Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   imposter

imposter

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/08/2009 - 14:30

Το QuickPwnγια την iPhone OS 3.0 μετονομάστηκε σε RedSnow!

Με το RedSnow μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε Jailbreak την συσκευή σας χωρίς να χρειαστεί να δημιουργήσετε μία custom . ipsw όπως με το PwnageTool:

"Redsn0w is a lightweight, multi-platform jailbreaking and unlocking tool for the iPhone 2G (original iPhone), the iPhone 3G (but not the 3GS) and also the iPod touch (1st generation and 2nd generation)"

Μπορείτε να κατεβάσετε το RedSnow από εδώ:

RedSnow (redsn0w-win_0.7.1.zip): link
RedSnow (redsn0w-win_0.7.2.zip): link

Update: Το RedSn0w είναι πλέον διαθέσιμο και για το iPhone 3GS!

RedSn0w o.8 (Windows) direct download link

Χαρακτηριστικά του RedSn0w 0.8:

1) Σταθερό Jailbreak τεσταρισμένο απο την dev-team
2) Τα προβλήματα από την ταυτόχρονη εγκατάσταση των Cydia & Icy λύθηκαν
3) Tο Ultrasn0w λειτουργεί κανονικά στο 3GS!!
4) «Σωστό» patchάρισμα του kernel που θα επιτρέπει την λειτουργία του logome (Αφού αναβαθμιστεί για να ειναι συμβατό με το OS 3.0)
5) Τα Mobile Substrate και Winterboard πλέον λειτουργούν και στο iPhone 3GS

Το σημαντικότερο ίσως νέο για τους κατόχους κλειδωμένων iPhone 3GS είναι η δυνατότητα χρήσης του UltraSn0w μέσω του οποίου μπορούν πλέον να ξεκλειδώσουν την συσκευή τους!

Να υπενθυμίσουμε για ακόμη μία φορά ότι τα iPhone 3G και iPhone 3GS τα οποία θα πωλούνται στην Ελλάδα είναι ήδη unlocked, μπορούν δηλαδή να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε SIM, οποιοδήποτε παρόχου κινητής τηλεφωνίας!

Σημείωση: Το path για το iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw είναι στο

C:\Documents and Settings\όνομα του PC\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

Πρέπει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία για να δείτε όλη την διαδρομή στον C του υπολογιστή.
[Thanks to peris72]

Update:Το Jailbreak του νέου iPhone firmware 3.0.1 πργματοποιείται εύκολα, ακολουθώντας την γνωστή διαδικασία του Restore μέσω iTunes στην v3.0.1 και μετά χρησιμοποίηση του RedSn0w v0.8.

Προσοχή: ΄Οταν σας ζητηθεί να εντοπίσετε το .IPSW επιλέξτε το v3.0 IPSW αντί του v3.0.1 IPSW.

afto akribos ekana alla.. kolaei sto menu Waiting for reboot...
ekana restore and update apo to itunes.. kai kolaei sto redsn0w.
kamia idea?

euxaristw ek ton proterwn

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   imposter

imposter

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 14:38

παιδιά sos όταν κάνω jailbrake στο τελευταίο βήμα που βγάζει άσπρη οθόνη μετά γίνεται μαύρη και δε γίνεται το jailbrake

τι μπορώ να κάνω?

kai mena akribos to idio , kai kolaei sto waiting for reboot.

#558   PaNoSS®

PaNoSS®

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 06/08/2009 - 14:42

Update:Το Jailbreak του νέου iPhone firmware 3.0.1 πργματοποιείται εύκολα, ακολουθώντας την γνωστή διαδικασία του Restore μέσω iTunes στην v3.0.1 και μετά χρησιμοποίηση του RedSn0w v0.8.

Προσοχή: ΄Οταν σας ζητηθεί να εντοπίσετε το .IPSW επιλέξτε το v3.0 IPSW αντί του v3.0.1 IPSW.

Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει λινκ για το αρχειο iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw γτ εχω κανει update στην 3.0.1 και δεν μπορω να συνεχισω το jailbreak οπως λεει ο οδηγος..ευχαριστω

#559   imposter

imposter

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 14:58

Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει λινκ για το αρχειο iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw γτ εχω κανει update στην 3.0.1 και δεν μπορω να συνεχισω το jailbreak οπως λεει ο οδηγος..ευχαριστω

http://www.iphonehel...are-ipsw-files/
edw einai ola ta firmware ..
to 8ema einai oti nai kserw oti 8elei to .ipsw tis 3.0

alla otan paei na mpei se DFU mode gia na kanei to jailbreak,
den perimenei na oloklhro8ei h diadikasia me ta 3 - 10 - 30 deuterolepta pou patas ta buttons me apotelesma na bgainei la8os to jailbreak.
kai na mhn oloklhronete pote.

#560   PaNoSS®

PaNoSS®

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 17:15

ευχαριστω πολυ φιλε μου και τελικα μολις τα καταφερα..εκανα jailbreak στο 3GS μου με firmware 3.0.1 σε xp παντα και με απολυτως κανενα προβλημα..

#561   imposter

imposter

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 20:11

ευχαριστω πολυ φιλε μου και τελικα μολις τα καταφερα..εκανα jailbreak στο 3GS μου με firmware 3.0.1 σε xp παντα και με απολυτως κανενα προβλημα..

telika pos ta kataferes .. emena mou bgazei mayrh o8onh kai kolaei ekei... ekanes kati diaforetiko ?

#562   ektorash

ektorash

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/08/2009 - 22:08

Να προσθεσω οτι μετα την μετονομασια αποκτα το χαρακτηριστικο εικονιδιο που βλεπετε σε ολα τα screenshots που ειναι σχετικα με το jailbreak.

Μπορεις να το δοκιμασεις και χωρις να εχεις συνδεσει την συσκευη. Αν υπάρχει προβλημα σου δειχνει οτι δεν το βρισκει, αν ειναι ενταξι ξεκινα να το τρεχει οπως γινεται με την διαδικασια. Οπότε κανεις cancel και ξεκινας κανονικα την διαδικασια.

παιδιά, βοήθεια!!! το zip αρχείο που κατεβαζω με την 3.0 για το 3gs, όταν το μετονομάζω σε .ipsw δεν αλλάζει το εικονίδιο .Δεν υπάρχει το ipsw αρχείο κατευθείαν?

#563   PaNoSS®

PaNoSS®

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 11:10

Λοιπον τι εκανα εγω λαθος και δεν γινοτν με τπτσ την αρχη..Εχω οπως ειπα το 3GS και εκανα update σε 3.0.1
Μετα ειδα στις οδηγιες οτι θελει το ipsw απο την 3.0 Πως την επαθα??Κατεβασα το ipsw που ηταν για το 2G και 3G και οχι για το 3GS..εχει διαφορα..νομιζω κατι με τον kernel(ασ με διορθωσουν οι πιο εμεπειροι)..Και τι γινοταν??Κολαγε στο δευτερο reboot,δεν εκανε τπτ αλλο..Επειτα κατεβασα το σωστο και εγιναν ολα ρολοι,με XP,σωστο ipsw και το Redsnow 0.8 Αυτα μονο αρκουν γ ενα ευκολο Jailbreak..

#564   ivan2000

ivan2000

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 12:56

Λοιπον τι εκανα εγω λαθος και δεν γινοτν με τπτσ την αρχη..Εχω οπως ειπα το 3GS και εκανα update σε 3.0.1
Μετα ειδα στις οδηγιες οτι θελει το ipsw απο την 3.0 Πως την επαθα??Κατεβασα το ipsw που ηταν για το 2G και 3G και οχι για το 3GS..εχει διαφορα..νομιζω κατι με τον kernel(ασ με διορθωσουν οι πιο εμεπειροι)..Και τι γινοταν??Κολαγε στο δευτερο reboot,δεν εκανε τπτ αλλο..Επειτα κατεβασα το σωστο και εγιναν ολα ρολοι,με XP,σωστο ipsw και το Redsnow 0.8 Αυτα μονο αρκουν γ ενα ευκολο Jailbreak..

Από που το κατέβασες... δώσε λίγες λεπτομέριεας παραπάνω, γιατί πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα (και εγώ).

#565   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/08/2009 - 13:13

δες εδω τα λεει ποιο ειναι τι.

ezgif_com_crop_2.gif

#566   ivan2000

ivan2000

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 13:36

δες εδω τα λεει ποιο ειναι τι.

Το κατέβασα. Τώρα αυτό είναι ένα συμπιεσμένο αρχείο το οποίο έχει μέσα αρκετά files. Ποιό είναι το επόμενο βήμα? Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει...

#567   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 13:39

δεν το κανεις(extract ktl)το δουλευεις οπως ειναι..τρεχεις to redsnow για jailbreak και ακολουθισε τον οδηγο οπως λεει στην πρωτη σελιδα.

ezgif_com_crop_2.gif

#568   ivan2000

ivan2000

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 13:43

δεν το κανεις(extract ktl)το δουλευεις οπως ειναι..τρεχεις to redsnow για jailbreak και ακολουθισε τον οδηγο οπως λεει στην πρωτη σελιδα.

Ναι, το προσπόθησα αυτό... αλλά όταν πατάω BROWSE για να βρω το restore file.... Δεν μου δείχνει στην λίστα το zip αρχείο.

#569   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 13:56

δεν στο διχνει .zip .ipsw ειναι το αρχειο που χρειαζεσαι.πεταξετο στην επιφανεια εργασιας για πιο γρηγορη προσβαση.

ezgif_com_crop_2.gif

#570   thanos13gr

thanos13gr

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2009 - 14:14

και εγω το ιδιο προβλημα εχω.δεν μου το αναγνωριζει.ποιο αρχειο ειναι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες