Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#691   venetia

venetia

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 23:36

Προφανώς εννοείς την 3.0.1 διότι 3.1 ακόμα είναι beta αν θυμάμαι καλά...!
Η άποψή μου είναι να κάνεις upgrade στην 3.0 και όχι στην 3.0.1!
Αναλυτικότατες οδηγίες θα βρεις εδώ : http://panoshathinkd...&max-results=10
Αν έχεις απορίες...όλο και κάποιος θα βοηθήσει την κατάσταση!!!
Υ.Γ. 1)Scrollare προς τα κάτω που είναι οι οδηγίες στο link που σου έδωσα
2)Κατέβασε το firmware με firefox και όχι με Explorer (εννοώ το αρχείο .ispw) για να αποφύγεις διάφορα προβλήματα.
3) Απόφυγε τα Vista να το κάνεις αν είναι δυνατόν,όχι πως δεν γίνεται αλλά πιθανόν να σε ταλαιπωρήσουν!

Σε ευχαριστω πολυ Christo αλλά..
1. Αν θέλω να κάνω update στο 3.0 πως το κάνω Update και οχι restore αφού το itunes μου βγαζει το 3.0.1?
2. Αν πρέπει να κάνω restore τι θα χασω αμα το κανω (μηνυματα?) και επισης πως το κανω αφου και παλι ισχυει το προαναφερθεν
3. Εχω ηδη κατεβασει το 1,1_3.0_7Α341_Restore με Chrome. Ειναι ok αυτό?
4. Eχω Xp

Καμμια βοηθεια?

Ευχαριστώ πολυ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#692   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 25/08/2009 - 23:47

Σε ευχαριστω πολυ Christo αλλά..
1. Αν θέλω να κάνω update στο 3.0 πως το κάνω Update και οχι restore αφού το itunes μου βγαζει το 3.0.1?
2. Αν πρέπει να κάνω restore τι θα χασω αμα το κανω (μηνυματα?) και επισης πως το κανω αφου και παλι ισχυει το προαναφερθεν
3. Εχω ηδη κατεβασει το 1,1_3.0_7Α341_Restore με Chrome. Ειναι ok αυτό?
4. Eχω Xp

Καμμια βοηθεια?

Ευχαριστώ πολυ!

Αν θες να πας στην 3.0 κατεβάζεις αυτό το firmware: 2,1_3.0_7Α341_Restore.ispw και όχι αυτό που αναγράφεις παραπάνω! Για να πας σε αυτό με ανοιτκτό το itunes πατάς shift και restore και σου ανοίγει παράθυρο από όπου σου ζητάει firmware. Εσύ θα πας εκεί που εσύ το έχεις αποθηκεύσει!!Το επιλέγεις και πας στην έκδοση που θες! Μετά αφού γίνει-απαιτεί περίπου 10 λεπτά-μην κάνεις update στην 3.0.1 και ας το προτείνει!
Σε ότι αφορά μηνύματα κλπ...δυστυχώς δεν το ξέρω εικάζω ότι...ναι τα χάνεις αλλά στο γράφω με κάθε επιφύλαξη,μπορεί να κάνω και λάθος!
Το σωστό firmware είναι αυτό που σου έγραψα όχι άλλο για να πας στην 3.0! Με τα XP είσαι μία χαρά!!!!Ξεκίνα το jailbreaking...διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες! Δες εδώ: http://www.iphonehel...a1n-os-30-only/
Επίσης αν πας στην 3.0 κάν'το με purplerain1 είναι πιο εύκολο και σύντομο!!!!Αλλά αυτό ισχύει μόνο για την 3.0 και όχι για την 3.0.1 !!!
Καλή τύχη...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 25/08/2009 - 23:49

#693   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 23:55

Αν θες να πας στην 3.0 κατεβάζεις αυτό το firmware: 2,1_3.0_7Α341_Restore.ispw και όχι αυτό που αναγράφεις παραπάνω! Για να πας σε αυτό με ανοιτκτό το itunes πατάς shift και restore και σου ανοίγει παράθυρο από όπου σου ζητάει firmware. Εσύ θα πας εκεί που εσύ το έχεις αποθηκεύσει!!Το επιλέγεις και πας στην έκδοση που θες! Μετά αφού γίνει-απαιτεί περίπου 10 λεπτά-μην κάνεις update στην 3.0.1 και ας το προτείνει!
Σε ότι αφορά μηνύματα κλπ...δυστυχώς δεν το ξέρω εικάζω ότι...ναι τα χάνεις αλλά στο γράφω με κάθε επιφύλαξη,μπορεί να κάνω και λάθος!
Το σωστό firmware είναι αυτό που σου έγραψα όχι άλλο για να πας στην 3.0! Με τα XP είσαι μία χαρά!!!!Ξεκίνα το jailbreaking...διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες! Δες εδώ: http://www.iphonehel...a1n-os-30-only/
Επίσης αν πας στην 3.0 κάν'το με purplerain1 είναι πιο εύκολο και σύντομο!!!!Αλλά αυτό ισχύει μόνο για την 3.0 και όχι για την 3.0.1 !!!
Καλή τύχη...

μα η βενετια εχει 2g oxi 3gs... αυτο τ firmware που της λες ειναι για 3gs κ για jb δεν χρησιμοποιει τ purplera1n αν εχει τ 2g

#694   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 00:06

μα η βενετια εχει 2g oxi 3gs... αυτο τ firmware που της λες ειναι για 3gs κ για jb δεν χρησιμοποιει τ purplera1n αν εχει τ 2g

Ωπ συγγνώμη για 3G νόμιζα...συγγνώμη λάθος!!!!
Λόγω κεκτημένης...της είπα οδηγίες για άλλο...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 26/08/2009 - 00:07

#695   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 26/08/2009 - 00:08

+1

καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε και τι συμβουλεβουμε.σιγουρα δεν εγινε επιτιδες αλλα καλο ειναι να μην ειμαστε ανακριβης γιατι ο χρηστης που ζηταει βοηθεια βασιζεται σε εμας.και πολλες φορες με το προβλημα που εχει το θεωρει ως μοναδικη λυση και δεν εχει την υπομονη να περιμενει αλλες 1-2 γνωμες.

φιλικα παντα..

ezgif_com_crop_2.gif

#696   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 00:09

+1

καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε και τι συμβουλεβουμε.σιγουρα δεν εγινε επιτιδες αλλα καλο ειναι να μην ειμαστε ανακριβης γιατι ο χρηστης που ζηταει βοηθεια βασιζεται σε εμας.και πολλες φορες με το προβλημα που εχει το θεωρει ως μοναδικη λυση και δεν εχει την υπομονη να περιμενει αλλες 1-2 γνωμες.

φιλικα παντα..

Συμφωνώ απόλυτα! Δικό μου το λάθος... Ζητώ συγγνώμη από τη Βενετία!

#697   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 00:12

κ γω φιλικα στο ειπα Χρηστο.. οσο για την Βενετια απλα να πω πως κ restore να κανεις αν εχεις κρατησει backup δεν χανεις ουτε φωτο ουτε επαφες ουτε κ μνμτ... αν μετα τ restore ομως τ περασεις σαν νεα συσκευη τοτε τα χανεις ολα αυτα αν δεν τα εχεις συγχρονισει με itunes..

#698   venetia

venetia

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 00:17

Συμφωνώ απόλυτα! Δικό μου το λάθος... Ζητώ συγγνώμη από τη Βενετία!

ok! no worries! Δεν εκανα τιποτα ευτυχως ακομα... Υπαρχει λοιπον καποιος να με βοηθησει σε αυτο που θελω να κανω?

το απλο και παλιο 2G μου απο 2.2 σε 3.0 η σε 3.0.1? και μετα jailbreak και unlock?

Αν ξερει καποιος μπορει να με βοηθησει παρακαλω!!!!

#699   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 00:25

βενετια ειναι πολυ απλο αυτο που θελεις να κανεις..θα κανεις Update απο το Ituneς καωνικα και μολις ολοκληρωθει προχορας σε jailbreak/unlock.

Σημειωση: εφαρμογες οπως games(σπασμενα) και μη καντα sunc στο itunes.της εφαρμογες απο cydia backup με το aptbackup η με το Cybackup.

ezgif_com_crop_2.gif

#700   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 00:26

κ γω φιλικα στο ειπα Χρηστο.. οσο για την Βενετια απλα να πω πως κ restore να κανεις αν εχεις κρατησει backup δεν χανεις ουτε φωτο ουτε επαφες ουτε κ μνμτ... αν μετα τ restore ομως τ περασεις σαν νεα συσκευη τοτε τα χανεις ολα αυτα αν δεν τα εχεις συγχρονισει με itunes..

Ουδέ μία αντίρρηση περί των προθέσεων σου minakiii...

#701   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 00:27

ok! no worries! Δεν εκανα τιποτα ευτυχως ακομα... Υπαρχει λοιπον καποιος να με βοηθησει σε αυτο που θελω να κανω?

το απλο και παλιο 2G μου απο 2.2 σε 3.0 η σε 3.0.1? και μετα jailbreak και unlock?

Αν ξερει καποιος μπορει να με βοηθησει παρακαλω!!!!

Εγώ αποσύρομαι ως ακατάλληλος για να σε βοηθήσω εδώ...

#702   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 00:55

προσπαθησε βενετια οπως σ ειπε ο θανασης κ αν εχεις απορια πες μας

#703   venetia

venetia

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 01:05

λοιπον για να καταλαβω..γιατι ειπαμε ειμαι και ξανθια και δεν θελω να το χασω το γλυκουλι μου το αγαπαω πολυ... Κανω απο itunes update στο 3.0.1 γιατι δεν μπορω να κανω και σε κανενα αλλο update. μετα το κινητο μου θα ειναι κλειδωμενο. οποτε τρεχω το resnow to 8? Και στο firmware που θα ζηταει βαζω το 1,1_3.0_7Α341_Restore?

Ερωτησεις:
1. το εχει κανενας αλλο αυτο ή θα ειμαι η πρωτη και μπορει να αυτοκαταστραφει μετα απο 5 sec?
2. χρειαζεται να υποθεσω πρωτα το itunes to 8.2.1!
3. τελικα να το κανω ή αυριο θα ειμαι χωρις κινητο????

ευχαριστω ΜΙνακι και Θαναση!

#704   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 01:16

τ εχω κανει εγω στου αγοριου μου που εχει 2g.. κ λειτουργει μια χαρα.. εγω τ ειχα κανει με itunes to 8.2... μη φοβασαι ειναι πολυ ευκολη η διαδικασια... κ τι χρειαστεις εδω ειμαστε..

#705   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 01:25

δεν ειναι τπτ..οτι χρειαστεις εδω ειμαστε

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team