προς ολους μας ομως DINFUN γιατι βλεπω οτι ξαναβιωνουμε οχι και τοσο παλιες "καλες" εποχες.παρακαλω κοσμια συμπεριφορα.. αλλιως θα κλειδωθει.. ευχαριστω!
προκαλουμαι για να το κανω λιανα και αυτο το αντεχω αλλα τις υβρεις δεν τις σηκωνω.
Δημοσίευση 02/01/2011 - 19:26
προς ολους μας ομως DINFUN γιατι βλεπω οτι ξαναβιωνουμε οχι και τοσο παλιες "καλες" εποχες.παρακαλω κοσμια συμπεριφορα.. αλλιως θα κλειδωθει.. ευχαριστω!
Δημοσίευση 02/01/2011 - 19:31
εννοείται προς όλους ,νομιζες πως εσυ εξαιρείσαιπρος ολους μας ομως DINFUN γιατι βλεπω οτι ξαναβιωνουμε οχι και τοσο παλιες "καλες" εποχες.
προκαλουμαι για να το κανω λιανα και αυτο το αντεχω αλλα τις υβρεις δεν τις σηκωνω.
Δημοσίευση 02/01/2011 - 19:34
κι εσυ που το συμπεραινεις οτι ειπα εγω ο,τι εξαιρουμαι?εννοείται προς όλους ,νομιζες πως εσυ εξαιρείσαι
Δημοσίευση 02/01/2011 - 19:35
σου επιστρεφω κι εσενα το γελοιο να αρα και το γελοιος. αν δεν αντεχετε διαλογο να μην κανετε.
αν ο αλλος πηγε να χασει τη δουλεια του να βαζει καθημερινα διπλο ξυπνητηρι. κι εγω αν εχω ραντεβου μεσανυχτα
βαζω δυο ξυπνητηρια. αντε γιατι πεσατε πολλοι οι εξυπνοι εδω μεσα και βριζετε οποιον δεν εχει την ιδια γνωμη με σας.
Δημοσίευση 02/01/2011 - 19:38
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 02/01/2011 - 19:39
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες