Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Guide] Μονο για iphone 3G - Whited00r

• Please log in to reply
287 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   Aviator

Aviator

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/03/2011 - 14:31

Καλησπέρα...

Επειδή δεν ήθελα να ενοχλήσω πριν ρωτήσω, διάβασα όλο το thread αλλά μάλλον μπερδευτηκα παρα ξεκαθάρισα..

Συγκεκριμένα για να καταφέρω εν τέλει να βάλω την whited00r:

• Βάζω την 3.1.3 original. Κάνω jailbreak με redsn0w ή κάτι άλλο?? (και αν είναι με redsn0w το δοκίμασα με όλες τις εκδόσεις του redsn0w (0.9.3 - .6) και δεν κατάφερε να αναγνωρίσει στο πρώτο βήμα την 3.1.3 original)
  • Έπειτα από ότι κατάλαβα καλό είναι να κάνω set την συσκευή ως νέα.. Μετά από αυτό πιο είναι το επόμενο βήμα??

Προς το παρόν αυτές είναι οι ερωτήσεις μου.. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   invader7

invader7

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:04

περάστηκε σε 2 iphone 3g (η 4.3 full) με πολύ καλά αποτελέσματα, πρώτη φορά δουλεύουν τόσο καλά τα κινητά...

#168   invader7

invader7

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:04

περάστηκε σε 2 iphone 3g (η 4.3 full) με πολύ καλά αποτελέσματα, πρώτη φορά δουλεύουν τόσο καλά τα κινητά...

#169   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1,344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 25/03/2011 - 15:55

επειδη παιρνω pm που με ρωτατε για το repo που εχει το ios 3 folders σας ενημερωνω οτι αν βαλετε την τελευταια εκδοση (Whited00r 4.3) το εχει ενσωματομενο και δεν χρειαζεται καποιο repo!

My life's goal is only to fight

#170   Aviator

Aviator

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 22:00

Τελικά έβγαλα άκρη από το site του whited00r..

Τα αποτελέσματα πολύ καλά.. Μέτα την 4.1 που είχα για αρκετό καιρό και ξενέρωνα όποτε χρησιμοποιούσα το κινητό
εδώ και 2 μέρες το έχω κατ ευχαριστηθεί..

Όσο για τα app που δεν υποστηρίζουν την 3.1.3 βάζω παλιά version των app αυτών..

Βέβαια αν υπάρχει κανα κόλπο ας ενημερώσει κανείς που ξέρει..

#171   JeisBlack

JeisBlack

iPH Member

• 347 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2011 - 03:47

Σαν ταχύτητα έμεινα πολύ ευχαριστημένος αλλά για την ώρα είναι γεμάτο bugs.. έχει χάσει στις ρυθμήσεις τις επαφες που περιλαμβάνει ταξινόμηση κτλ. όσο για το cydia πολλά πράγματα δε δουλεύουν.. επίσης το video το cycorder είναι σιγά την εφεύρεση :pp.. βέβαια μάρεσε που είχα folders αλλά οκ συμβιβάζομαι και με το categories .. την έβγαλα και περνάω πάλι 3.1.3 γιατί πολλά πράγματα δε μου δούλευαν.. αλλα πραγματικά σαν ταχύτητα πήγαινε και καλύτερα απο την απλή τη 3.1.3 και σαν μπαταρία δεν έπεφτε με τίποτα!

Μακάρι να βγάλει νέα εκδοση και ολα τα Bugs να διορθωθούν!!!

#172   ngt

ngt

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 04/04/2011 - 20:58

Σαν ταχύτητα έμεινα πολύ ευχαριστημένος αλλά για την ώρα είναι γεμάτο bugs.. έχει χάσει στις ρυθμήσεις τις επαφες που περιλαμβάνει ταξινόμηση κτλ. όσο για το cydia πολλά πράγματα δε δουλεύουν.. επίσης το video το cycorder είναι σιγά την εφεύρεση :pp.. βέβαια μάρεσε που είχα folders αλλά οκ συμβιβάζομαι και με το categories .. την έβγαλα και περνάω πάλι 3.1.3 γιατί πολλά πράγματα δε μου δούλευαν.. αλλα πραγματικά σαν ταχύτητα πήγαινε και καλύτερα απο την απλή τη 3.1.3 και σαν μπαταρία δεν έπεφτε με τίποτα!

Μακάρι να βγάλει νέα εκδοση και ολα τα Bugs να διορθωθούν!!!

δεν εχω τα bugs που αναφερεις

#173   vanto

vanto

iPH User

• 177 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 10/04/2011 - 21:59

κατεβασα μεσα απο το σιτε του whited00r το ipsw και οταν πηγα να το περασω απο το itunes δεν μπορει να μου το εγκαταστηση καθολου και μου βγαζει error 1604

#174   ngt

ngt

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2011 - 21:16

κατεβασα μεσα απο το σιτε του whited00r το ipsw και οταν πηγα να το περασω απο το itunes δεν μπορει να μου το εγκαταστηση καθολου και μου βγαζει error 1604

πρεπει να έχεις περασμενη την 4.2.1 και να την κανεις jaibreak με το redsnow για να δουλεψει το whited00r!

#175   ngt

ngt

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2011 - 21:17

παρεπιπτοντως βγηκε η 4.3.1. την εβαλα και μου φαινεται το ιδιο καλη με την προηγουμενη

#176   kyrgiakos9

kyrgiakos9

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/04/2011 - 14:26

καλησπέρα, διάβασα προσεχτικά ολες τις σελίδες και θελω καταρχας να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που δίνετε μιας και με κατατοπίσατε πολύ σχετικα με το whitedoor και ενδιαφέρομαι να το περάσω. ο μόνος μου ενδοιασμός είναι σχετικά με τα ios4+ apps. είδα να λέτε κάποιοι ότι υπάρχει τρόπος
να λυθεί αυτο το θέμα, αλλα δεν είπε καποιος τον τρόπο. δωστε αν μπορείτε κάποιες πληροφοριες πάνω σ αυτο (ή κάποιο χρήσιμο σύνδεσμο).

Τελευταία επεξεργασία από: kyrgiakos9, 27/04/2011 - 14:26.

#177   ngt

ngt

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2011 - 23:30

εδω ειναι ο τροπος. εγω δεν καταφερα ποτε να το κανω ομως να πετυχει!
http://www.iphonehel...α-και-αν-απαιτ/

#178   swtiro

swtiro

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/07/2011 - 18:08

Έχω το 3G 16GB, εγκατέστησα το whited00r και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναί ότι δεν δουλεύει το gps. Όταν ξαναβάζω την κανονική 3.1.3 δουλεύει. Δοκίμασα και επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου αλλά τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα;

#179   ngt

ngt

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2011 - 22:11

δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω διοτι σε καμια εκδοση WD δεν ειχα προβλημα με το gps

#180   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1,344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 07/08/2011 - 20:14

Έχω το 3G 16GB, εγκατέστησα το whited00r και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναί ότι δεν δουλεύει το gps. Όταν ξαναβάζω την κανονική 3.1.3 δουλεύει. Δοκίμασα και επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου αλλά τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα;

Φιλε μου κατεβασε την τελευταια εκδοση που εχουν βγαλει...την εχω βαλει κι εγω...εχουν προσθεσει πολλα tweaks που δεν ηταν συμβατα με την 3.1.3 και παει και σφαιρα...

My life's goal is only to fight

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2