Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Το Sygic Mobile maps για Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
386 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   silversaxo

silversaxo

iPH newbie

• 89 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/07/2009 - 12:49

καλησπερα μεχρι στιγμης ειχα το navigon το οποιο μου εχει κανει αρκετα λαθη και ειπα να περασω το sygic.Διαβασα το τοπικ απλα η8ελα να ρωτισω κατα την γνωμη σας ποιους χαρτες θεωρητε καλυτερους navigreece ή teleatlas

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 15/07/2009 - 12:55

tele atlas για μενα

#258   mogre

mogre

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2009 - 14:24

Αυτο (Sygic.Europe.v7.71.1.iPhone.Cracked-IWAN.ipa)εχει ελληνικο χαρτι τελικα? ειναι σε torrent στο γνωστο site ;)

οχι δεν εχει οθτε ελληνικη φωνη ουτε χαρτη.

#259   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/07/2009 - 15:09

καλημερα,

να ρωτισω κατι γιατι εχω μπερδευτει!!!! τωρα που στο appullo υπαρχει το Sygic for Europe(+Ελλαδα), τι κανουμε??

α)κατεβαζουμε αυτο??
β)αφηνουμε τους "πειραγμενουσ" χαρτες της Ελλαδασ+Κυπρου ???

τι θεωρειτε καλυτερο ???

ευχαριστο πολυ!!!!!

Προς το παρον βαζεις την εκδοση της αυστραλιας με τους πειραγμενους χαρτες

Just like underwear, passwords should be changed often...

#260   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/07/2009 - 15:10

Αυτο (Sygic.Europe.v7.71.1.iPhone.Cracked-IWAN.ipa)εχει ελληνικο χαρτι τελικα? ειναι σε torrent στο γνωστο site ;)

Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει μεσα ο ελληνικος χαρτης τον εχουν αφαιρεσει οπως και την ελληνικη φωνη και τις φωνητικες οδηγειες

Just like underwear, passwords should be changed often...

#261   gamike

gamike

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2009 - 16:01

Μόνο ο Ελληνικός χάρτης λείπει?Για ποιό λόγο,ξέρουμε??

#262   gbour65

gbour65

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2009 - 19:22

Sent: Tuesday, July 14, 2009 10:59 PM
To: Anna Hurbanic
Subject: about sygic europe

• NEW from today! Sygic Mobile Maps Europe includes full Western Europe coverage and extra coverage of Albania, Andorra, Austria, Belgium, Bulgaria, Bosnia-Herzegovina, Belarus, Switzerland, Czech Republic, Germany, Denmark, Estonia, Finland, France, Great Britain, Gibraltar, Greece, Croatia, Hungary, Ireland, Italy, Liechtenstein, Lithuania, Luxemburg, Latvia, Monaco, Moldavia, Macedonia, Malta, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Turkey, Ukraine, Vatican

ther is no greek map in appstore.something is wrong.
take a look please.
thanks.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Hi George,

The maps for Greece is available for Mobile Maps Europe for Symbian and Windows Mobile phones, however, we had to remove it temporarily for iPhone platform - you are taking the list from older news release (the first version that suffered the iTunes download error for 2 weeks), it is omitted in the new one from yesterday and from the up-to-date description on iTunes. There is a plan to add it again in next updates (the update will be free for you if you already bought the app), but there is no time-line set yet. I can keep you informed - would that be OK for you?

Kind regards,

Annna

#263   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2009 - 10:22

Τη Μακεδονία την έχουν όμως οι μουρτζόβλαχοι,οι κελεμπίες!!!ΑΑχχχχ....παλιοκαραγκιόζηδες!!

#264   mdspell

mdspell

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2009 - 11:17

Παίδες στο topic http://www.iphonehel...βλημα-με-sygic/ αναφέρεται ένα παιδί στο πώς επιλύνει κάποιος το πρόβλημα του να μην βρίσκει κάποιος δορυφόρο. Από προσωπική εμπειρία μόλις άνοιξα wifi(δεν ενώθηκα στο internet απλά ενεργοποίησα τον πομποδέκτη του κινητού) κατάφερα να πάρω σήμα από GPS(μόνο την πρώτη φορά, μετά δεν χρειάζεται αυτό το τέχνασμα). Δεν ξέρω τι διάολο bug του κινητού ή του sygic είναι αλλά καλό είναι να το βάλετε στο αρχικό post αυτού του topic σαν υποσημείωση για επίλυση τέτοιου προβλήματος, αφού είναι και το κύριο topic για το sygic.
Ευχαριστώ
Γιώργος

#265   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 16/07/2009 - 22:09

Τη Μακεδονία την έχουν όμως οι μουρτζόβλαχοι,οι κελεμπίες!!!ΑΑχχχχ....παλιοκαραγκιόζηδες!!

Ειχα σκοπο να την αγορασω αυτην την εφαρμογη γιατι μου αρεσει πραγματικα...τωρα ομως μετα απο αυτο που εκαναν πραγαματικα θα τους χτυπησω στα αυτια μολις βγει με το καλο ο ελληνικος χαρτης!Μα ειναι δυνατον!!!

#266   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 16/07/2009 - 23:09

να αγορασουμε ολοι το tom tom για σπασιμο

#267   mdspell

mdspell

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2009 - 13:04

Παίδες ερώτηση:)... Υπάρχει τρόπος να ενημερώνω τον υφιστάμενο χάρτη με νέους δρόμους ή και νέα μαγαζιά κτλ; Επίσης POI είναι τα σημεία ενδιαφέροντος σωστά; Μπορώ να σημειώσω μονοδρόμους σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ή δρόμους διπλής κατεύθυνσης που έχουν νησίδα ενδιάμεσα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

#268   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 18/07/2009 - 11:30

Λοιπόν, σχετικά με το sygic παίχτηκε κάτι πολύ περίεργο..
πήγα διακοπές στη σικελία, και φυσικό ήταν να κλείσω το data για να μη πάει και κατεβάζει kbyte τα οποία η wind τα χρέωνε χρυσάφι..
Φτάνοντας στο προορισμό, και έχοντας κατεβάσει την έκδοση του sygic για ιταλία, το iphone δεν έπιανε δορυφόρο για κανένα λόγο...
Αφού προσπάθησα κανενα μισάωρο, αποφάσισα να συνδεθώ στο server της wind , μπας και πάρει δεδομένα απο το ιντερνετ και ξεκολήσει το gps
διότι χωρίς αυτό δε θα μπορούσαμε να κάνουμε τιποτα ... Αφού τελικά συνδέθηκα και έλεγξα τα mail, ανοιξα το sygic και ως δια μαγείας με εντόπισε.
Απο εκείνη τη στιγμή έκλεισα πάλι τα data και το πρόγραμα δούλευε επι 8 μέρες άψογα... Ένα άλλο πρόβλημα ήταν ότι δεν έπιανε σήμα πολλές φορές,
όταν είχε αποθηκευμένη διαδρομή. Σε αυτή τη περίπτωση έκανα ακύρωση διαδρομής, έκλεινα το iphone ,το ξανανοιγα και έπιανε σήμα.
Γενικά πάντα 2 γραμμές μου έδιχνε ότι έπιανε σήμα και αυτό δεν ξέρω αν ήταν κάποιο bug.
Το καλό του ήταν ότι έφτιαχνε αμέσως καινούργια διαδρομή αν αλλάζαμε πορεία και έτσι αρκετές φορές μας έσωσε. Πραγματικά το λιώσαμε το πρόγραμα αφού του βάζαμε και poi και home address και το χρησιμοποιούσαμε και ως χάρτη.

Χάρη στο sygic μπορέσαμε και κάναμε το γύρρω της σικελίας, μιας και οι κολοιταλοί δεν έχουν στα αγγλικά καμια ταμπέλα... δεν ξέρω αν θα βγεί κάποιο update που να διορθώνει το πρόβλημα εντοπισμού με gps αλλά ήταν πολύ σπαστικό μέχρι να κάνει reboot να περιμένω να φορτώσει και να βρει σημα όλα αυτά οδηγόντας ....

Τελευταία επεξεργασία από: djmanosv, 18/07/2009 - 11:31

#269   mdspell

mdspell

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2009 - 13:33

Πολύ απλά όταν δεν βρίσκει σήμα κλείνει το πρόγραμμα, ανοίγεις το wifi(δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση στο internet απλά να ενεργοποιήσης των πομποδέκτη) και ξανανοίγεις το πρόγραμμα. Σήμα στο τσακ μπαμ. Μάλλον πρέπει να είναι κανένα πρόβλημα στο πρόγραμμα διαχείρισης του πομποδέκτη GPS και του wifi αφου λογικά πρέπει να βρίσκονται στην ίδια πλακέτα(δεν βρήκα άλλη λογική εξήγηση για το συγκεκριμένο πρόβλημα). Εννοείται πως μετά κλείνεις τον πομποδέκτη του wifi αφού πλέον δεν είναι αναγκαίος και τρώει μπαταρία:)

#270   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/07/2009 - 15:45

Καλησπερα σας μετα απο μια βδομαδα απουσιας μου, με τη σειρα μου και εγω ετοιμασα μια λιγο βελτιωμενη εκδοση απο αυτη που ανεβηκε στο appulous με το ονομα "Greece NG+Cyprus", προσθεσα τα POI για κυπρο (δεν ειναι πολλα, ειναι συνολικα 321 σε 11 κατηγοριες) και μια ακομα κατηγορια POI για ελλαδα, το "Europcar" με 65 σημεια, την δοκιμασα και παιζει χωρις προβληματα, θα την ανεβασω σε rapidshare και θα βαλω λινκ στο appulous, αν θελετε απευθειας λινκ για το rapidshare στειλτε μου ενα πμ

Προτασεις/βελτιωσεις ειναι παντα δεκτες :D

Φίλε μου έκανα ότι λες, έτρεξε μια χαρά αλλά μου ζητάει χάρτη, που τον βρίσκω ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;