εγω χαλαρος ειμαι φιλαρακο μου τα δικα μου κινητα δουλευουν
περιμενε εσυ και αμα το δεις το νεο unlock απλα σε παρακαλώ σφύρα μου να το γνωρίζω κι εγώ.
Το ιδιο θα απαντουσα και εγω με τον φιλο Simao... Οταν καποιοι οπως αυτος,εγω, και αλλοι ηταν πριν σε 4.0.χ και ειχαν ΑΨΟΓΗ λειτουργια σε ΟΛΑ me 3G και χωρις κλπ κλπ.. ε δε νομιζω να ειναι ευχαριστημενοι οταν πηγαινοερχεται το σημα, οταν δεν παιρνουν SMS οταν δεν δεχονται κλησεις και οταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ GPS!!! (τουλαχιστον αυτα αναφερονται μεχρι τωρα.. ποιος ξερει λιγο αργοτερα!)...
Το ΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ειναι λιγο σχετικο, μερικοι εξαρτωνται λιγοτερο απο την σωστη του λειτουργια και καποιοι αλλοι πολυ περισσοτερο, ετσι με το δικιο του ισως ο Simao και εγω και αλλοι να ελπιζουν σε καποιο αλλο unlock ή τελος παντων fix... Δεν σε κατηγορω σε κατι γιατι πιθανοτατα εισαι απο τους λιγους ΤΥΧΕΡΟΥΣ που δεν εχουν προβληματα (ή ελαχιστα) αλλα δυο μερες που διαβαζω τωρα το blog εχουν βγει τα ματια μου απο τις απεγνωσμενες φωνες των ανθρωπων που λενε "και τωρα τι?" μιας και ολοι ξερουν οτι δεν υπαρχει γυρισμος απο την 6.15.00 Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι και εμεις που κατσαμε πισω κερδισαμε τιποτα.. anyway αυτα ειναι αποψεις και μπορουν να συζητιουνται για ωρες.. ελπιζω αυτα τα καλα παιδια να βρουν τη λυση για να ειμαστε ολοι ΟΚ...
Φιλικα παντα,
Γιωργος
Υ.Γ. Αληθεια μηπως θυμαται καποιος να μου πει ΓΙΑΤΙ αυτη η γ....νη! baseband δεν μπορει να γινει downgrade παρα μονο up? (κ...παιδα της Apple!!!)
Υ.Γ2. Στο blog της dev team μεχρι τωρα ~17900 σχολια με το 90% να παραπονιεται για προβληματα (!)... Στα προηγουμενα unlocks δεν θυμαμαι κατι τετοιο μεσα σε 2 ημερες...
Υ.Γ.3. Update #5: Unlockers have been reporting mixed results about GPS functionality at 06.15.00. Until we can track down what differentiates those who retain GPS vs. those who lose it, be conservative and assume you’ll lose GPS at 06.15.00. As we work on finding the cause (and possibly a fix), please report your personal findings in our comments section. (Update: early indications are that while 06.15.00 is capable of GPS, it will require some further hacks. But please still be conservative and assume you will lose GPS at 06.15, in case the hacks don’t work).
** Συγνωμη για το μακροσκελες post... εχει μονο καλη προθεση για βοηθεια και ανταλλαγη αποψεων
Τελευταία επεξεργασία από: skoubri, 01/12/2010 - 09:02