Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
859 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   virQ

virQ

Advanced Member

• 85 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/06/2009 - 23:24

Τοτε το JailBreak & Unlock for iPhone 2G Users, στην σελ. 1 γιατι υπάρχει ??

(copy paste apo σελ.1)

Προσοχή: Όσοι διαθέτουν iPhone 3G το οποίο ΔΕΝ είναι από Ελλάδα (Vodafone - Cosmote), είναι κλειδωμένο σε άλλον πάροχο και το έχουν σε λειτουργία μέσω του Yellosn0w να μην χρησιμοποιήσουν το QuickPwn γιατί θα κλειδώσουν την συσκευή τους. Οι κάτοχοι αυτών των iPhone 3G θα πρέπει να περιμένουν το UltraSnow!

Μπορεις μια χαρα να κανεις jailbreak σε 2g, κ γω πριν λιγο εκανα σε εναν φιλο μου κ λειτουργει μια χαρα

αν το κανεις θα γινει jailbreake αλα δεν θα εχεις σημα αρα locked

Το 2G απο αγγλια εχω, το οποιο δεν ηταν σε λειτουργια μεσω του Yellosn0w, αλλα με Quickpwn αν θυμαμαι καλα .. κανονικα jailbroken & unlocked

Γιατι το Redsn0w δεν κανει unlock ??
Και κατι αλλο .. πρωτα θα κανει update απο το itunes κανονικα και μετα θα περασω απο πανω την διαδικασια που περιγράφεται στην σελ. 1 ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   neo_com_3

neo_com_3

Newbie

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2009 - 23:32

camel4 μπας και φταινε τα vista ?

Αν και δεν νομίζω πως βοηθάω πολύ, το JB το έκανα σε Vista Ultimate χωρίς προβλήματα...

#123   virQ

virQ

Advanced Member

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2009 - 23:36

(copy paste apo σελ.1)

Προσοχή: Όσοι διαθέτουν iPhone 3G το οποίο ΔΕΝ είναι από Ελλάδα (Vodafone - Cosmote), είναι κλειδωμένο σε άλλον πάροχο και το έχουν σε λειτουργία μέσω του Yellosn0w να μην χρησιμοποιήσουν το QuickPwn γιατί θα κλειδώσουν την συσκευή τους. Οι κάτοχοι αυτών των iPhone 3G θα πρέπει να περιμένουν το UltraSnow!

Μπορεις μια χαρα να κανεις jailbreak σε 2g, κ γω πριν λιγο εκανα σε εναν φιλο μου κ λειτουργει μια χαρα

Το 2G απο αγγλια εχω, το οποιο δεν ηταν σε λειτουργια μεσω του Yellosn0w, αλλα με Quickpwn αν θυμαμαι καλα .. κανονικα jailbroken & unlocked

Και κατι αλλο .. πρωτα θα κανει update απο το itunes κανονικα και μετα θα περασω απο πανω την διαδικασια που περιγράφεται στην σελ. 1 ?

Βασιζομενος στο συγκεκριμενο ποστ ρωταω..
http://www.iphonehel.../msg,45371.html

#124   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 20/06/2009 - 23:49

(copy paste apo σελ.1)

Βασιζομενος στο συγκεκριμενο ποστ ρωταω..

http://www.iphonehel.../msg,45371.html

πρωτα θα πατησεις restore, θα σ βγαλει επιλογη restore & update.. Θα σ περασει στο κινητο τη 3 κ μετα θα κανεις οτι λεει στη σελιδα 1

#125   Batman

Batman

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 00:36

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα προβλήματα με την 3...με τις εκδόσεισ 2.. δεν υπήρχε ποτέ κανένα πρόβλημα όλα έπαιζαν μια χαρά,τωρα γιατι γίνετε αυτό.?!!

#126   tgaitatzis

tgaitatzis

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2009 - 00:48

Πρέπει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία για να δείτε όλη την διαδρομή στον C του υπολογιστή.
[Thanks to peris72] 

πως γινεται αυτο ρε παιδια , με αναζητηση στο C το βρισκω αλλα απο το browse δεν το βλεπω για να το επιλεξω , βοηθεια κανεις ?

#127   GodLess

GodLess

iPH User

• 101 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 00:49

Σε όλες τις εκδόσεις υπήρχαν που κ που μικροπροβληματακια κατα την εγκατάσταση, συνήθως βέβαια
κάτι κάνει λάθος ο χρήστης. Η διαδικασια είναι πολύ απλή και σε 5-6 λεπτάκια ήμουν έτοιμος.

Απλά Shift + Restore, INSTALL 3.0 Version
redsn0w για jailbreak & unlocκ

Λογισμικο : Windows Vista

και έτοιμος.

Σε όσους βγάζει μύνημα οτι δεν αναγνωρίζει το IPSW το πιο πιθανο είναι
να μην έχει κατεβει καλά το αρχειο οποτε αν το ξανακατεβασετε θα έιστε
μια χαρά.

#128   june

june

iPH newbie

• 43 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 21/06/2009 - 01:25

Και εγω φιλε με κλειδωμενο iphone 2G απο Ο2 αγγλια, ξεκλειδωσε μια χαρα με redsn0w.
Ριξε μια ματια και στον αναλυτικο οδηγο εδω, αμα εχεις καμια απορια για το πως ξεκινας:
http://iclarified.co...x.php?enid=4302

Καλο θα ειναι μετα το unlock να το περασεις σαν new iphone sto itunes και οχι restore from backup.
Εμενα κολλησε στο restore from backup την πρωτη φορα κι επρεπε να το ξανακανω restore και ολη τη διαδικασια απο την αρχη.

Καλη επιτυχια!

#129   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 21/06/2009 - 02:15

Σ'ευχαριστώ πολύ. Αφού δεν είναι μόνο δικό μου το πρόβλημα, είναι θέμα αναβάθμισης, όπως είπες ! Νάσαι καλά που με ηρέμησες γιατί είχα αγχωθεί ότι κάτι έκανα λάθος, μια και όλα τα προηγούμενα jailbreaks μου πριν το 3.0 είχαν πάει άψογα !  :)

#130   virQ

virQ

Advanced Member

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 04:53

Και εγω φιλε με κλειδωμενο iphone 2G απο Ο2 αγγλια, ξεκλειδωσε μια χαρα με redsn0w.

Ριξε μια ματια και στον αναλυτικο οδηγο εδω, αμα εχεις καμια απορια για το πως ξεκινας:

http://iclarified.co...x.php?enid=4302

Καλο θα ειναι μετα το unlock να το περασεις σαν new iphone sto itunes και οχι restore from backup.

Εμενα κολλησε στο restore from backup την πρωτη φορα κι επρεπε να το ξανακανω restore και ολη τη διαδικασια απο την αρχη.

Καλη επιτυχια!

Δηλ. εγινε κανονικα jailbreak και unlock ? Τηλεφωνακια παιρνει ? :)
Και αν δν κανω restore from backup, πως θα βαλω τα contacts Μου μεσα ??

#131   iSkoob

iSkoob

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:5KO08

Δημοσίευση 21/06/2009 - 05:25

Καλησπερα παιδια.

Εμενα μου εμφανιζει αυτο το προβλημα.εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταει;;;;;;

Posted Image
Ξανακατέβασε τη firmware.

κι εμενα αυτο το προβλημα μου βγαζει. Εχω κατεβασει παραπολλες φορες και παλι τιποτα.

Τι να κανω??? Μιπως κανω κατι λαθος???

Ρε παιδια μια λυση δεν μπορουμε να βρουμε για το προβλημα???

#132   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 21/06/2009 - 06:10

Παιδιά μερικά συμπεράσματα μετά από JB στο OS 3.0:
1) Δεν γίνεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε Windows Vista x64 που το δοκίμασα. Κολλάει το RedSnow στο reboot. Σε XP έγινε μια χαρά.
2) Γενικά τα διάγορα applications φαίνονται λιγάκι μη έτοιμα για το νέο OS 3.0 και πολλά φαίνεται να ψιλο-κολλάνε. Που θα πάει όμως, θα τα φτιάξουν σύντομα.
3) To Greek Carrier Logos, που μου άρεσε πολύ με τα ωραία σηματάκια για τους παρόχους, δεν φαίνεται να δουλεύει.

Αυτά. Μια ερώτηση:
Το miPatch έχει κυκλοφορήσει για το OS 3.0;; Δεν μπορώ να το βρω... και είναι αρκετά χρήσιμο. Αν ξέρει κάποιος κάτι please help. Thanks.

#133   roukounas13

roukounas13

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 10:09

iPhone 1 Gen από 2.2 σε os 3.
Όλα εγίναν οκ στο jailbreak , εκτός απο το itunes μετά που με "κρασαρει" συνέχεια στο κινήτο...
Έχει κανείς παρόμοιο προβλημα? Υπάρχει καποία λυση?

Thanks!

#134   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 21/06/2009 - 10:49

Πρέπει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία για να δείτε όλη την διαδρομή στον C του υπολογιστή.

[Thanks to peris72] 

πως γινεται αυτο ρε παιδια , με αναζητηση στο C το βρισκω αλλα απο το browse δεν το βλεπω για να το επιλεξω , βοηθεια κανεις ?

Άνοιξε ένα παράθυρο στο pc (π.χ. Ο υπολογιστής μου)
Μετά πάνω στο μενού που λέει Αρχείο > Επεξεργασία κ.λ.π., πήγαινε Εργαλεία.
Επιλογές φακέλων.
Στο tab Προβολή.
Τσέκαρε το: Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων.

(για τα XP είναι αυτό)

#135   slaybas

slaybas

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2009 - 12:03

Καλημέρα σε όλους

εμένα η διαδικασία κολλάει στο βήμα 7.
Προσπαθώ σύμφωνα με τις οδηγίες να βάλω το τηλέφωνο σε dfu mode αλλά
στο δέυτερο βήμα "hold both power and home button for 10 secs " η οθόνη κάνει
ένα flash και στην συνέχεια μένει σε μαύρη οθόνη....
το έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 30 φορές....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες