Η αππλε συνηθως βγαζει αντι-unlock μηχανισμους.. για το jailbreak δεν μπορει να κανει κατι μιας κ αν μια συσκευη μπορει να γινει μια φορα JB μπορει για παντα σε οποιδηποτε firmware!!! "pwned for life" π λεει κ ο geohot!!Μια απλή ερώτηση..
Ακόμη και αν περιμένει η dev team για το release του OS 3.0.1 ή 3.1, ή ότι άλλο είναι, ώστε να κυκλοφορήσει τότε το JB, η Apple δεν μπορεί να βγάλει μετά κάποια άλλη έκδοση OS (π.χ. 3.2) ή οποία να έχει και κάποιον αντι-JB μηχανισμό;; Οπότε εννοώ, ως προς τι η αναμονή;; Όποια χρονική στιγμή και αν βγει το JB πάντα θα "κινδυνεύει" ίσως από την επόμενη έκδοση OS της Apple. Ποια θα είναι η διαφορά αργότερα που θα έκανε τα πράγματα ευκολότερα για το JB στο μέλλον;; Αν ξέρει κάποιος ας μας.. διαφωτίσει! Thanx!
Η Dev Team αποφάσισε να καθυστερήσει το Jailbreak του 3G S
Δημοσίευση 30/06/2009 - 13:34
Ad
Δημοσίευση 30/06/2009 - 14:03
Πολυ τον Zibri με το Ziphone μου θυμιζει ολο αυτο...
Λετε η apple να λαδωσε την Deavteam ,και σιγα σιγα μας αποτρεψει στο να κανουμε jailbreak ?
Δεν μου φαινετε λογικη απαντηση αυτο.
Διοιτι το iphone 3GS ερχεται μαζι με την os 3.00 ,οποτε και να βγαλει update η apple ,απλα δεν κανουμε update.
Και παλι ,η Devteam καταφερε μεσα σε 10 μερες να σπασει το 3GS που ειχε και νεο iboot ,
δεν θα μπωρεσει να σπασει λετε καποιο update ?
Δςν νομιζω...
Μακαρι να κανω λαθος....
Φιλε μου δεν παίζει τετοιο πραγμα. Τα μέλη της Dev Team ουτε μεταξύ τους δεν γνωρίζονται καλά καλά
δεν πρόκειται να πάνε να πιουν ουζακια με τα παλικάρια της Apple και να τα πάρουν. Βασικά δεν πιστεύω
πως η Apple τρελαίνεται κιόλας με το αν θα γίνει unlock ή οχι , αυτοι συσκευές πουλάνε οσο περισσότερες τόσο
καλύτερα, ασε που και πάλι κάποιος άλλος θα βρισκόταν να το σπάσει..
Δημοσίευση 30/06/2009 - 14:12
Δημοσίευση 30/06/2009 - 14:15
Δημοσίευση 30/06/2009 - 14:40
-Το εχει κλειδωμενο σε εταιριες, ετσι τα κονομαει απο τις εταιριες.
-Το αγοραζουν ανθρωποι απο ολο τον κοσμο και το κανουν unlock, ετσι κονομαει περισσοτερα απο πωλησεις συσκευων και συνεχιζει να τα παιρνει και απο εταιριες κινητης τηλεφωνιας
Δημοσίευση 30/06/2009 - 15:03
και εφαρμογες στο appstore , οχι μονο συσκευες
Aπο τις εφαρμογές σίγουρα βγάζει καποια ποσοστα αλλά απο τις συσκευές έχει πολύ
μεγαλύτερα κέρδη. Οτι και να κάνουνξέρουν πως αργα η γρήγορα κάποιος θα το ξανα
σπάσει.. Μν ξεχνάμε τον μέγιστο νόμο
Οτι κλειδώνει,, ξεκλειδώνει.
Δημοσίευση 30/06/2009 - 15:12
Απο εφαρμογες βγαζουν περισσοτερα κατα την γνωμη μου /Aπο τις εφαρμογές σίγουρα βγάζει καποια ποσοστα αλλά απο τις συσκευές έχει πολύ
μεγαλύτερα κέρδη. Οτι και να κάνουνξέρουν πως αργα η γρήγορα κάποιος θα το ξανα
σπάσει.. Μν ξεχνάμε τον μέγιστο νόμο
Οτι κλειδώνει,, ξεκλειδώνει.
Παιρνουν 30% απο καθε εφαρμογη...
Δημοσίευση 30/06/2009 - 16:10
εεεελα.. (η φαση ειναι οτι ακομα εν βγηκε η 3.0 και ψαχνομαστε για την 3.1!)Περίμενε καμιά 3ετία τότε γιατί δεν νομίζω να δείς ποτέ flash στο iPhone σύμφωνα με την Apple πάντα.
Δημοσίευση 30/06/2009 - 19:06
+111 συμφωνώ απολύτως!!Εγώ σας λέω ότι για το μόνο λόγο που προσπαθούν να αποτρέψουν το JailBreak είναι επειδή οι developers προφανώς θα διαμαρτύρονται συνεχώς για τους πειρατές.Στην αρχή βέβαια είχα υποψίες πως τα μέλη της Dev-Team είναι "υπάλληλοι" της Apple ή κάτι παρόμοιο.Την Apple την συμφερει καργα να γινεται Unlock του iPhone γιατι
-Το εχει κλειδωμενο σε εταιριες, ετσι τα κονομαει απο τις εταιριες.
-Το αγοραζουν ανθρωποι απο ολο τον κοσμο και το κανουν unlock, ετσι κονομαει περισσοτερα απο πωλησεις συσκευων και συνεχιζει να τα παιρνει και απο εταιριες κινητης τηλεφωνιας
Δημοσίευση 30/06/2009 - 20:33
Δημοσίευση 01/07/2009 - 05:43
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες