Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   yiorgosxania

yiorgosxania

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Twitter:@yiorgoschania
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:yiorgosGR

Δημοσίευση 03/08/2009 - 18:06

Update:Το Jailbreak του νέου iPhone firmware 3.0.1 πργματοποιείται εύκολα, ακολουθώντας την γνωστή διαδικασία του Restore μέσω iTunes στην v3.0.1 και μετά χρησιμοποίηση του RedSn0w v0.8.

Προσοχή: ΄Οταν σας ζητηθεί να εντοπίσετε το .IPSW επιλέξτε το v3.0 IPSW αντί του v3.0.1 IPSW.

επανέρχομαι γιατί δεν έχω σήμα, ότι SIM και να βάλω, έκανα redssn0w-win 0.8 με την 3G κάρτα μου τίποτα, έκανα και με την ΧΧSIM πάλι τίποτα
κάποια πρόταση υπάρχει?
ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   sokos1

sokos1

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/08/2009 - 22:59

geia sas paidia!!eimai neos sto forum kai exw mia erwtisoula...otan anoigw to redsnow gia na kanw browse to firmware 3.0 pou exw kateuasei den mou to vriskei...ekana ki extract to zip arxeio pou kateuasa alla tpt..kerei kaneis ti ginetai??to arxeio zip pou kateuasa exei mono agnwsta arxeia mesa pou den mporei an ta diavasei to pc!!

#528   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 23:34

geia sas paidia!!eimai neos sto forum kai exw mia erwtisoula...otan anoigw to redsnow gia na kanw browse to firmware 3.0 pou exw kateuasei den mou to vriskei...ekana ki extract to zip arxeio pou kateuasa alla tpt..kerei kaneis ti ginetai??to arxeio zip pou kateuasa exei mono agnwsta arxeia mesa pou den mporei an ta diavasei to pc!!

1. γράφουμε με ελληνικά
2. κάνεις rename το zip που κατέβασες σε .ipsw

#529   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/08/2009 - 23:54

1. γράφουμε με ελληνικά
2. κάνεις rename το zip που κατέβασες σε .ipsw

Να προσθεσω οτι μετα την μετονομασια αποκτα το χαρακτηριστικο εικονιδιο που βλεπετε σε ολα τα screenshots που ειναι σχετικα με το jailbreak.

Μπορεις να το δοκιμασεις και χωρις να εχεις συνδεσει την συσκευη. Αν υπάρχει προβλημα σου δειχνει οτι δεν το βρισκει, αν ειναι ενταξι ξεκινα να το τρεχει οπως γινεται με την διαδικασια. Οπότε κανεις cancel και ξεκινας κανονικα την διαδικασια.

#530   Nso

Nso

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 00:36

Λάθος post σε λάθος μεριά έκανα ;)

Τελευταία επεξεργασία από: Nso, 04/08/2009 - 00:40

#531   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 00:41

Γεια σας και απο μένα !!!

Μέχρι στιγμής απο την παρασκεύη το iphone 3gs μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και είναι και πιο γρήγορο απο τον προκατοχό του.. :)

μια ερώτηση μόνο γιατί είδα κάτι και ανησύχησα .... εσείς όταν το ανοίξατε σας είχανε περασμένο και το πρόγραμμα αυτό για την Nike ;;; γιατί εμένα δεν το είχε και με βάζει σε υποψιές...

Για να δούμε :)

offtopic
αν την πρωτη φορά που το συνέδεσες με iTunes δε σου είπε την διαδικασία για activate...
βρες σε ποιόν άρεσε η εφαρμογή Nike

#532   Dr.Konstantinos

Dr.Konstantinos

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:Macbook Pro 15' Retina

Δημοσίευση 04/08/2009 - 01:01

παιδια εχω παρει απο ενα φιλο μου το Iphone 2g που καταλaθος το κλειδωσε γιατι εκανε update το 3.01 νομιζω ακολουθω ολες τις πληροφοριες που γραφονται παραπανω εχω κανει restore γiνονται ολα τελεια μεχρι που φτανει στο σημειο να πατησω το home button και το αλlο κουμπι που ανοιγει το κινητο για να αρχισει το jailebroking και μου κλεινει η εφαργη γιατι λεει παρουσιαζει προβλημα... εχω windows vista τι φταιει ??? :S

Τελευταία επεξεργασία από: Dr.Konstantinos, 04/08/2009 - 01:04

#533   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 01:03

παιδια εχω παρει απο ενα φιλομου το Iphone 2g που καταλθος το κλειδωσε γιατι εκανε update το 3.01 νομιζω ακολουθω ολες τις πληροφοριες που γραφονται παραπανω γυνονται ολα τελεια μεχρι που φτανει στο σημειο να πατησω το home button και το αλο κουμπι που ανοιγει το κινητο και μου κλεινει η εφαργη γιατι λεει παρουσιαζει προβλημα εχω windows vista τι φταιει ? :S

1. antivirus
2. run program as administrator (right click - run as administrator)

#534   Dr.Konstantinos

Dr.Konstantinos

iPH Member

• 221 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 01:20

παλι τα ιδια ....:(

#535   nikomaxos

nikomaxos

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 01:32

Καλημερα!
είναι το πρωτο μου ποστ!
το πρόβλημα που αρχίζει να με εκνευρίζει είναι το εξής:
σε iphone 3g το οποιο εκανα update σε 3.0.1, αδυνατω να μπω σε DFU mode. δοκιμασα αρκετες φορες μεχρι τωρα.
εχω μεινει στο σημειο που υποτιθεται πως ασπριζει η οθονη καθως μπαινω σε DFU mode, μονο που δεν ασπριζει.
μενει σβηστο και στο RedSnow ( 0. 8 ) μου λεει πως περιμενει για reboot της συσκευης. το θεμα ειναι πως καθως
προσπαθει να μπει σε DFU ακουγετε ο ηχος των windows οταν αποσυνδεεις μια συσκευη usb, συντομος και τριπλος.
δοκιμασα αποσυνδεση και επανασυνδεση αλλα ματαιο οπως το να αλλαξω θυρα usb. δοκιμαζω και σε xp και σε vista
παραλληλα.εχω ψαξει αρκετα μεχρι τωρα μα δε συναντησα καπου κατι παρομοιο........
το συναντησε κανεις απο εσας?
καμια προταση?
ευχαριστω προκαταβολικα!

#536   Dr.Konstantinos

Dr.Konstantinos

iPH Member

• 221 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 01:51

ξεπερασα το προβλημα του κλεισiμου του προγραμματος και κανει downloading jailbreak data :D ευχομαι για το καλυτερο μολις τελειωσει η διαδικασια :D

Τελευταία επεξεργασία από: Dr.Konstantinos, 04/08/2009 - 01:52

#537   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 01:52

ξεπερασα το προβλημα του κλεισiμου του προγραμματος και κανει downloading jailbreak data :D ευχομαι για το καλυτερο μολις τελειωσει η διαδικασια :D

το πως όμως δεν είπες

#538   Dr.Konstantinos

Dr.Konstantinos

iPH Member

• 221 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 02:05

το πως όμως δεν είπες

στην επιλογη αν θελεις cyndia unlock εχει και κατι ακομα το icy αυτο δεν το επιλεγουμε για να ξεπερασουμε το προβλημα που ειχα εγω.. εχει κανει download jailbreak data το κινητο και τωρα ομως παλι μου εβγαλε το σημα της apple και αμεσως μετα μου λεει στο κινητο itunes και απο κατω το καλωδιο μου βγαζει και αν αφερεσω το καλωδιο απο το κινητο μοθ το κανει συνεχεια σαν να κολλαει τι φταιει και παλι ??? :@

#539   Dr.Konstantinos

Dr.Konstantinos

iPH Member

• 221 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 02:52

Παιδια τελειωσε η υποθεση βρηκα και παλι τι εφταιγε .. οταν λοιπον κανει download jailebreaak data πρεπει να τελειοσει στο κινητο μας πρωτα το download αλλιως δεν παταμε finish στο pc αφου λοιπον μας εμφανιστει ενας φοινικας με την μπαρα απο κατω που φορτονει τοτε παταμε finish αυτο συνεχιζει μονο του και ολα τελεια :D δειτε και το αντιστοιχο videακι ... :D ελιπζω να βοηθησα και αλλους που ειχαν παρομοιο προβλημα :D

#540   yiorgosxania

yiorgosxania

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Twitter:@yiorgoschania
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:yiorgosGR

Δημοσίευση 04/08/2009 - 08:42

έχω κάνει jailbreak αλλά δεν έχω σήμα δεν μου βγάζει unlock το redsn0w
έτσι δεν μπορώ να κάνω cydia unlock φυσικά