Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μήνυση της Systemgraph σε καταναλωτή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
142 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 03/01/2011 - 15:53

Εγώ απορώ πως η Apple αφήνει την κάθε System Graph να συμπεριφέρεται έτσι πελάτες της.
Δηλαδή αν είχαν λίγο καλύτερη συμπεριφορά τα ζώα θα πάθαιναν τίποτα?Ή είναι τόσο πολύ Έλληνες που είναι αδύνατον να φερθούν ανθρώπινα σε κάποιον που τους έδωσε 2000+ ευρώ?
Εγώ άμα ήμουν Apple θα της έκοβα τον κώλο της System Graph και θα την έστελνα από εκεί που ήρθε.

Τελευταία επεξεργασία από: Telephoner, 03/01/2011 - 15:55

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 15:59

Και οι 2 εχουν αδικο.

Ο πελατης γιατι ανοιξε blog για να τους βρισει και γιατι το πηγες σε αυτους και απαιτουσε αντικατασταση αντι να το παει απο εκει που το αγορασε δηλαδη στο public

και η systemgraph που εκανε μυνηση και τωρα εγινε παγκοσμιως ρεζιλι

Ο ενας χειρτοτερος απο τον αλλον

#108   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 17:00

Και οι 2 εχουν αδικο.

Ο πελατης γιατι ανοιξε blog για να τους βρισει και γιατι το πηγες σε αυτους και απαιτουσε αντικατασταση αντι να το παει απο εκει που το αγορασε δηλαδη στο public

και η systemgraph που εκανε μυνηση και τωρα εγινε παγκοσμιως ρεζιλι

Ο ενας χειρτοτερος απο τον αλλον

Όπα όπα.Δεν κατάλαβα?Δηλαδή απαγορεύεται να εκφράσει την γνώμη του - όποια είναι αυτή - στο internet?Εγώ συμφωνώ μαζί του.
Αν κάτσεις και διαβάσεις την ιστορία και το forum θα δεις οτι το public τον έστειλε εκεί.

#109   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 03/01/2011 - 17:05

εγω απο ο,τι καταλαβα η μηνυση επεσε για τις βρισιες. αν ειχε μαζεμενο το στομα του θα καθαριζε με ενα καινουργιο μηχανημα.
ολοι μας εχουμε εκνευριστει και εχουμε πει κουβεντες παραπανω. να που ηρθε η ωρα καποιος να πληρωσει γι αυτες.
σιγουρα δεν θα παρει 200 000 η εταιρεια. μια δεν θα παρει. αλλα κανα ταληρακι με τα δικαστικα θα φυγει του γιατρου.
καποιο ιδρυμα θα χαρει σιγουρα.
τωρα στο αν εχει δικιο για την επισκευη ή μη. σαφως και εχει. και το καταστημα που πουλησε εχει τη μικροτερη ευθυνη. εγω εκει θα το πηγαινα και θα τους ελεγα κυριοι εγω πηγα εκει που μου ειπατε τζιφος η δουλεια δωστε μου ενα αλλο αφου ειμαι εντος εγγυήσεως και τρεχτε καντε καλα εσεις με το σερβις.
θα το παρακολουθουμε με ενδιαφερον. ομως παλι ρομπες γιναμε τελικα.

#110   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/01/2011 - 17:13

Σιγά τις βρισιές που είπε...Άλλοι θα έπρεπε να έχουν μπει ισόβια από τις μηνύσεις τότε.

Follow me on twitter

#111   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 17:16

Όπα όπα.Δεν κατάλαβα?Δηλαδή απαγορεύεται να εκφράσει την γνώμη του - όποια είναι αυτή - στο internet?Εγώ συμφωνώ μαζί του.
Αν κάτσεις και διαβάσεις την ιστορία και το forum θα δεις οτι το public τον έστειλε εκεί.

Το οτι τον εστειλε το public δεν το διακιολογει. αν δηλαδη εμενα η vodafone/cosmote με στειλει εδω στο forum - που μου εχει συμβει - και δεν λυσω το προβλημα μου θα πρεπει να ανοιξω ενα blog και να βριζω ατυτο το forum? Δεν γινεται να αγοραζεις κατι αο ενα μαγαζι και να απαιτεις αντικατασταση του απο καποιο αλλο μαζαζι,. Απλα δεν γινεται.

Η αλλοι βεβαια με την βλακεια που εκαναν και τον μυνησαν τα εκαναν χειροτερα και εστρεξαν ολη τη κοινη γνωμη εναντιον τους.

#112   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 17:18

sepsis δεν ξερουμε αν αυτο που διαβασαμε εμεις ΑΦΟΥ ειχε γινειθ ο χαμος ηταν ανεγγιχτο η αν ειχε γινει ηδη edit στο blog. Η systemgraph λεεει παντως οτι δεν ηταν ετσι το blog αλλα περιειχε αρκετα γαλλικα

#113   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 17:22

Το οτι τον εστειλε το public δεν το διακιολογει. αν δηλαδη εμενα η vodafone/cosmote με στειλει εδω στο forum - που μου εχει συμβει - και δεν λυσω το προβλημα μου θα πρεπει να ανοιξω ενα blog και να βριζω ατυτο το forum? Δεν γινεται να αγοραζεις κατι αο ενα μαγαζι και να απαιτεις αντικατασταση του απο καποιο αλλο μαζαζι,. Απλα δεν γινεται.

Η αλλοι βεβαια με την βλακεια που εκαναν και τον μυνησαν τα εκαναν χειροτερα και εστρεξαν ολη τη κοινη γνωμη εναντιον τους.

Μα το Public από την System Graph τα πήρε
Από την στιγμή που ανέλαβαν και έκαναν αλλαγή οθόνης δεν υπάρχει θέμα γιατί το πήγε σε αυτούς και κλαιν μαιν.

#114   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 03/01/2011 - 17:36

Συμφωνώ απόλυτα! Άλλο όμως να πάρεις ένα προϊόν να το στείλεις για service, και να επικοινωνήσεις με την εταιρία και να ζητήσεις αντικατάσταση "στα πλαίσια της καλής εξυπηρέτησης του πελάτη", και άλλο να έρχεται ο καθένας με το έτσι θέλω, να σου το πετάει στα μούτρα και να σου λέει "δώσε μου καινούριο".

ο πελάτης για να εκνευριστεί ή κάτι του έγινε που δεν το έχουμε μάθει από την πλευρά της systemgraph και ο κάθε άνθρωπος λέει "Αποκλείεται να αντέδρασε έτσι ο οποιοσδήποτε αν του μίλαγαν τόσο ευγενικά" αλλά και από την άλλη αυτός ο "καθένας" που λες εσύ έδωσε σε αυτούς ψωμάκι να φάνε, άρα δεν είναι ο καθένας... το service πήρε την συσκευή, και την "έφτιαξε". αν ερχόταν,χτυπά ξύλο, μια άσχημη στιγμή στο κινητό σου και έπρεπε να το πας σέρβις. άν στο κράταγαν μια βδομάδα, στο έδιναν χειρότερο από ότι ήταν πριν και τελικά σου έλεγαν ότι θα το ξανακρατήσουν άλλη μια βδομάδα για να σου το δώσουν πάλι επισκευασμένο, ενώ έπρεπε να το είχαν φτιάξει και ελένξει εξ αρχής, εσένα θα σου φαίνονταν περίεργος ο "τεχνικός" ή ο πελάτης ο οποίος θα ήθελε το εργαλείο του, εδώ και τώρα και αν δεν γινόταν αυτό, ήθελε άλλο;
Συγνώμη αλλά επειδή κάνω μακέτες στον υπολογιστή μου, αν μου τύχαινε εμένα να μου το δώσουν μη επισκευασμένo, και μου έλεγαν ότι έπρεπε να περιμένω άλλη μια εβδομάδα χωρίς το εργαλείο της δουλειάς μου, τότε δεν θα έγραφα μήνυμα σε οποιοδήποτε site για να τους δυσφημίσω, άλλα θα σας έγραφα μήνυμα από τις φυλακές κορυδαλλού γιατί θα είχα τουλουμιάσει στο ξύλο τον ιδιοκτήτη της οποιασδήποτε εταιρείας θα τολμούσε να σκεφτεί να παίξει με την δουλειά μου, για την αχρηστία των τεχνικών του και την ανικανότητας του να εξυπηρετηθώ άμεσα. Δεν λέω ειδικά για αυτή την περίπτωση αλλά για περίπτωση πιθανή που μπορεί να τύχει στον οποιονδήποτε θεωρεί τον υπολογιστή / Mac ανυπόστατο εργαλείο της ζωής του. Μιά εβδομάδα, πάει και έρχεται, καπάκια δεύτερη δεν σηκώνετε ούτε για μια ώρα καθυστέρησή!

#115   GR1337

GR1337

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 17:39

Μόνο που η systemgraph είχε αναλάβει την επισκευή με αποτυχημένο τρόπο, άρα έχουν ευθύνες.

#116   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 17:47

Μόνο που η systemgraph είχε αναλάβει την επισκευή με αποτυχημένο τρόπο, άρα έχουν ευθύνες.

Αν καταλαβα καλα απο ολα αυτα που διαβασα εδω και εκει, η systemgraph το πηρε για επιδιορθωση την 1η φορα, το προβλημα δεν λυθηκε και ο ανθρωπος το ξαναπηγε την 2η φορα απιτωντας αμεση αντικατασταση ενω η systemgraph του ελεγε οτι δεν μπορει να κανει αντικατασταση αλλα να το αφησει και παλι για επιδιορθωση.

Ισως κανω λαθος αλλα αυτο καταλαβα. Αν ειναι ετσι δεν εχει δικιο ο κυριος. Επρεπε να το αφησει για επισκευη. Απο που και ως που και γιατι να του δωσει καινουργιο υπολογιστη η systemgrpah? Ας το πηγαινε στο public να κανει την φασαρια. Εκει θα ειχε δικιο. Ετσι το βλεπω εγω

#117   GR1337

GR1337

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 17:52

Αν καταλαβα καλα απο ολα αυτα που διαβασα εδω και εκει, η systemgraph το πηρε για επιδιορθωση την 1η φορα, το προβλημα δεν λυθηκε και ο ανθρωπος το ξαναπηγε την 2η φορα απιτωντας αμεση αντικατασταση ενω η systemgraph του ελεγε οτι δεν μπορει να κανει αντικατασταση αλλα να το αφησει και παλι για επιδιορθωση.

Ισως κανω λαθος αλλα αυτο καταλαβα. Αν ειναι ετσι δεν εχει δικιο ο κυριος. Επρεπε να το αφησει για επισκευη. Απο που και ως που και γιατι να του δωσει καινουργιο υπολογιστη η systemgrpah? Ας το πηγαινε στο public να κανει την φασαρια. Εκει θα ειχε δικιο. Ετσι το βλεπω εγω

Τώρα πλέον δεν έχει σημασία αν είχε δίκιο, αλλά πόσα έχασε η systemgraph προκειμένου να τηρήσει το γράμμα του νόμου ( ; ) και να μην πέσει θύμα ενός παράλογου καταναλωτή.

http://www.techeye.n...for-complaining
Επίσης αναφορά στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία, όπως γράφει στο avclub.

#118   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 03/01/2011 - 17:56

να σε δω αν έκανες για το iphone σου το ίδιο που δεν το έχεις και για δουλειά ή απλά δεν βάζεις με το νου σου τι σημαίνει "εργαλείο δουλείας!" δεν έχουν δικαίωμα να του το στερούν ούτε ώρα από την στιγμή που απέδειξαν την "ικανότητα" τους στις επισκευές!

#119   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2011 - 18:01

Διαβάζω μέρες τα ποστ για το θεμα. Η system graph έκανε βλακεία με τη μύνηση και αν πάρει φράγκο από τον γιατρό σε καλή μεριά γιατί μετά το CNET τα μόνα apple που θα έχει εξουσιοδότηση να πουλάει θα είναι στην κυριολεξία τα macintosh άντε και κάνα ξυνομηλο.
Από την άλλη και π γιατρός έκανε μα.... που πήγε το mac σε αυτούς. Έπρεπε να επιμείνει ατο public και να μην τρέχει σε άλλους. Το public για να τον κρατήσει πελάτη μπορεί και να του το άλλαζε αν επέμενε. Η system graph χεστικε. Βλέπεις το public έχει "ανάγκη " τον γιατρό και η system graph το public. Άλλο να παω εγώ στη system graph και να τα φωνάζω, και τι έγινε, και άλλο να στείλει για επισκευή τον imac το public και να τους τα χώσει. Έχει άλλη βαρύτητα το να μην αγοράσω εγώ ένα mac από. τον "αντιπρόσωπο" και άλλο να μην αγοράσει 200 imac το public.

Προσωπικα αν μου πάθει τίποτα το imac (χτύπα ξύλο) θα κυνηγήσω το κατάστημα από όπου τον πήρα και ας βγάλουν αυτοί άκρη με τον αντιπρόσωπο που στην τελική μπορούν να τον πιέσουν να κάνει σωστά τη δουλειά του.

My 2¢

#120   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 03/01/2011 - 18:05

ο πελάτης για να εκνευριστεί ή κάτι του έγινε που δεν το έχουμε μάθει από την πλευρά της systemgraph και ο κάθε άνθρωπος λέει "Αποκλείεται να αντέδρασε έτσι ο οποιοσδήποτε αν του μίλαγαν τόσο ευγενικά" αλλά και από την άλλη αυτός ο "καθένας" που λες εσύ έδωσε σε αυτούς ψωμάκι να φάνε, άρα δεν είναι ο καθένας... το service πήρε την συσκευή, και την "έφτιαξε". αν ερχόταν,χτυπά ξύλο, μια άσχημη στιγμή στο κινητό σου και έπρεπε να το πας σέρβις. άν στο κράταγαν μια βδομάδα, στο έδιναν χειρότερο από ότι ήταν πριν και τελικά σου έλεγαν ότι θα το ξανακρατήσουν άλλη μια βδομάδα για να σου το δώσουν πάλι επισκευασμένο, ενώ έπρεπε να το είχαν φτιάξει και ελένξει εξ αρχής, εσένα θα σου φαίνονταν περίεργος ο "τεχνικός" ή ο πελάτης ο οποίος θα ήθελε το εργαλείο του, εδώ και τώρα και αν δεν γινόταν αυτό, ήθελε άλλο;
Συγνώμη αλλά επειδή κάνω μακέτες στον υπολογιστή μου, αν μου τύχαινε εμένα να μου το δώσουν μη επισκευασμένo, και μου έλεγαν ότι έπρεπε να περιμένω άλλη μια εβδομάδα χωρίς το εργαλείο της δουλειάς μου, τότε δεν θα έγραφα μήνυμα σε οποιοδήποτε site για να τους δυσφημίσω, άλλα θα σας έγραφα μήνυμα από τις φυλακές κορυδαλλού γιατί θα είχα τουλουμιάσει στο ξύλο τον ιδιοκτήτη της οποιασδήποτε εταιρείας θα τολμούσε να σκεφτεί να παίξει με την δουλειά μου, για την αχρηστία των τεχνικών του και την ανικανότητας του να εξυπηρετηθώ άμεσα. Δεν λέω ειδικά για αυτή την περίπτωση αλλά για περίπτωση πιθανή που μπορεί να τύχει στον οποιονδήποτε θεωρεί τον υπολογιστή / Mac ανυπόστατο εργαλείο της ζωής του. Μιά εβδομάδα, πάει και έρχεται, καπάκια δεύτερη δεν σηκώνετε ούτε για μια ώρα καθυστέρησή!

αυτό το "έδωσε σε αυτούς ψωμάκι να φάνε" ήταν πολύ συγκινητικό...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες