Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Το Sygic Mobile maps για Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
386 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/07/2009 - 00:06

Καλησπερα σας μετα απο μια βδομαδα απουσιας μου, με τη σειρα μου και εγω ετοιμασα μια λιγο βελτιωμενη εκδοση απο αυτη που ανεβηκε στο appulous με το ονομα "Greece NG+Cyprus", προσθεσα τα POI για κυπρο (δεν ειναι πολλα, ειναι συνολικα 321 σε 11 κατηγοριες) και μια ακομα κατηγορια POI για ελλαδα, το "Europcar" με 65 σημεια, την δοκιμασα και παιζει χωρις προβληματα, θα την ανεβασω σε rapidshare και θα βαλω λινκ στο appulous, αν θελετε απευθειας λινκ για το rapidshare στειλτε μου ενα πμ

Προτασεις/βελτιωσεις ειναι παντα δεκτες :D

Τελευταία επεξεργασία από: morpheusgr, 11/07/2009 - 00:07

Just like underwear, passwords should be changed often...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2009 - 00:34

Βρε morpheus.
Ανέβασέ το στο getapp.info και ποσταρε το στο appulous
Τα txt με rapidshare links τα σβήνουν!!!!!

#228   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2009 - 00:38

Βρε morpheus.
Ανέβασέ το στο getapp.info και ποσταρε το στο appulous
Τα txt με rapidshare links τα σβήνουν!!!!!

Το ανεβαζω στο zSHARE, για να το βαλω στο appulous αλλα για οσους θελουν να το κατεβαζουν γρηγορα το εχω και σε rapidshare γιατι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο τα υπολοιπα, οποιος θελει το παιρνει απο appulous(zSHARE) και οποιος θελει ζηταει λινκ για rapidshare, αν και χαζομαρα που το appulous δε δεχεται rapidshare

#229   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2009 - 00:58

getapp.info, endlessapps.net είναι πολύ γρήγορα! χτυπάω 400kB/sec στο πρώτο, και 700-900 στο δεύτερο!!!!
Το rapidshare το αποφεύγουν γιατί ειναι ας το πούμε commercial ενω τα getapp, endlessapps, ipauploader, zshare, 2shared κλπ κλπ είναι «δικα» τους ή ενδείκνυνται για παράνομο λογισμικό.

Τελευταία επεξεργασία από: hostolis, 11/07/2009 - 00:59

#230   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2009 - 01:06

Οτι πιστευει κανεις προτιμησεις ειναι αυτες...
Ετοιμο το ipa ανεβηκε στο appulous, ψαξτε για την ενδειξη "GR+CY-NG&POI"
οποιος προτιμαει το rapidshare μπορει να μου στειλει πμ

#231   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2009 - 17:38

Για Ισπανια και Ελβετια υπαρχει τιποτα σε Sygic
Οποιος μπορει ας βοηθησει

Ετοιμασα μια εκδοση του sygic με χαρτη ελβετιας και ισπανιας οπως ζητηθηκε, οποιος το θελει μπορει να μου στειλει μηνυμα για να του στειλω λινκ

#232   mdspell

mdspell

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2009 - 19:48

Πρώτ' απ' όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστω για την προσθήκη της Κύπρου στο modified Sygic:) Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη διότι δεν έκανα καν αναβάθμιση ακόμα σε OS3.0, αλλά εντός των ημερών θα το δοκιμάσω. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν με αναζήτηση στο installous θα μπορέσω να βρω αυτό το modified Sygic ή αν μπορώ μόνο από το PC μου και μέσω iTunes.(Ελπίζω να μην είναι ηλίθια η ερώτησή μου:Ρ).
Ευχαριστώ ξανά
Γιώργος

P.S. Το navigon μπορεί να δουλέψει παράλληλα με Sygic? Επειδη προγραμματίζω ένα ταξιδάκι για Ευρώπη και βαριέμε να πειράζω χάρτες κτλ. και από ότι κατάλαβα σαν GPS πρέπει να είναι καλύτερο(όχι μενού και τέτοια GPS καθαρά).

#233   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 11/07/2009 - 19:52

Και στα δύο η απάντηση είναι: ναι!!! ;)

#234   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2009 - 20:16

Πρώτ' απ' όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστω για την προσθήκη της Κύπρου στο modified Sygic:) Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη διότι δεν έκανα καν αναβάθμιση ακόμα σε OS3.0, αλλά εντός των ημερών θα το δοκιμάσω. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν με αναζήτηση στο installous θα μπορέσω να βρω αυτό το modified Sygic ή αν μπορώ μόνο από το PC μου και μέσω iTunes.(Ελπίζω να μην είναι ηλίθια η ερώτησή μου:Ρ).
Ευχαριστώ ξανά
Γιώργος

P.S. Το navigon μπορεί να δουλέψει παράλληλα με Sygic? Επειδη προγραμματίζω ένα ταξιδάκι για Ευρώπη και βαριέμε να πειράζω χάρτες κτλ. και από ότι κατάλαβα σαν GPS πρέπει να είναι καλύτερο(όχι μενού και τέτοια GPS καθαρά).

Υπόψιν οι πειραγμένες εκδόσεις μας βρίσκονται υπο το Sygic Australia και θα λέει "Cracked by ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ" όπου ΧΧΧΧ αναφέρουμε τι περιέχει ο χάρτης. Λέω να προτιμήσεις χάρτη TeleAtlas.

#235   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2009 - 15:44

Ειναι η ιδεα μου η η δεσποινα ψυθιριζει στην νεα εκδοση? σαν να μην ακουγεται οπως παλια...

#236   mdspell

mdspell

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2009 - 16:54

morpheus είχα κάποιο πρόβλημα να κατεβάσω τη δική σου έκδοση από appulous(κατέβηκαν κάτι kb από installous και από PC δεν κατέβαινε καν), αν είναι κανε μου ένα pm με το rapidshare link σε παρακαλώ πολύ:).
Εν τω μεταξύ πληροφοριακά πόση ώρα θέλει περίπου να πάρει σήμα από δορυφόρο το Sygic? Γιατι προσπάθησα σε ένα υπερβολικά καθαρό ουρανό να πάρω σήμα και τίποτα (μεγάλη πεδιάδα και χαμηλά δεντράκια χωρίς καθόλου συννεφάκια και το πιο κοντινο κτήριο στα 2 χλμ.). Το πρόγραμμα ψάχνει συνεχώς ή αν δεν βρει πρέπει να επιλέξουμε κάποια επιλογή για να ξαναψάξει;
Ευχαριστώ

#237   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2009 - 21:29

morpheus είχα κάποιο πρόβλημα να κατεβάσω τη δική σου έκδοση από appulous(κατέβηκαν κάτι kb από installous και από PC δεν κατέβαινε καν), αν είναι κανε μου ένα pm με το rapidshare link σε παρακαλώ πολύ :) .
Εν τω μεταξύ πληροφοριακά πόση ώρα θέλει περίπου να πάρει σήμα από δορυφόρο το Sygic? Γιατι προσπάθησα σε ένα υπερβολικά καθαρό ουρανό να πάρω σήμα και τίποτα (μεγάλη πεδιάδα και χαμηλά δεντράκια χωρίς καθόλου συννεφάκια και το πιο κοντινο κτήριο στα 2 χλμ.). Το πρόγραμμα ψάχνει συνεχώς ή αν δεν βρει πρέπει να επιλέξουμε κάποια επιλογή για να ξαναψάξει;
Ευχαριστώ

Σου εστειλα το λινκ με πμ.
Το σημα συνηθως το βρισκει σε 2-3 δευτερολεπτα, δε θυμαμαι να μου εχει παρει περισσοτερο καμια φορα. δοκιμασε να κανεις μερικα μετρα με το προγραμμα ανοιχτο, ισως σε βρει πιο ευκολα, συνηθως πιανει 2 γραμες σημα αν και χθες καταφερα να πιασω φουλ 4 γραμες οταν ημουν στην εθνικη απο κατερινη για θεσσαλονικη

#238   ak2768

ak2768

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/07/2009 - 08:22

Το Sygic MobileMaps Europe ξαναβγήκε στο Apple store με κόστος 79,99€ και μέγεθος 1,81Gb. Μεγάλο μέγεθος αλλά νομίζω χρήσιμο για όσους ταξιδεύουν ευρώπη :)

#239   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2009 - 14:47

αντε να βγει και φρηη να το πειραξουμε και αυτο, 1.8GB ειναι οντως πολλα ειδικα για οσους εχουν το 8GB, αναμενουμε το appulo να κανει την κινηση του

#240   mdspell

mdspell

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2009 - 17:31

Ευχαριστώ morpheus

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα