Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Microsoft θέλει το “AppStore”!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
56 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/01/2011 - 01:04

δεν μαλωνει κανεις, συζητηση να γινεται...απλα πρεπει να ανοιξουμε λιγο τα ματια μας και να μην κολαμε σε πραγματα που απλα ακουμε...το ριμαδι το ιντερνετ προσφερει τη δυνατοτητα στον καθενα να μαθει και να διαβασει τα παντα...τωρα ο καθενας εχει την αποψη του και ας κανει οτι νομιζει...

ειπε το παιδι οτι χρησιμοποιουσε μονο apple ανεκαθεν...δεν εχει δουλεψει windows...

α οκ τώρα το είδα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 01:45

Δεν διαφωνώ μαζί σου.. Όμως εγώ εδώ και 10 χρόνια που χρησιμοποιώ windows ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τον όρο app..Πάντα programms λέγαμε..

Προφανώς δεν ασχολείσαι με προγραμματισμό, ή γενικότερα τεχνικά. Ο όρος App χρησιμοποιείται από γεννέσεώς τους και κατά κόρον στα Windows (AppData, AppPatch, AppCompat, AppWiz, AppHelp, AppHost, AppLocker, AppConfig, AppLaunch, AppID, AppPolicy κλπ) χωρίς φυσικά αυτό να τον καθιστά ιδιοκτησία της MS ή όποιας άλλης εταιρείας. Θα ήταν ανόητο άλλωστε και μόνο να το ισχυριστεί κάποια από αυτές.

Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 14/01/2011 - 01:51

#33   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 14/01/2011 - 02:04

επειδη το forum εχει καταντησει να ειναι κατα 40% apple vs ms... 40% ios vs android,win mobile 5% για μπλα μπλα και 15% για jailbreak...
θα ηθελα να ρωτησω γιατι ειναι μαπα η ms?
οταν αποφασισα να παρω ppc ολα ηταν με winmobile...οταν πηρα pc ειχε windows...στο σχολειο μας μαθαίνανε windows...οταν πηρα ecdl ειχε πιστοποιηση για windows...στην δουλεια μου εχω windows....τα περισσοτερα games ειναι για windows.....

τωρα πειτε μου πως στα σκατα γινετε να ειναι τοσο μαπα εταιρια η ms?

μην βγει τωρα κανενας να μου πει να δοκιμασω mac os...εχω δοκιμασει...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 14/01/2011 - 02:06

#34   komos

komos

iPH Contributor

• 1.410 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 02:12

επειδη το forum εχει καταντησει να ειναι κατα 40% apple vs ms... 40% ios vs android,win mobile 5% για μπλα μπλα και 15% για jailbreak...θα ηθελα να ρωτησω γιατι ειναι μαπα η ms?οταν αποφασισα να παρω ppc ολα ηταν με winmobile...οταν πηρα pc ειχε windows...στο σχολειο μας μαθαίνανε windows...οταν πηρα ecdl ειχε πιστοποιηση για windows...στην δουλεια μου εχω windows....τα περισσοτερα games ειναι για windows.....τωρα πειτε μου πως στα σκατα γινετε να ειναι τοσο μαπα εταιρια η ms?μην βγει τωρα κανενας να μου πει να δοκιμασω mac os...εχω δοκιμασει...

εδω κολλαει το αν δεν ευλογησεις τα γενια σου...
αλλωστε το φορουμ ειναι apple addicted και ιδιαιτερα iphone addicted
περιμενεις εδω μεσα αντικειμενικη αποψη?
σαν να ρωτας ενα φορουμ της bmw αν ειναι καλυτερη η mercedes δε στεκει...

#35   advgraphics

advgraphics

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 02:13

#36   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 14/01/2011 - 02:19

θα ηθελα να βγει κάποιος και να με πείσει με επιχειρήματα οτι ειναι μαπα η ms....
εγω δεν ειπα οτι ειναι μαπα η apple ουτε οτι δεν μου αρεσουν τα mac η τα iphone...
για μενα ειναι 50-50 αυτες οι δυο...
αλλα δεν μπορω να ακουω να μου βγαζουν μαπα την ms μετα απο αυτα που εχει προσφερει στον κοσμο της πληροφορικης και της τεχνολογιας...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 14/01/2011 - 02:19

#37   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 02:23

επειδη το forum εχει καταντησει να ειναι κατα 40% apple vs ms... 40% ios vs android,win mobile 5% για μπλα μπλα και 15% για jailbreak...
θα ηθελα να ρωτησω γιατι ειναι μαπα η ms?
οταν αποφασισα να παρω ppc ολα ηταν με winmobile...οταν πηρα pc ειχε windows...στο σχολειο μας μαθαίνανε windows...οταν πηρα ecdl ειχε πιστοποιηση για windows...στην δουλεια μου εχω windows....τα περισσοτερα games ειναι για windows.....

τωρα πειτε μου πως στα σκατα γινετε να ειναι τοσο μαπα εταιρια η ms?

μην βγει τωρα κανενας να μου πει να δοκιμασω mac os...εχω δοκιμασει...

κοιτα βασικα εδω νομιζω οτι μπερδευουμε την βουρτσα με την Λουτσα...γιατι να κατηγορησω την microsoft για το λογισμικο της οταν παω και αγοραζω pc με 400 ευρω και κολλαει να ανοιξει να κλεισει να τρεξει προγραμματα και οταν ο δικος σου εχει 1300 ειναι i5 και δεν κολλαει?H microsoft δινει παντου το λογισμικο της,αν εγω παρω acer και οχι εναν sony μαλλον δεν φταιει η microsoft αλλα εγω γιατι ο υπολογιστης που πηρα ειναι μαπα...και εδω στην Ελλαδα δεν παραδεχομαστε οτι καναμε λαλακια που πηραμε κατι φτηνο κατηγορουμε την εταιρια του software και οχι το hardware.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 14/01/2011 - 02:29

#38   Alexkor

Alexkor

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • GameCenter:AlexI4

Δημοσίευση 14/01/2011 - 02:28

Δεν νομίζω να υπαρχει λογος για τετοιον φανατισμο για καμια απο τις 2 εταιριες εκτος κ καποιος απο σας εχει μετοχες σε μια απο αυτες.
Εξάλου νομίζω οτι οι περισσοτεροι που ξεκινησαν απ την μικρη ηλικια να ασχολουνται με υπολογιστες-πληροφορικη εκαναν τα πρωτα βηματα τους στην microsoft. Οποτε ισως της αξηζει καλυτερη μεταχειρηση

Τωρα για να μην βγαινω και off topic ισως η microsoft θέλει να φτιάξει εναν κλονο του επιτυχημενου appstore της apple και απλα ξεκιναει απ τα ευκολα (domain names). H γνωμη μου παντα

#39   komos

komos

iPH Contributor

• 1.410 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 02:33

εγω παλι χεσ..κα αν το λενε app store η marketplace
καλες υπηρεσιες θελω και τα αλλα ειναι λεπτομερειες

#40   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 14/01/2011 - 03:21

Offtopic

Δέν καταλαβαίνω γιατι το δένουμε κόμπο οτί εδώ δέν θα είμαστε αντικειμενικοί.. Πότε γίναμε fanatics με το iPhone?..
Δηλαδί ειλικρινά άν πάς και ρωτήσεις στο forum της BMW άν το μοντέλο Χ της mercedes είναι καλύτερο ή όχι απο ένα μοντέλο Y της BMW πιστεύεις οτι θα σου πούνε standard οτι οτιδήποτε φτιάχνει η BMW είναι καλύτερο της Mercedes?..

Στο κάτω κάτω δέν μας πληρώνει η Apple απλά προστατεύουμε την αγορά μας.. (Σχετικα με τις συγκρίσεις iOs - Android) ..
Ε δέν μπορεί να σου έρχεται ο άλλος, να σου λέει οτί τζάμπα έδωσες 800 ευρώ και αυτό το Android είναι καλύτερο και να σε βγάζει και fanatic απο πάνω..

OnTopic
Απο ότι κατάλαβα η Microsoft το θέλει το appstore σαν λέξη και το λεώ αυτό γιατί το App-Store είναι copyright της apple απο το 2008 και δέν είδα την Microsoft να σκιάζεται τότε αλλά αντιθέτως μπήκε τώρα στο παιχνίδι..

Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 14/01/2011 - 03:22

#41   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 08:34

Δέν καταλαβαίνω γιατι το δένουμε κόμπο οτί εδώ δέν θα είμαστε αντικειμενικοί.

Έχεις δει πολλά αντικειμενικά forums, αντικειμενικά εξιδεικευμένα threads ή ακόμα καλύτερα για να είμαστε και ακριβείς, πολλούς "αντικειμενικούς" χρήστες;
Στη συντριπτική τους (μας) πλειοψηφία οι χρήστες - κάτοχοι οποιουδήποτε προϊόντος το υποστηρίζουν τυφλά μέχρι να αγοράσουν το επόμενο οπότε και αρχίζουν πλέον να κατηγορούν το προηγούμενο. Ούτε "προστασία της αγοράς" είναι ούτε κάτι το παράξενο. Μια ακόμα ανόητη πτυχή της ανθρώπινης φύσης είναι, και μια αφορμή κοινωνικοποίησης μέσα από τις συγκρούσεις με τους διαφωνούντες. :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 14/01/2011 - 08:40

#42   Michael17

Michael17

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/01/2011 - 14:02

Ρε παιδιά !Ας είμαστε λίγο αντικειμενικoί!είπαμε εδω την microsoft σε λίγο θα την βγάλουμε ανύπαρκτοι!η σημαντική θέση που κατείχε και κατέχει η εταιρεία αυτη στην ιστορία των υπολογιστών software κτλ δεν αμφισβειτήται σε καμία περίπτωση!γιαυτό πρέπει να δείξουμε ενα ειλικρινή σεβασμό!καλα και τα mac δεν λέω!αλλα προτιμώ windows

Τελευταία επεξεργασία από: Michael17, 14/01/2011 - 14:06

#43   komos

komos

iPH Contributor

• 1.410 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 14:05

αντικειμενικοι σε apple forum απλα δεν γινεται (η πλειοψηφια τουλαχιστον)
εδω μεσα εχουν ακουστει τα χειροτερα για την ms
ας μην ηταν αυτη και θα μας πλασαρε ακομα η apple τα super duper powerbook
ο ανταγωνισμος μονο καλο κανει (στον καταναλωτη)

Τελευταία επεξεργασία από: komos, 14/01/2011 - 14:12

#44   Michael17

Michael17

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/01/2011 - 14:07

Ναι ο ανταγωνισμός σήμερα μας κάνει να φανατιζόμαστε για υλικά αντικείμενα περισσότερο απο άλλες αξίες!

#45   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1.836 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/01/2011 - 14:32

ας συμμετασχω και εγω στην συζητηση.
δεν εχω δουλεψει ποτε λειτουργικο μακ.
εχω μονο iphone4 kai iphone3 πριν απο αυτο.
καταλαβαινω οτι το θεμα εδω δεν ειναι πλεον ο ορος appstore ή καποια αλλη πατεντα αλλα εχει προχωρησει στο ποια ειναι η καλυτερη εταιρεια.
βασει σοιχειων ειναι h microsoft.
οσον αφορα στην αξιοπιστια μηχανηματων πιστευω οτι αν η microsoft εφτιαχνε ενα μηχανημα απολυτα προσαρμοσμενο στο λειτοθργικο της θα ειχε παρεμφερη ή και καλυτερη αποδοση απο τα μακς.
βεβαια η μικροσοφτ ασχολειται μονο με τα software γιατι αυτα της αποφερουν τα κερδη.
οσον αφορα το θεμα τεχνογνωσιας δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερη η apple απλως υπερεχει στα κινητα ή ασ ποθμε στην touch τεχνολογια.
αυτα και χωρις καθολου προκαταληψη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2