Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#781   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/09/2009 - 16:27

internet χρειαζεσαι για φορτωσεις τα update του cydia μολις γινει jailbreak η συσκευη σου.

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#782   muddyfox2005

muddyfox2005

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 14/09/2009 - 20:14

internet χρειαζεσαι για φορτωσεις τα update του cydia μολις γινει jailbreak η συσκευη σου.

Το έκανα jailbreak και φενετε να λειτουργεί κανονικά θέλω να κάνω install ένα αρχείο με επέκταση .ipa αυτό πως μπορώ να το κάνω;;

Ευχαριστώ.

#783   agripnos

agripnos

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/09/2009 - 20:31

το σερνεις στα aplications του itunes και στο επομενο sync εγκαθισταται.

#784   muddyfox2005

muddyfox2005

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 14/09/2009 - 21:02

το σερνεις στα aplications του itunes και στο επομενο sync εγκαθισταται.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσω κάτι από Sydia πρώτα;; Και το itunes δεν έχει aplications!

Thx..

#785   metalhead

metalhead

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2009 - 10:51

ευχαριστω πολυ παιδια
να ρωτησω και κατι αλλο
εκανα update την καινουρια εφαρμογη της apple i phone configuration utility
και μετα την εγκατασταση του microsoft frame network δεν δουλευει το i phone browser?
καμια λυση?
κατεβασα και τα disc aid kai ifun box αλλα καμια σχεση με το browser.

#786   MILOFONIAS200

MILOFONIAS200

iPH newbie

• 55 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2009 - 16:12

παιδιά δεν μπορώ να βρω το patch της 3.0 έκδοσης.δεν υπάρχουν αυτοί οι φάκελοι που αναφέρατε.μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει?????

#787   zafiris87

zafiris87

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2009 - 22:16

καλησπερα παιδια.και γω το ιδιο προβλημα εχω.δεν μπορω να βρω το ολοκληρο το path, βρισκω μεχρι C:\Documents and Settings\όνομα του PC\Application Data\Apple Computer\iTunes. o φακελος "iPhone Software Updates" δεν υπαρχει.μεσα στον φακελο "iTunes" εχει μονο εναν φακελο ονοματι "SC Info" και ενα αρχειακι "ipoddevices.xml". σημειοτεον εχω το iTunes 8.2.1.6

#788   zafiris87

zafiris87

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2009 - 22:28

το iphone εχει 3.0.1 κ το pc τρεχει σε vista.

#789   arisf

arisf

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2009 - 15:02

Καλησπέρα σε όλους,
Σήμερα είπα τελικά να κάνω το update στην 3.0.1....
Διαβασά τα πάντα στο forum...
Να ευχαριστήσω τους πάντες για την υπομονή τους κ τις οδηγίες τους - λύσεις σε προβλήματα που υπήρξαν σε αρκετούς κ μπορεί να έχω κ εγω...
Αλλα........
Μια παρακληση προς όλους...
Οταν μπαίνουμε σε ένα topic του forum μπαίνουμε να δούμε αυτό που μας αφορά, έτσι κ εγώ κ βρέθηκα να διαβάζω πολλαπλα μυνήματα για όσους έχουν το iphone 3GS....κ αυτό ενω υπάρχει άλλο topic στο φόρουμ όπου περιγράφεται η όλη διαδικασια jailbreak για το 3GS...
Καταλαβένω ότι όλοι μας πάνω στο άγχος μας μην πετάξουμε τα λεφτά μας, κάνουμε κ κανενα λαθάκη, αλλα έτσι κάνουμε την ζωή όλων μας ποιο δύσκολη..
Αλλο το 3GS άλλο το 3G.. γι'άυτο κ τα χωριστά topics.. ας σεβαστούμε όλοι μας τον χρόνο του καθενός μας κ ας μην δυσκολούουμε τα πράγματα γιατί μέσα σε ένα χαμό απο μυνήματα αν καποιος ακολουθήσει απο λάθος οδηγία που πάει σε άλλο τηλέφωνο θα έχει πρόβλημα, είναι κρίμα..
Ας γράφουμε στα σωστα topicsότι αφορά την κάθε μια συσκευή κ μην αλλαζουμε ένα ολόκληρο topic προκειμένου εμεις να κάνουμε την δουλειά μας.

Ευχαρηστώ πολυ

#790   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/09/2009 - 20:23

Παιδιά sorry αλλά έχω χαθεί λίγο και έχω πολύ συγκεκριμένη ερώτηση: Σε iphone 3GS με 3.0.1 για jailbreak τι ακριβώς κάνουμε? Αν κατάλαβα καλά γίνεται μόνο με redsmow? Και επίσης πρέπει όπως και στο 3G να του δείξουμε το firmware του 3.0? Τα δεδομένα θα χαθούν από το τηλ ή μένουν ανέπαφα? Τελικά μάλλον έκανα πολλές συγκεκριμένες ερωτήσεις... :P Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

#791   jojosrbd

jojosrbd

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2009 - 11:46

Παιδιά sorry αλλά έχω χαθεί λίγο και έχω πολύ συγκεκριμένη ερώτηση: Σε iphone 3GS με 3.0.1 για jailbreak τι ακριβώς κάνουμε? Αν κατάλαβα καλά γίνεται μόνο με redsmow? Και επίσης πρέπει όπως και στο 3G να του δείξουμε το firmware του 3.0? Τα δεδομένα θα χαθούν από το τηλ ή μένουν ανέπαφα? Τελικά μάλλον έκανα πολλές συγκεκριμένες ερωτήσεις... :P Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Να προσθέσω και εγώ κάτι στην ερώτηση... Μπορεί να κάνει κάποιος Jailbreak για πρώτη φορά σε καινούργιο 3gs με 3.0.1;; και αν ναι, πώς... κάνοντας restore... δεν θα μασ αναγκάσει να άνουμε upgrade σε 3.1;; πως και ο nsxbass εχω μπερδευτεί...
Σόρρυ αν κουράζω με τόσο βασικό ερώτημα...

thnx

#792   acidsonicer

acidsonicer

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2009 - 12:26

Καλημέρα.Έχουμε κανενα νέο για jb στο 3.1.Έκανα την βλακεία και το έκανα update χωρίς να δω αν υπάρχει jb :( . Ευχαριστώ

#793   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 21/09/2009 - 12:46

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε νέο για 3GS και 3.1!!!

#794   prop

prop

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 21/09/2009 - 13:28

Καλησπέρα, έχω στην κατοχή μου ένα 3GS με 3.0.1 και έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις που πιστεύω θα βοηθήσουν πολλούς, αφού έχω διαβάσει ότι σχετικό με το jailbreak και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
1) Για να γίνει jailbreak πρέπει να κάνουμε downgrade σε 3.0.0 ? και αν ναι πως αφού η Apple σταμάτησε να υπογράφει τις 3.0 και 3.0.1 πράγμα που σημαίνει πρακτικά ότι κάποιος δεν μπορεί να κάνει restore στην έκδοση 3.0 ή 3.0.1 παρά μόνο στην 3.1 ?
2) Θα πρέπει να κάνουμε ανάκτηση των αρχείων iBEC και iBSS για μελλοντικό jailbreak ? και αν ναι πως ? Αυτό πρέπει να γίνει όταν το τηλέφωνο είναι ακόμα στην αρχική του κατάσταση ή μπορεί να γίνει και μετά το jailbreak ?
Πιστεύω ότι ένας οδηγός για όλη τη διαδικασία θα μας βοηθούσε όλους.
Ευχαριστώ για την υπομονή.

#795   nick6901

nick6901

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2009 - 13:55

Θελω να βοηθησω ενα φιλο που πηρε νεο iphone 3G να κανει jailbreak.Η συσκευη του ειχε firm 2.κατι και την εκανε upgrade σε 3.0.1
Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Απ'οτι διαβασα πρεπει να "δωσουμε" την εκδοση 3.0 οταν μας ζητηθει.Το συγκεκριμενο τηλ. ομως δεν ειχε ποτε αυτη την εκδοση.
Τι κανω σ'αυτη τη περιπτωση? Πρεπει ν αβρω και να κατεβασω την εκδοση 3.0 και να την εχω καπου στον υπολογιστη?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες