Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   cyberia

cyberia

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/08/2009 - 03:29

Εγω παλι αφου εκανα jailbrake και δε μπορω (btw) "αγορασω free" δεν εχω και δικτυο. ενω λογικα θα επρεπε να βρει τη vodafone. τι να κανω? το 3GS εχω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   ivan2000

ivan2000

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/08/2009 - 09:52

Λοιπόν... μετά από πολύ κόπο και διαβασμα τα κατάφερα να κάνω jailbreak. Και σε'μενα κολούσε στο wait for reboot. Ακολούθησα την συμβουλή του φίλου που έλεγε να κατεβάσουμε το .ipsw αρχείο με firefox και όχι με explorer. To κατέβασα λοιπόν με firefox και τώρα είναι όλα οκ.

#588   busta

busta

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 08/08/2009 - 19:32

Καλησπερα παιδια εχω το iphone 1st gen και εκανα update στην 3.0.1 και οταν πηγα να κανω jailbroke με το redsnow κολλαει στο μηνυμα waiting for reboot. Εκανα restore γιατι φοβηθηκα μηπως εχω κανει καμια "πατατα" αλλα παλι τα ιδια. To redsnow το τρεχω σε windows xp sp3...Plz help...

#589   ivan2000

ivan2000

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2009 - 20:32

πρέπει να κατεβάσετε το firmware με firefox, όχι με internet explorer.Εγώ έτσι έκανα και όλα πήγαν ρολόι μετά.Το εμφανίζει με το κανονικό εικονίδιο και όχι zip αρχείο.

Αυτό που γράφει ο φίλος πιο πάνω είναι η λύση. Επισης κατέβασε το retore file από το παρακάτω link (με firefox).
http://www.iphonehel...are-ipsw-files/

#590   dragonpro

dragonpro

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2009 - 22:34

παιδια ειμαι στην εκδοση 3.0.1 και θελω να επιστρεψω στην 3.0 πως γινεται???μην απαντησετε παλι restore+shift!!!
μετα τ κανωε ειναι το θεμα???

#591   LiXoR

LiXoR

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2009 - 00:15

Καλησπερα και απο εμενα ολα καλα :)
σε 15 λεπτα εγινε jailbrake με Redsnow 0,8 σε iPhone 3G Firmware 3.0.1 με .ipsw. 3.0

#592   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/08/2009 - 01:31

Καλησπερα και απο εμενα ολα καλα :)
σε 15 λεπτα εγινε jailbrake με Redsnow 0,8 σε iPhone 3G Firmware 3.0.1 με .ipsw. 3.0

Παιδιά το Jailbreak ειναι μια απλη διαδικασία οπου ακολουθεις καποια βηματα.
Θα σας δωσω μια διευθυνση που εχει αναλυτικα τις οδηγίες αν και υπάρχουν και στο δικό μας φορουμ.

http://www.iclarifie...&scid=11&seid=2

Υπάρχει και βιντεο για να δειτε την διαδικασια αφου ομως πρωτα εχετε διαβασει τις οδηγιες για να καταλαβαινετε τι κανει.
Το os 3.0 Θα το βρειτε εδω:

http://www.iclarifie...nid=750&laid=12

Θα προσεξετε 3 πραγματα, το σωστο κατεβασμα του OS 3.0 , μερικες φορες χρειαζεται να το μετονομασετε σε ipsw.
Θα καταλαβετε οτι ειναι ενταξι εφοσον διπλα στο ονομα του αρχειου φαινεται το χαρακτηριστικο εικονιδιο.

Να απενεργοποιησετε το antivirus που εχετε.

Να ακολουθησετε προσεκτικα τις οδηγιες σχετικα με τους χρονους που πρεπει να εχετε πατημενα τα κουμπια power & Home.

Αν γινουν ολα σωστα δεν υπάρχει κανενα προβλημα.

Αυτα που διαβαζουμε για αδειασμα μπαταριας ενω το τηλέφωνο ειναι σε αναμονη, δεν δεχται κλησεις, δεν εχει σημα , εχει προβλημα με το WiFi κ.λ.π. οφείλονται σε λανθασμενες ενεργειες και εγκατασταση εφαρμογων που δεν ειναι συμβατες με την OS 3.0

Αφου κανετε σωστο jailbreak τσεκαρετε ολες τις λειτουργιες και μετα κατεβαστε τις απαραιτητες εφαρμογες απο το
Cydia: cycorder για να τραβατε βιντεο, SBSettings για να μπορειτε να ενεργοποιειτε-απενεργοποιειτε ευκολα και γρηγορα τα πάντα, 3g , Blue Tooth, EDGE που ειναι πολυ σημαντικο για οσους δεν εχουν data plan και δεν θελουν να χρεωνονται απο λαθος. Μονο το SBSettings μπορει να απενεργοποιησει το edge. Εκτός απ αυτα κανει και πολλα αλλα.
Μετα κατεβαστε το SSHopen που με αυτο μπορουμε να εχουμε επαφη μεσω wifi μεταξυ PC & iphone για ανταλλαγη αρχειων.

Αν βαζοντας ολα αυτα που ειναι δοκιμασμενα και παιζουν κανονικα, ειναι ολα ενταξι κατεβαζετε κι αλλες εφαρμογες αλλα προσεκτικα και εφοσον ειστε σιγουροι οτι ειναι συμβατες με το os 3.0

Αυτα ειναι ολα, χρειαζεται διαβασμα και οχι βιαστικες ενεργειες.
Αν νομιζετε οτι θα χασετε τον χρονο σας διαβαζοντας, σας λεω οτι θα χαστε περισσότερο χρονο ψαχνοντας τι φταιει και δεν δουλευει σωστα η συσκευη.

#593   dragonpro

dragonpro

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2009 - 13:58

παιδια ειμαι στην εκδοση 3.0.1 και θελω να επιστρεψω στην 3.0 πως γινεται ??? μην απαντησετε παλι restore+shift!!!
μετα τ κανωε ειναι το θεμα ???

υπαρχει καποιος που μπορει να μου δωσει ξεκαθαρη απαντηση στο προβλημα μ???

#594   teriparatide

teriparatide

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 01:14

παιδια αν εχει γινει το αρχικο activation της συσκευης και μετα απο καποιο update κλειδωσει και κανουμε διαδικαδια jailbreak και ξεκλειδωματος, θελει πριν παλι activation? ρωταω διοτι δεν εχω την αμερικανικη καρτα με την οποια εγινε το activation.

ευχαριστω! :)

#595   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 09:04

Αυτα που διαβαζουμε για αδειασμα μπαταριας ενω το τηλέφωνο ειναι σε αναμονη, δεν δεχται κλησεις, δεν εχει σημα , εχει προβλημα με το WiFi κ.λ.π. οφείλονται σε λανθασμενες ενεργειες και εγκατασταση εφαρμογων που δεν ειναι συμβατες με την OS 3.0

Το μόνο που έχω να τονίσω στα παραπάνω είναι για το άδειασμα της μπαταρίας και το WiFi γιατί εμένα το πρόβλημα με την μπαταρία μου το κάνει και με καθαρό restore μετά την εκδοση 3.0 και να σου θυμίσω πως ακόμα και εδώ στο φορουμ υπάρχει ανακοίνωση της apple για αυτους που εχουν πρόβλημα με το wifi!!!

http://www.iphonehel...pport-document/

Λες να εννοεί αυτούς που δεν έκαναν το jailbreak σωστά;

Τελευταία επεξεργασία από: michaelkrtikos, 12/08/2009 - 09:06

#596   dj_vts

dj_vts

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Twitter:@dj_vts
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:dj_vts

Δημοσίευση 12/08/2009 - 15:36

Κοντευω να σκασκω ρε παιδια, δοκιμασα στο pc μου με vista, στο macbook pro μου με os x, παντα κολλαω στο ιδιο σημειο... Waiting for reboot... Χρησιμοποιω redsnow 0,8 το firmware για iphone 3G 3.0, τα κανω ολα σωστα αλλα περιμενω αιωνια στο reboot... Εχω κανει και απειρα restore απο itunes αλλα τιποτα! Τι φταιει;;

#597   dj_vts

dj_vts

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Twitter:@dj_vts
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:dj_vts

Δημοσίευση 12/08/2009 - 15:43

Δε ξερω τι να πω πραγματικα το φορουμ ειναι θαυματουργο! Μολις εκανα το ποστ ολα οκ! Σχεδον δηλαδη. Τραβηξα το καλωδιο απο το τηλεφωνο και ασπρισε η οθονη. Το ξαναεβαλα και εκανε installing jailbreak data και συνεχισε τη διαδικασια! Οτι να'ναι...Τωρα ειναι ολα ΟΚ!!!

#598   djkokalis

djkokalis

iPH User

• 199 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 21:05

παιδιά έκανα το update σε 3.0.1 αλλα δεν βρίσκω το αρχείο
iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw
εμένα μου βγάζει ένα αρχείο στο φάκελο που λέτε το οποίο λέγεται
iPhone1,2_3.0.1_7A400_Restore.ipsw
αλλα όταν το επιλέγω στο redsn0w μου βγάζει το εξής μήνυμα
" unable to recognise specified ipsw "
τι κάνω τωρα ρε παιδιά????

#599   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/08/2009 - 21:36

κοιταξε τα .ipsw εδω.

ezgif_com_crop_2.gif

#600   teriparatide

teriparatide

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 22:46

εχω 3.0 απο αμερικη, jailbroken and unlocked. να κανω update σε 3.0.1 η παιζει να μου ζηταει την αμερικανικη SIM (που δεν εχω!) για να ξανακανω ενεργοποιηση??
γνωριζει κανεις?

ευχαριστω πολυ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;