Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

RedSnow (aka QuickPwn) for iPhone OS 3.0 - 3.0.1

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
121 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   Bonewarrior

Bonewarrior

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/08/2009 - 23:32

εχω το εξης προβλημα ... κανω jaibrake σε 3g απο vodafone σε mac .... κολαει στο waitting for reboot ...
διαβασα για το προβλημα με την usb αλλα δεν διορθωθηκε ...
καμοια ιδεα ? :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   Dimacos

Dimacos

iPH newbie

• 61 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/08/2009 - 23:46

Άλλαξες θύρα όταν κόλλησε στο reboot? Αν όχι τοτε απλά αλλάζεις θύρα και συνεχίζει κανονικότατα. Για να γίνω πιο σαφης, όταν φτάσει στη διαδικασία reboot βγάλε το καλώδιο USB και το βάλτο σε μια άλλη θύρα στο Mac σου και όχι στην ίδια.

Τελευταία επεξεργασία από: Dimacos, 12/08/2009 - 23:47

#93   MoNoCLoNe

MoNoCLoNe

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 15/08/2009 - 16:04

μια ερώτηση σε όσους έχουν κάνει με το RedSnow jailbreak και unlock.
Όταν ξεκινά η συσκευή, τι εικονίδιο εμφανίζεται; Το μήλο ή ο ανανάς;
Εχω ακόμα την 3.0 στο 2G και θέλω να περάσω την 3.0.1 αλλά δεν θέλω να μου αλλάξουν τα default εικονίδια της apple.

#94   united_iFone

united_iFone

Newbie

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 15/08/2009 - 16:10

παραμενει το μηλο!

#95   jimevi13

jimevi13

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/08/2009 - 20:31

δεν υπαρχει κατι...μονο την προστασια προσθεσανε για το hacking.Απο τα γνωστα προβληματα πχ: wifi,ζεσταμα κατα την φοτριση,τελειωμα της μπαταριας πολυ γρηγορα κτλ απολυτος τπτ.την περασα χθες ευελπιστωντας αλλα δεν....!

για πείτε τπτ για το wi fi γιατί πάει να μου σπάσει τα νεύρα!με την έκδοση 2.0 είχα internet μέσω router είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο είτε σε free και τώρα δεν βρίσκει κανένα!!!καμια λύση?ε?ε?

#96   im2

im2

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2009 - 16:59

Απιστευτο.....
Το γυροφερνα μέρες να το κανω... Σκεφτομουν την ασχετοσυνη μου ισως ("και αν κολλισει στο reboot τι θα το κανω το νεο μου 3GS??") αλλά αποφασισα να το κανω με το macbook pro μου...
Μεσα σε 4-5 λεπτα τελειωσε!!! Ολα οκ!!! Το reboot κρατησε...ελαχιστα!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λειτουργει σε αλλους αμεσως και σε αλλους όχι. Εμενα παντως στιν αρχη το redsnow μου ειπε να μπω σε revovery mode και μου εγραφε τα βηματα. Πυθενα δεν μου εγραψε "hold this for 5 seconds, hold the other for 2 seconds" Περιεργο?
Ευχαριστώ το forum .... Τώρα παιζει κανενας ευκολος τροπος να κανω install τις ... trial B) versions των προγραμματων που εχω σε .ipa μορφη ? ? ?

#97   im2

im2

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2009 - 18:13

Απιστευτο.....
Το γυροφερνα μέρες να το κανω... Σκεφτομουν την ασχετοσυνη μου ισως ("και αν κολλισει στο reboot τι θα το κανω το νεο μου 3GS??") αλλά αποφασισα να το κανω με το macbook pro μου...
Μεσα σε 4-5 λεπτα τελειωσε!!! Ολα οκ!!! Το reboot κρατησε...ελαχιστα!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λειτουργει σε αλλους αμεσως και σε αλλους όχι. Εμενα παντως στιν αρχη το redsnow μου ειπε να μπω σε revovery mode και μου εγραφε τα βηματα. Πυθενα δεν μου εγραψε "hold this for 5 seconds, hold the other for 2 seconds" Περιεργο?
Ευχαριστώ το forum .... Τώρα παιζει κανενας ευκολος τροπος να κανω install τις ... trial B) versions των προγραμματων που εχω σε .ipa μορφη ? ? ?

Ενταξει...mipatch και αγιος ο θεος 8) Βρηκα πως θα περασει ο υπολοιπος αυγουστος χεχε

#98   masterteo

masterteo

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2009 - 13:45

ρε παιδια εχω προβλημα. το εχω γραψει και στο τοπικ με τα προβληματα.απλα τωρα το γραφω και εδω γιατι εχω κανει τζαιλμπρεηκ και τισ δυο φορεσ με το ιδιο προγραμμαφου εκανα ριστορ στην 3.0 και τζαιλμπρεικ με αυτο το προγραμμα τα μηνυματα που ερχονται διαγραφονται και δεν μπορω να παρεμβω στισ σημειωσεισ.μπορει καποιοσ να μου δωσει λυση:το ρεστορ δε βοηθησε.

#99   chrisgkal

chrisgkal

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 03:15

iparxoun 2 tropoi gia na spaseis ena i phone.o prwtos einai i lisi ths dev team.wstoso to 3gs OS 3.0.1 spaei xwris na kollaei poli apla me enan deytero tropo pou prwteinei o filos mas panosha.apotelesmatikotita 100%.
follow the link http://www.navimania...ead.php?t=17860

#100   KeNO

KeNO

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 14:57

έχω κατεβάσει το iPhone2,1_3.0.1_7A400_Restore.ipsw αλλα το redsn0w μου λεεί Unable to recognise specified ISPW γιατί ???
το ispw το κατεύασα απ το link που δίνει το iphonehellas

#101   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 26/08/2009 - 14:59

τι συσκευη εχεις και σε ποια εκδοση?

ezgif_com_crop_2.gif

#102   KeNO

KeNO

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 15:00

3gs σε 3.0.1

#103   KeNO

KeNO

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 15:50

να κάνω με το iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw πρώτα?

#104   masterteo

masterteo

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 01:52

ρε παιδια εχω προβλημα. το εχω γραψει και στο τοπικ με τα προβληματα.απλα τωρα το γραφω και εδω γιατι εχω κανει τζαιλμπρεηκ και τισ δυο φορεσ με το ιδιο προγραμμαφου εκανα ριστορ στην 3.0 και τζαιλμπρεικ με αυτο το προγραμμα τα μηνυματα που ερχονται διαγραφονται και δεν μπορω να παρεμβω στισ σημειωσεισ.μπορει καποιοσ να μου δωσει λυση:το ρεστορ δε βοηθησε.

μπορει καποιος να με βοηθησει?

#105   panas

panas

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • GameCenter:terios

Δημοσίευση 31/08/2009 - 17:05

εχω ενα 2g απο αμερικη.εχω βαλει την 3.0.1.κανω ολη την διαδικασια με redsn0w kai olla ok,οταν μετα το συνδεω με το itunes μου λεει οτι η sim is no supported.Τι κανω λαθος?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες