Το Sygic Mobile maps για Ελλάδα
Δημοσίευση 15/07/2009 - 12:49
Ad
Δημοσίευση 15/07/2009 - 12:55
Δημοσίευση 15/07/2009 - 14:24
Αυτο (Sygic.Europe.v7.71.1.iPhone.Cracked-IWAN.ipa)εχει ελληνικο χαρτι τελικα? ειναι σε torrent στο γνωστο site
οχι δεν εχει οθτε ελληνικη φωνη ουτε χαρτη.
Δημοσίευση 15/07/2009 - 15:09
καλημερα,
να ρωτισω κατι γιατι εχω μπερδευτει!!!! τωρα που στο appullo υπαρχει το Sygic for Europe(+Ελλαδα), τι κανουμε??
α)κατεβαζουμε αυτο??
β)αφηνουμε τους "πειραγμενουσ" χαρτες της Ελλαδασ+Κυπρου![]()
τι θεωρειτε καλυτερο![]()
ευχαριστο πολυ!!!!!
Προς το παρον βαζεις την εκδοση της αυστραλιας με τους πειραγμενους χαρτες
Just like underwear, passwords should be changed often...
Δημοσίευση 15/07/2009 - 15:10
Αυτο (Sygic.Europe.v7.71.1.iPhone.Cracked-IWAN.ipa)εχει ελληνικο χαρτι τελικα? ειναι σε torrent στο γνωστο site
Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει μεσα ο ελληνικος χαρτης τον εχουν αφαιρεσει οπως και την ελληνικη φωνη και τις φωνητικες οδηγειες
Just like underwear, passwords should be changed often...
Δημοσίευση 15/07/2009 - 16:01
Δημοσίευση 15/07/2009 - 19:22
To: Anna Hurbanic
Subject: about sygic europe
• NEW from today! Sygic Mobile Maps Europe includes full Western Europe coverage and extra coverage of Albania, Andorra, Austria, Belgium, Bulgaria, Bosnia-Herzegovina, Belarus, Switzerland, Czech Republic, Germany, Denmark, Estonia, Finland, France, Great Britain, Gibraltar, Greece, Croatia, Hungary, Ireland, Italy, Liechtenstein, Lithuania, Luxemburg, Latvia, Monaco, Moldavia, Macedonia, Malta, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Turkey, Ukraine, Vatican
ther is no greek map in appstore.something is wrong.
take a look please.
thanks.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Hi George,
The maps for Greece is available for Mobile Maps Europe for Symbian and Windows Mobile phones, however, we had to remove it temporarily for iPhone platform - you are taking the list from older news release (the first version that suffered the iTunes download error for 2 weeks), it is omitted in the new one from yesterday and from the up-to-date description on iTunes. There is a plan to add it again in next updates (the update will be free for you if you already bought the app), but there is no time-line set yet. I can keep you informed - would that be OK for you?
Kind regards,
Annna
Δημοσίευση 16/07/2009 - 10:22
Δημοσίευση 16/07/2009 - 11:17
Ευχαριστώ
Γιώργος
Δημοσίευση 16/07/2009 - 22:09
Τη Μακεδονία την έχουν όμως οι μουρτζόβλαχοι,οι κελεμπίες!!!ΑΑχχχχ....παλιοκαραγκιόζηδες!!
Ειχα σκοπο να την αγορασω αυτην την εφαρμογη γιατι μου αρεσει πραγματικα...τωρα ομως μετα απο αυτο που εκαναν πραγαματικα θα τους χτυπησω στα αυτια μολις βγει με το καλο ο ελληνικος χαρτης!Μα ειναι δυνατον!!!
Δημοσίευση 16/07/2009 - 23:09
Δημοσίευση 17/07/2009 - 13:04

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημοσίευση 18/07/2009 - 11:30
πήγα διακοπές στη σικελία, και φυσικό ήταν να κλείσω το data για να μη πάει και κατεβάζει kbyte τα οποία η wind τα χρέωνε χρυσάφι..
Φτάνοντας στο προορισμό, και έχοντας κατεβάσει την έκδοση του sygic για ιταλία, το iphone δεν έπιανε δορυφόρο για κανένα λόγο...
Αφού προσπάθησα κανενα μισάωρο, αποφάσισα να συνδεθώ στο server της wind , μπας και πάρει δεδομένα απο το ιντερνετ και ξεκολήσει το gps
διότι χωρίς αυτό δε θα μπορούσαμε να κάνουμε τιποτα ... Αφού τελικά συνδέθηκα και έλεγξα τα mail, ανοιξα το sygic και ως δια μαγείας με εντόπισε.
Απο εκείνη τη στιγμή έκλεισα πάλι τα data και το πρόγραμα δούλευε επι 8 μέρες άψογα... Ένα άλλο πρόβλημα ήταν ότι δεν έπιανε σήμα πολλές φορές,
όταν είχε αποθηκευμένη διαδρομή. Σε αυτή τη περίπτωση έκανα ακύρωση διαδρομής, έκλεινα το iphone ,το ξανανοιγα και έπιανε σήμα.
Γενικά πάντα 2 γραμμές μου έδιχνε ότι έπιανε σήμα και αυτό δεν ξέρω αν ήταν κάποιο bug.
Το καλό του ήταν ότι έφτιαχνε αμέσως καινούργια διαδρομή αν αλλάζαμε πορεία και έτσι αρκετές φορές μας έσωσε. Πραγματικά το λιώσαμε το πρόγραμα αφού του βάζαμε και poi και home address και το χρησιμοποιούσαμε και ως χάρτη.
Χάρη στο sygic μπορέσαμε και κάναμε το γύρρω της σικελίας, μιας και οι κολοιταλοί δεν έχουν στα αγγλικά καμια ταμπέλα... δεν ξέρω αν θα βγεί κάποιο update που να διορθώνει το πρόβλημα εντοπισμού με gps αλλά ήταν πολύ σπαστικό μέχρι να κάνει reboot να περιμένω να φορτώσει και να βρει σημα όλα αυτά οδηγόντας ....
Τελευταία επεξεργασία από: djmanosv, 18/07/2009 - 11:31
Δημοσίευση 18/07/2009 - 13:33

Δημοσίευση 18/07/2009 - 15:45
Καλησπερα σας μετα απο μια βδομαδα απουσιας μου, με τη σειρα μου και εγω ετοιμασα μια λιγο βελτιωμενη εκδοση απο αυτη που ανεβηκε στο appulous με το ονομα "Greece NG+Cyprus", προσθεσα τα POI για κυπρο (δεν ειναι πολλα, ειναι συνολικα 321 σε 11 κατηγοριες) και μια ακομα κατηγορια POI για ελλαδα, το "Europcar" με 65 σημεια, την δοκιμασα και παιζει χωρις προβληματα, θα την ανεβασω σε rapidshare και θα βαλω λινκ στο appulous, αν θελετε απευθειας λινκ για το rapidshare στειλτε μου ενα πμ
Προτασεις/βελτιωσεις ειναι παντα δεκτες
Φίλε μου έκανα ότι λες, έτρεξε μια χαρά αλλά μου ζητάει χάρτη, που τον βρίσκω ;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες