Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/07/2009 - 12:18

Εχω το ιδιο προβλημα με το 2G. Χανει συνεχως το σημα, μερικες φορες δε λειτουργει το Wi-fi, και καποια στιγμη βγάζει το μηνυμα οτι το iphone χρειαζεται αποκατασταση. Νομιζω παιζει κατι με λαθος Baseband. Το ειχα πα8ει και παλιοτερα με την 2.0.2 η την 2.1, δε θυμαμαι. Το ειχα διορθωσει με απειρα restore.
Αυτη τη στιγμη στο Modem Firmware γραφει 04.05.04_G.

Αν μπορει καποιος να βοηθήσει....

κανε ενα ρεστορ και δες αν στο κανει σε original μορφη και επειτα ξαναπροχωρισε σε jailbrake να δεις αν εχει να κανει με το jailbrake.σε εμενα δεν ειχε γινει σωστα το jailbrake και μου εκανε ακριβως το ιδιο.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 22/07/2009 - 12:21

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 12:19

για ελλαδα ουτε λογος...ειναι ανιδεοι...

ezgif_com_crop_2.gif

#453   jimchris

jimchris

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 15:02

για ελλαδα ουτε λογος...ειναι ανιδεοι...

Αν κανω την αποπειρα να το παω απο εκει παιζει να μου κανουν τιποτα εκτος απο το να μην μου το επισκευασουν? οπως να μου το παρουν να με βαλουν να πληρωσω η δεν ξερω και εγω τι αλλο??

#454   Manou Allou

Manou Allou

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2009 - 15:42

Αν κανω την αποπειρα να το παω απο εκει παιζει να μου κανουν τιποτα εκτος απο το να μην μου το επισκευασουν? οπως να μου το παρουν να με βαλουν να πληρωσω η δεν ξερω και εγω τι αλλο??

Χαχα. Φανταζεσαι να σου το παρουν? Οχι, δεν παιζει κατι τετοιο. Αν παιξει μπορεις καλλιστα να τους σπασεις το κεφαλι (λεμε τωρα...)
Απλα παιζει να μην αναλαβουν την επισκευη. Μια δοκιμη θα σε πεισει!
Σιγουρα οι περιπτωσεις σαν την δικη σου δεν θα ειναι η πρωτη!

#455   DoDouLiS

DoDouLiS

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2009 - 20:14

που την αποθηκεύεις ??? Δοκίμασε να την βάλεις στον ίδιο φάκελο με το redsnow. Την ipsw την κατέβασες απο δω? η απο κάποιο άλλο site Η forum? Δοκίμασε να την κατεβάσεις απο το itunes. Με τι windows κάνεις την όλη διαδικασία?? Επειδή άν διαβάσεις σε προηγούμενα post Πολλά χαζά συμβαίνουν, όταν κάνεις την διαδικασία μην τρέχεις κάτι άλλο.. Μέχρι και το amtivirous κλείσε.

Την κατέβασα απο εδώ την ipsw εχω XP και προσπαθω να το κάνω απο laptop.. παίζει ρόλο??
Συνέχεια αυτό που κάνει..

Να την κατεβάσω απο το itunes ???

Τελευταία επεξεργασία από: DoDouLiS, 23/07/2009 - 20:20

#456   DoDouLiS

DoDouLiS

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2009 - 21:02

Την κατέβασα απο εδώ την ipsw εχω XP και προσπαθω να το κάνω απο laptop.. παίζει ρόλο??
Συνέχεια αυτό που κάνει..

Να την κατεβάσω απο το itunes ???

Καμιά ιδέα κανείς...?? :blink:

#457   osfp777

osfp777

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2009 - 21:18

να ρωτησω κατι ρε παιδια,πηρα ενα iphone απο τον κωτσοβολο το σαββατο ειχε εκδοση 2,11 το κανω 3,00 κανω και jailbreak και απο εκει αρχισαν τα προβληματα με μπαταριες σγμα κτλ που εχουν αναφερθει το πηγα πισω και ευτυχως μου το αντικατεστησαν,πηρα το αλλο εβαλα και σε αυτο την 3,00 τωρα λετε να κανει τα ιδια αν κανω jailbreak;γιατι αν κανει τα ιδια και το ξαναπαω πισω θα με...ρα με!και δικιο θα εχουν.

Τελευταία επεξεργασία από: osfp777, 23/07/2009 - 21:19

#458   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2009 - 21:31

για τον Jimchris

ακολουθα την οδηγια που ξερεις για να το βαλεις σε DFU mode

μου εφερε ενας φιλος το δικο του νεκρό
δεν αναβε τιποτα

εγω όμως απλά και ωραία κράτησα το πανω κουμπί για λιγο, μετα το Home, και μετα άφησα το πάνω κουμπι και κράτησα το Home

δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις, σε εμενα δουλεψε

#459   DoDouLiS

DoDouLiS

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2009 - 22:53

Να κάνω και μια άκυρη ερώτηση..
Πως θα καταλάβω αν το Iphone μου ειναι 1st ή 2nd gen...???

#460   jimchris

jimchris

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2009 - 23:42

για τον Jimchris

ακολουθα την οδηγια που ξερεις για να το βαλεις σε DFU mode

μου εφερε ενας φιλος το δικο του νεκρό
δεν αναβε τιποτα

εγω όμως απλά και ωραία κράτησα το πανω κουμπί για λιγο, μετα το Home, και μετα άφησα το πάνω κουμπι και κράτησα το Home

δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις, σε εμενα δουλεψε

Λες να μην το δοκιμασα φιλε μου, και εγω εκει καπου βασιζω τις ελπιδες μου

μπαινει σε DFU mode και κανω το update σε 3 και οταν τελειωνει... moy bgazei error 1011! οπου και να εχω ψαξει δεν εχω βρει καποια λυση που να βοηθαει να λυσω αυτο το προβλημα.

Βεβαια οταν τελειωσαι και μου εβγαλε το μηνυμα το τηλ. ανοιξε οχι κανωνικα εμφανιζε μονο το καλωδιο και το itunes αλλα τιποτα αλλο
ειπα να δοκιμασω να κανω τα σχετικα κολπακια με το redsnow και ξεκινησε το βρηκε σε DFU και αρχισε να κανει κατι σχετικα ενω στο iphone εβγαλε αυτο που λεει downloading ... data (τον δισκο με το πρασινο βελακι) μετα ομως απο 7 με 8 λεπτα η εφαρμογη τερματιστικε "ατσαλα" και μου εβγαλε το κλασικο των "ΠαΡαΘυΡωΝ" (windows) send|don't send... το τηλ. συνεχιζαι να εχει την εικονα του δισκου για κανα 5λεπτο και μετα τερματιστικε μονο του και δεν ξανα ανοιξε οταν το ανοιγω απο το κουμπακι κολαει στο μηλαρακι...

Αν μπορει καποιος να βοηθησει ειμαι ολος αυτια
και κατι ακομα αν καποιος πιστευει οτι μπορει να βρει λυση μπορουμε να συναντηθουμε καπου για να το δει και να κανει τις δοκιμες του.....

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερων.

#461   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:40

Αν μπορει καποιος να βοηθησει ειμαι ολος αυτια
και κατι ακομα αν καποιος πιστευει οτι μπορει να βρει λυση μπορουμε να συναντηθουμε καπου για να το δει και να κανει τις δοκιμες του.....

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερων.

Τι λειτουργικό έχεις?

από Vista και πανω
ελπιζω να εχεις βαλει στα προγραμματα αυτά run as administrator

και να εχεις κανει disable οποιοδήποτε antivirus

#462   jimchris

jimchris

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 02:35

Τι λειτουργικό έχεις?

από Vista και πανω
ελπιζω να εχεις βαλει στα προγραμματα αυτά run as administrator

και να εχεις κανει disable οποιοδήποτε antivirus

Δουλευω xp ακομα και απο αυτα δοκιμασα να το κανω σαν admin μηπως αλλαξει τιποτα εβγαλα και τα antivirus firewall και τωρα δεν ξεκιναει καν η μπαρα του redsnow με ωερσιον 0.8 θα δοκιμασω τα ιδια ακριβως και με 0.7 τωρα να δω...

#463   jimchris

jimchris

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 02:49

Βασικα το ξανα δοκιμασα επιτοπου και το redsnow εκανε κανονικα τα παντα φορτοσαν ολα οκ πατισα και finish και τορα εχει μεινει το iphone στην οθονη με το downloading jailbreak data τον δισκο με το πρασινο βελακι και κατω κατω το στρογγιλο που κανει οτι φορτωνει... μετα απο κανενα 15λεπτο το iphone εκανε επανεκκινηση μονο του και μου ανοιξε παλι στο καλωδιακι με το itunes...

καμια ιδεα κανεισ???

#464   karamic

karamic

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/07/2009 - 18:24

1ον)Ενας φιλος εκανε update στο itunes και του ξανακλειδωσε το iphone( 1st gen) τι πρεπει να κανω για να του το ξεκλειδωσω

2ον) Η διαδικασια μετα για εγκατασταση του 3,0 αλλαζει γιατι εγω iphone εχω 3g απο ελλαδα και δεν εχω ασχοληθει με αυτα

Υ.Γ. το pc μου δεν το αναγνωριζει το iphone του οπως ειναι τωρα κλειδωμενο

Ευχαριστω προκαταβολικα

#465   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2009 - 18:56

για να σου αναγνωρισει το pc το iphone κρατησε για 5 με 6 δευτερολεπτα το home button και power button μετα αφηνεις το power και κρατας το home και θα στο αναγνωρισει... αφοτου σου αναγνωρισει το iphone το pc θα ακολουθησεις αυτον τον οδηγο κεντρικα της σελιδας: εδω αφου πρωτα το κανεις ενα ρεστορε και περασεις την OS3.

Αν θελεις μπορω να στα δωσω και σε rapishare ολα μαζι μην τα κατεβαζεις ενα ενα.

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7