RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1
Δημοσίευση 20/06/2009 - 18:40
Στην αρχη κολουσε στο 9ο βημα...Δηλαδη ενω εμπαινε σε DFU mode δεν εκανε restart....
Αφου δοκιμασα τα παντα απενεργοποιησα το Anti-Virus και δουλεψε(δεν ξερω τελικα αν εφταιγε αυτο...)
Τωρα ομως κολαει στο τελος...Εφοσων μου κανει upload ramdisk κτλ κτλ και μου βγαλει μηνυμα οτι τελειωσε παταω το finish και οπως λεει το tutorial πρεπει να περιμενεις καμια 5+ λεπτα για να κανει απο μονο του reboot.
Εχω περιμενει εως και 20λεπτα και το μονο που εχω δει(εφοσον εχει ολοκληρωθει η διαδικασια) ειναι μια μαυρη οθονη η οποια ειναι ομως ενεργη(φωτεινη δηλαδη) και μετα αφου περασουν καμια 15+ λεπτα σβηνει μονη της...Εννοειται πως το iPhone δεν εχει καταφερει να κανει reboot....
Μετα απο αυτο ο μονος τροπος να ανοιξει ειναι πατωντας Power+Home δηλαδη να το αναγκασω εγω να κανει reboot.Οταν ανοιγει ο cydia δεν εχει γινει install αρα ουτε και το jailbreak.Σκεφτηκα επισης μηπως το εικονιδιο του Cydia για καποιο λογο δεν φαινεται(αναλογο προβλημα αντιμετωπισα οταν βγηκε η 3.0 και εκανα restore οπου δεν εμφανιζοταν εικονιδια οπως stocks-camera) και δοκιμασα να συνδεθω με Winscp διχως ομως επιτυχια....
Ad
Δημοσίευση 20/06/2009 - 18:43
Δημοσίευση 20/06/2009 - 19:30
H διαδικασια ειναι πολυ απλη ολα και ολα 3 βηματα ειναι
Παταμε Power για 2'' μετα Home για 10'' αφηνουμε το Power
κρατωντας ομως πατημενο το Home για 30'' (στη πραξη ειναι 15'')
Μετα τα κανει ολα μονο του
Ομως αναγκαια και ικανη συνθηκη ειναι (αφου παρουμε backup)
να περασουμε official με itunes 8.2 την εκδοση 3.0 και μετα να
κανουμε JailBreak οπως τη περιγραφουν στην αρχη του post
1+1=2
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:
Πως περναμε apps ισχυουν οι αλλαγες που πρεπει να κανω (εννοειται παλι απ΄την αρχη)
με SSH (putty) στα permissions η οχι??
Δημοσίευση 20/06/2009 - 20:01
παιδια σιγουρα ετσι? γιατι εχω κατι πολυ σημαντικα video εκει μεσα
#95 Guest_liquidx_*
Δημοσίευση 20/06/2009 - 20:16
παιδια σιγουρα ετσι? γιατι εχω κατι πολυ σημαντικα video εκει μεσα
Θα σου πρότεινα προτού κάνεις οτιδήποτε να τραβήξεις τα videos στον υπολογιστή σου.
Μπες με ftp στο iPhone καί τα video βρίσκονται σε αυτό το directory : private/var/mobile/media/videos
Δημοσίευση 20/06/2009 - 20:21
Δημοσίευση 20/06/2009 - 20:28
μολις ειδα και σχετικο video στα subscribe μου...
http://www.youtube.c...h?v=SHN6ZNUKURs
τελεια...!!!
ΚοκκινοΧιονι λοιπον...καλη τυχη σε ολους!!!!!!!!!
Δημοσίευση 20/06/2009 - 21:41
Ξανα περιγραφω ποιο ειναι το προβλημα...
Μετα απο απειρες προσπαθειες για jailbreak διχως αποτελεσμα φυσικα η διαπιστωση ειναι η εξης:
Στο 9ο βημα ενω μπαινει σε DFU mode το προγραμμα γραφει "waiting for reboot" αλλα δεν γινεται τιποτα οσο και αν περιμενω..
Ειτε γινεται να ξεπερασει αυτο που ειπα πιο πανω να μου γραψει finish αλλα η οθονη ειναι μαυρη με φωτισμο ομως,αυτο διαρκει περιπου 15+λεπτα και μετα σβηνει...
Εχω Vista...
Πριν την επισημη κυκλοφορια της 3.0 ειχα την 2.2.Δεν εκανα αναβαθμιση στην 2.2.1 αλλα πηγα αμεσως στην 3.0
Αυτο εγινε με Shift+Restore
Αμεσως μολις βγηκε το Red Snow προσπαθησα για jailbreak με τα γνωστα αποτελεσματα που γραφω πιο πανω..
Εχψ δοκιμασει παρα πολλες φορες με διαφορους τροπους...Π.χ ξανα restore σε 3.0 και αμεσως μετα χωρις restore απο backup προσπαθεια για jailbreak...Ή και το αντιθετο δοκιμασα...Τζιφος.... :'(
Κατι τελευταιο σε βιντεο που ειδα για το πως γινεται σε jailbreak σε iPod ειδα οτι εμφανιζεται και εικονα οπου κατι λεει αν θυμαμαι καλα οτι γινεται download to jailbreak ή κατι τετοιο...Εγω ποτε οσες φορες και αν προσπαθησα δεν το ειδα στο iPhone αν και δεν ξερω αν εμφανιστηκε και σε εσας ή οχι...
Αυτα...
HELP!!!!!Απο το μεσημερι προσπαθω....
Δημοσίευση 20/06/2009 - 21:44
και το δικο σου firewall και των windows
Δημοσίευση 20/06/2009 - 21:45
Δημοσίευση 20/06/2009 - 21:49
Προφανώς έχεις δοκιμάσει αρκετά. Restore απευθείας απο ITunes στην 3.0 και μετά απο επανεκκίνηση του κινητού, έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις θύρα usb όπου το συνδέεις; Επίσης ξαναξεκίνα το pc σου και πριν ανοίξεις το iTunes κλείσε εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι (ένα σωρό εφαρμογές τρέχουν συνήθώς, κάτι antispyware αν έχεις, skype, msn γενικότερα τέτοια).
Δημοσίευση 20/06/2009 - 21:54
Θα δοκιμασω να κανω restore απο Itunes σε 3.0 διχως μετα να κανω restore απο backup και θα δω τι θα γινει...
Δημοσίευση 20/06/2009 - 21:57
Θα δοκιμασω να κανω restore απο Itunes σε 3.0 διχως μετα να κανω restore απο backup και θα δω τι θα γινει...
Νομίζω έτσι είναι καλύτερα...
Δημοσίευση 20/06/2009 - 22:26
Παλι το Red Snow γραφει Finish αλλα το iPhone μενει με την οθονη μαυρη αλλα φωτισμενη διχως να κανει τιποτα αλλο...
Δημοσίευση 20/06/2009 - 22:29
Παλι το Red Snow γραφει Finish αλλα το iPhone μενει με την οθονη μαυρη αλλα φωτισμενη διχως να κανει τιποτα αλλο...
Τι να πω...
Κάτι που σκέφτομαι τώρα είναι να κατεβάσεις πάλι το redsnow και κάντο πάλι αποσυμπίεση δοκιμάζοντας να κάνεις το jailbrake και να έχεις σε ένα φάκελο όλα τα αρχεία που χρειάζονται (redsnow+firmware).
Αλλιώς δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, εκτός του ότι κάτι τρέχει στο pc σου που εμποδίσει την διαδικασία να γίνει ομαλά.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες