρα υπαρχει περιπτωση να κανω αφτην την διαδικασια και να φτιαξει το προβλημα μου
ουσιαστικα αν δεν ειχε το προβλημα θα μπορουσα να κανω το jailbreak αλλα το unlock?
Παντως αν καποιος ξερει εστω και καποιον αλλο τροπο να το επαναφερω στην ζωη παρακαλω να βοηθησει...
Ευχαριστω!
Δεν μπαίνει ούτε σε DFU mode?
Δημοσίευση 22/07/2009 - 09:31
Καλησπερα σας
Ευχαριστω!
σε κάθε ρεστορε η update Που πας να κάνεις σου βγάζει ερρορ?αν ναι φοβάμαι πως το κινητό δεν γίνεται,είχα παρόμιο πρόβλημα και το κινητό ειναι οφφ τώρα...
δοκίμασε με custome firmware και το μόνο που θα καταφέρεις ειναι να ανοίξει το κινητό,αλλα να συμπεριφέρεται σαν τούβλο,δηλ να μην έχει wifi,bluetooth,IMEI,ICCID,και όχι ήχο...δοκίμασε και με DFU mode,και μακάρι να είσαι τυχερός.
Δημοσίευση 22/07/2009 - 09:36
Καμιά ιδέα??
που την αποθηκεύεις Δοκίμασε να την βάλεις στον ίδιο φάκελο με το redsnow. Την ipsw την κατέβασες απο δω? η απο κάποιο άλλο site Η forum? Δοκίμασε να την κατεβάσεις απο το itunes. Με τι windows κάνεις την όλη διαδικασία?? Επειδή άν διαβάσεις σε προηγούμενα post Πολλά χαζά συμβαίνουν, όταν κάνεις την διαδικασία μην τρέχεις κάτι άλλο.. Μέχρι και το amtivirous κλείσε.
Δημοσίευση 22/07/2009 - 10:27
Σε DFU Mode μπαινει κανονικαΔεν μπαίνει ούτε σε DFU mode?
Μεχρι τωρα ναι σε καθε restore μου βγαζει error 1 η 11 η 14 ειτε με custome firmware ειτε με κανονικη..σε κάθε ρεστορε η update Που πας να κάνεις σου βγάζει ερρορ?αν ναι φοβάμαι πως το κινητό δεν γίνεται,είχα παρόμιο πρόβλημα και το κινητό ειναι οφφ τώρα...
δοκίμασε με custome firmware και το μόνο που θα καταφέρεις ειναι να ανοίξει το κινητό,αλλα να συμπεριφέρεται σαν τούβλο,δηλ να μην έχει wifi,bluetooth,IMEI,ICCID,και όχι ήχο...δοκίμασε και με DFU mode,και μακάρι να είσαι τυχερός.
οταν πηγα να κανω με το quickpwn τοτε εκανε κανονικα τα παντα στην εγκατασταση μεχρι το σημειο που επρεπε στο iphone να πατησω κατι σχετικα με τα bootloaders αλλα εκει μολισ εμφανιζοταν αυτη η οθονη ηταν ηδη freezed.
Αν λεω ΑΝ που δεν θελω να το σκεφτομαι ειναι οφφ υπαρχει καμια περιπτωση να το παω στην rainbow (αντιπροσψποι της αππλε στην ελλαδα) και να με βοηθησουν(λογο του οτι ειναι απο αμερικη και σπασμενο)
Δημοσίευση 22/07/2009 - 11:14
Αυτη τη στιγμη στο Modem Firmware γραφει 04.05.04_G.
Αν μπορει καποιος να βοηθήσει....
Δημοσίευση 22/07/2009 - 12:10
το καλο ειναι οτι εσενα ακομα ζει το δικο μου μαλλον δεν θα αναστηθει...
προσπαθησε να κανεις κατι τωρα που ειναι ακομα ανοιχτο και μπορεις γιατι μετα δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα προσπαθησε να το σωσεις και αν βρεις κατι που μπορει να με βοηθησει πες μου και οποισ αλλος ξερει ας μιλησει
και ξανα ρωταω αν το παω στους αντιπροσωπουσ στην ελλαδα παιζει να με κυνηγησουν η κατι το να μην μου το φτιαξουν ειναι το λιγοτερο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες