Verizon iPhone στις 11 Ιανουαρίου (?)
Δημοσίευση 08/01/2011 - 02:37
Το γεγονός είναι ότι όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι όντως στις 11 Ιανουαρίου θα δούμε το iPhone σε έκδοση CDMA για το δίκτυο της Verizon. Τις φήμες αυτές υποστηρίζουν τόσο ο John Gruber όσο και η WSJ. Eπίσης, σημαντική ένδειξη αποτελεί η μη αποστολή πρόσκλησης στο Gizmodo που έχει αποκλειστεί από κάθε event της Apple από τότε που διέρρευσε την ιστορία με το κλεμμένο iPhone 4 πριν καν ανακοινωθεί.
Υπάρχει, βέβαια, ένα στοιχείο που ίσως λείπει από την ιστορία και αυτό είναι η ύπαρξη event από την Apple, και όχι από τη Verizon. Το AllThingsD αναφέρει ότι υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να κάνει την εμφάνισή του ο Steve Jobs στη σκηνή παρέα με τον McAdam αλλά θα έμοιαζε σωστότερο εάν το event γινόταν εξ' ολοκλήρου από την Apple και τον Jobs αφού το CDMA iPhone πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη.
Ίσως τελικά τα σχέδια που διέρρευσαν τον τελευταίο καιρό να αφορούν όντως την CDMA έκδοση του iPhone 4 που θα διατεθεί στη Verizon (σημείωση: το πρόβλημα της ύπαρξης υποδοχής SIM εξηγείται). Για μια ακόμη φορά πάντως η Apple καταφέρνει να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας εν μέσω CES κάνοντας τον τύπο να ασχολείται με φημολογίες.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 08/01/2011 - 03:11
Δημοσίευση 08/01/2011 - 13:16
Δημοσίευση 08/01/2011 - 15:57
επιτελους θα ερθει μονο αυτο εχω να πω με βλεπω με καινουριο iphone in a few days
Είσαι Αμερική εεε? Τόσο χάλια το δίκτυο της ΑΤΤ..
μακάρι να έχει υποστήριξη LTE... Για να περάσει και στο 5 τον Ιούνιο
Δημοσίευση 09/01/2011 - 01:56
Τελευταία επεξεργασία από: creative21, 09/01/2011 - 01:57
Δημοσίευση 09/01/2011 - 12:39
Το CDMA είναι το σύστημα κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ,όπως σε εμάς στην Ευρώπη χρησιμοποιείται το GSM.Η ανακοίνωση αυτή δεν έχει μεγάλη σημασία για εμάς τους Έλληνες αλλά έχει για τους κατοίκους των ΗΠΑ,αφού για πρώτη φορά θα γίνει διαθέσιμο το iPhone σε χρήστες άλλου δικτύου εκτός από αυτό της AT&T.Δεν εχω καταλαβει το λογο που ειναι τοσο σημαντικο αυτο το cdma. Μπορει να μου το εξηγησει καποιος; Εχει κανενα ενδιαφερον για εμας τους ελληνες;
Δημοσίευση 09/01/2011 - 12:51
Δεν εχω καταλαβει το λογο που ειναι τοσο σημαντικο αυτο το cdma. Μπορει να μου το εξηγησει καποιος; Εχει κανενα ενδιαφερον για εμας τους ελληνες;
Το ενδιαφέρον είναι ότι θα κυκλοφορήσει νέο μοντέλο. Θα δούμε αν έχουν κάποιες αλλαγές μικρές ή μεγάλες. Επίσης η Dev Team φαίνεται πως περιμένει την κυκλοφορία του CDMA iPhone 4 ώστε να κυκλοφορήσει το Unlock και πιθανώς το untethered jailbreak. Δεν είναι απίθανο μαζί με το CDMA iPhone 4 να κυκλοφορήσει και το iOS 4.3
Δημοσίευση 09/01/2011 - 12:53
Δημοσίευση 11/01/2011 - 18:23
Η ανακοίνωση έγινε σήμερα στις 18:00 σε ειδικό event που διοργάνωσε η Verizon και μάλιστα δια στόματος Tim Cook.
iphone-4-verizon.jpg 24,7KB 5 λήψεις
Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες, το iPhone 4 της Verizon διαθέτει ανασχεδιασμένη εξωτερική κεραία γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι τα leaked parts που δημοσιεύτηκαν από την εταιρεία παροχής ανταλλακτικών Global Direct Parts ήταν αυτά του iPhone 4 CDMA
Δημοσίευση 11/01/2011 - 18:30
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες