Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Guide] Μονο για iphone 3G - Whited00r

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
287 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   ngt

ngt

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/02/2011 - 21:03

Full or Lite?

We provide two different Whited00r firmwares based on iOS3. Full edition includes all features (same of them can be added via our Cydia repo too), so if you want a great upgrade use this. Lite editions offer better performances since HomeScreen Wallpapers and Multitasking are not included.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   geo13pao

geo13pao

iPH Addict

• 636 μηνύματα
  • Twitter:@@george_noise
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:geo13pao

Δημοσίευση 23/02/2011 - 21:19

Full or Lite?

We provide two different Whited00r firmwares based on iOS3. Full edition includes all features (same of them can be added via our Cydia repo too), so if you want a great upgrade use this. Lite editions offer better performances since HomeScreen Wallpapers and Multitasking are not included.

full εγω παντα αυτο βαζω...

οπως ειπε και πιο πανω ο Hidalgo23 εχει περισσοτερα tweaks το full

#138   PANYEN

PANYEN

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2011 - 21:28

οποτε παω και γω για την full :excl:

#139   geo13pao

geo13pao

iPH Addict

• 636 μηνύματα
  • Twitter:@@george_noise
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:geo13pao

Δημοσίευση 23/02/2011 - 21:32

οποτε παω και γω για την full :excl:

εγω με τη full ειμαι 100%...!
να πω την αληθεια την lite ποτε δεν την εβαλα...

#140   PANYEN

PANYEN

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2011 - 17:42

Παιδια αν κατι δεν μου αρεσει στο whitedoor(ή αποκλειεται λετε :P ) μπορω μετα να επιστρεψω με shift+restore σε original εκδοση?

#141   karpoutzidid

karpoutzidid

iPH Contributor

• 1.218 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:karpoutzidis

Δημοσίευση 24/02/2011 - 17:50

ναι φιλος!

#142   Dimvertical

Dimvertical

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/03/2011 - 02:06

Κοιτα για εφαρμογες του appstore υπαρχει κολπο...αλλα για το cydia οχι δεν υποστηριζονται διοτι η διαφορα αναμεσα στις εκδοσεις 3.1.3 και 4 ειναι τεραστια...
αυτο που κανει το συγκεκριμενο firmware ειναι να δεινει καποια απλα χαρακτηριστικα της ios 4 στην 3.1.3

Καλησπέρα . Μόλις έβαλα το Whited00r και με μια πρώτη εκτίμηση το βρίσκω καταπληκτικό. Ήμουν jailbreak στην 4.2.1 με redsn0w χωρίς να έχω εγκαταστήσει το multitasking ,γιατί μου δημιούργησε πρόβλημα στα sms ,δεν μπορούσα να στείλω απο τις επαφές μήνυμα και γενικά κράσαρε το iphone όταν χρησιμοποιούσα το multitasking.
Θα σε παρακαλούσα να μου έλεγες το κόλπο που περνάμε applications για ios 4 με το iTunes για να μπορέσω να βάλω μερικές εφαρμογές που χρειάζονται να είναι στο firmware 4xxx
Ευχαριστώ πολύ και πολλά μπράβο γιατί πράγματι αξίζει ! ! !

#143   Dimvertical

Dimvertical

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/03/2011 - 11:07

Καλησπέρα . Μόλις έβαλα το Whited00r και με μια πρώτη εκτίμηση το βρίσκω καταπληκτικό. Ήμουν jailbreak στην 4.2.1 με redsn0w χωρίς να έχω εγκαταστήσει το multitasking ,γιατί μου δημιούργησε πρόβλημα στα sms ,δεν μπορούσα να στείλω απο τις επαφές μήνυμα και γενικά κράσαρε το iphone όταν χρησιμοποιούσα το multitasking.
Θα σε παρακαλούσα να μου έλεγες το κόλπο που περνάμε applications για ios 4 με το iTunes για να μπορέσω να βάλω μερικές εφαρμογές που χρειάζονται να είναι στο firmware 4xxx
Ευχαριστώ πολύ και πολλά μπράβο γιατί πράγματι αξίζει ! ! !

ok βρήκα την διαδικασία με την τροποποιήση του info.plist για να βάλω τα αγορασμένα apps που παίζουν μόνο με την OS 4.XX.XX
Τώρα αν ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω τα παιχνίδια μου πάλι χωρίς όμως να ξεκινάνε απο την αρχή γιατί μερικά τα έχω φτάσει σε υψηλό σημείο και μου είναι δύσκολο να τα ξεκινήσω απο την αρχή!!!
Ευχαριστώ πολύ ! ! !

#144   tonia1987

tonia1987

iPH Member

• 240 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:ΤΡΕΛΗ

Δημοσίευση 06/03/2011 - 11:38

εγω που εχω το 3g αλλα με 4.2.1 και bb 6.15.00 αν το περάσω.παίζει να λειτουργήσει το gps...?

#145   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 06/03/2011 - 17:03

εγω που εχω το 3g αλλα με 4.2.1 και bb 6.15.00 αν το περάσω.παίζει να λειτουργήσει το gps...?

οχι!

My life's goal is only to fight

#146   kosvou

kosvou

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2011 - 00:19

Καλησπέρα έβαλα και εγώ σήμερα στο 3G μου το whited00r αλλά δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος.
1)Φτιάχμω φακέλους βάζω τις εφαρμογές που θέλω μέσα αλλάζω τη σειρά τους αλλά μετά από sync με itunes χάνονται τα folders όλα ανακατεύονται όλες οι εφαρμογές και ξανά από την αρχή να ξαναβάλω τη σειρά που θέλω.
2)Όταν ανοίγω το τηλέφωνο με slide to unlock πολλές φορές μου βγάζει μαύρη οθόνη ή μισές εφαρμογές και κάνω restart αρκετές φορές μέχρι να επανέλθουν. Στη μαύρη οθόνη μόλις ακουμπήσω την οθόνη τότε εμφανίζονται τα εικονίδια και όχι πάντα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλους αυτά.

#147   kosvou

kosvou

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2011 - 01:40

Και ακόμη ένα πρόβλημα crashαρει το springboard και μπαίνει σε safe mode. Μετά από respring επανέρχεται. Αλλά το κάνει συνεχώς.

#148   giorgossssss

giorgossssss

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 11/03/2011 - 02:19

Και ακόμη ένα πρόβλημα crashαρει το springboard και μπαίνει σε safe mode. Μετά από respring επανέρχεται. Αλλά το κάνει συνεχώς.

το εχες πολυ καιρο σπασμενο το iphone?εχω διαπιστωσει οτι περιπου ανα 6μηνο θελει restore για να καθαρισει ωστε να μην κανει αυτα που αναφερεις και εσυ.

#149   kosvou

kosvou

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2011 - 11:39

το εχες πολυ καιρο σπασμενο το iphone?εχω διαπιστωσει οτι περιπου ανα 6μηνο θελει restore για να καθαρισει ωστε να μην κανει αυτα που αναφερεις και εσυ.

Το είχα σπασμένο από πρίν αλλά και restore το έχω κάνει και έτσι κι αλλιώς όταν γίνετε set as new μετά το πέρασμα του whited00r πιστεύω είναι καθαρό.

#150   nosgr

nosgr

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Twitter:@nosgr
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 16/03/2011 - 19:35

Το εβαλα χ8ες σε εναν φιλο μου, μεχρι στιγμης δεν εχει αντιμετωπισει κανενα προβλημα, και του δουλευει τελεια.

Μονο μια ερωτηση.. τι πρεπει να αλλαξω για να παιζει εφαρμογες iOS 4+ ?

Τhanks για το share ;)

Τελευταία επεξεργασία από: nosgr, 16/03/2011 - 19:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;