για τον Jimchris
ακολουθα την οδηγια που ξερεις για να το βαλεις σε DFU mode
μου εφερε ενας φιλος το δικο του νεκρό
δεν αναβε τιποτα
εγω όμως απλά και ωραία κράτησα το πανω κουμπί για λιγο, μετα το Home, και μετα άφησα το πάνω κουμπι και κράτησα το Home
δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις, σε εμενα δουλεψε
Λες να μην το δοκιμασα φιλε μου, και εγω εκει καπου βασιζω τις ελπιδες μου
μπαινει σε DFU mode και κανω το update σε 3 και οταν τελειωνει... moy bgazei error 1011! οπου και να εχω ψαξει δεν εχω βρει καποια λυση που να βοηθαει να λυσω αυτο το προβλημα.
Βεβαια οταν τελειωσαι και μου εβγαλε το μηνυμα το τηλ. ανοιξε οχι κανωνικα εμφανιζε μονο το καλωδιο και το itunes αλλα τιποτα αλλο
ειπα να δοκιμασω να κανω τα σχετικα κολπακια με το redsnow και ξεκινησε το βρηκε σε DFU και αρχισε να κανει κατι σχετικα ενω στο iphone εβγαλε αυτο που λεει downloading ... data (τον δισκο με το πρασινο βελακι) μετα ομως απο 7 με 8 λεπτα η εφαρμογη τερματιστικε "ατσαλα" και μου εβγαλε το κλασικο των "ΠαΡαΘυΡωΝ" (windows) send|don't send... το τηλ. συνεχιζαι να εχει την εικονα του δισκου για κανα 5λεπτο και μετα τερματιστικε μονο του και δεν ξανα ανοιξε οταν το ανοιγω απο το κουμπακι κολαει στο μηλαρακι...
Αν μπορει καποιος να βοηθησει ειμαι ολος αυτια
και κατι ακομα αν καποιος πιστευει οτι μπορει να βρει λυση μπορουμε να συναντηθουμε καπου για να το δει και να κανει τις δοκιμες του.....
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερων.