iPhone 5 με Qualcomm chipsets και νέο A8 επεξεργαστή (;)
Δημοσίευση 17/01/2011 - 01:10
Ad
Δημοσίευση 17/01/2011 - 01:25
Δημοσίευση 17/01/2011 - 01:31
Δημοσίευση 17/01/2011 - 02:16
Δημοσίευση 28/01/2011 - 16:43
Δημοσίευση 28/01/2011 - 17:22
Δημοσίευση 28/01/2011 - 17:22
Δημοσίευση 28/01/2011 - 17:25
παντού συμβαίνει σε ὀλα τα προιόντα. Πήγαινε και αγορασέ ενα PC και δώσε 1500€ και έλα σε 6 μήνες να συζητήσουμε απόδοση και τιμήΡε παιδια με κατι τετοια νεα, περι Α8 επεξεργαστων απορω πως ικανοποιει καποιους. Τι θα σας αρεσει δηλαδη, οτι καθε χρονο θα σκατε 700 ευρω για νεο iPhone? Εγω προσωπικα χθες πηρα το 2ο μου iPhone, το 4, μετα απο 3 χρόνια που είχα το 2G. Αν η Αpple βγάλει τετοιο επεξεργαστη, που στην ουσια θα μειώνει πολυ το iPhone4, εγω ειλικρινα δε θα ξαναγοράσω ποτε συσκευη της apple. Οσοι αγοράσαν το 3GS πέρσι πρέπει να αισθάνθηκαν πολυ κορόιδα γιατι σαν ισχύ μέσα σε 1 χρόνο εμεινε πολυ πίσω απο το 4. Τωρα βγάζουν ακόμα πιο γρήγορο για να αχρηστέψουν και το 4.
Δημοσίευση 28/01/2011 - 19:06
Βγάλαν το επαναστατικό το πρώτο, μετα στο 2ο πρόσθεσαν απλά το gps, μετα ανέβασαν λίγο την ταχύτητα, τώρα λίγο καλύτερο επεξεργαστη, το καλοκαίρι θα σ βγάλουν άλλο ποιο γρήγορο. Του παραχρονου άντε να βγάλουν τετραπυρηνο επεξεργαστη... Όταν βγάζουν μι συσκευή που αγοραζει ο κόσμος θα πρέπει να την Υποστηρίζουν και ανάλογα, όχι οι εφαρμογές του χρόνου να είναι φτιαγμένες για το iPhone5. Ας βγάζανε 1 συσκευή κάθε 3ετια και γω θα τις αγόραζα όλες. Άμα όμως σε 1 χρόνο θεωρείται παλιά, και στα 2 κόβουν και την υποστήριξη, δεν πρόκειται να ξαναδωσω φραγκο σε αυτούς.
Δημοσίευση 28/01/2011 - 19:12
Δημοσίευση 28/01/2011 - 20:32
Και επειδή κάποιος θα βρεθεί και θα πει " ρε μεγαλε αν δε γουστας μην το αγοράζεις", είναι λάθος νοοτροπία αυτή απ τη στιγμή που το αγορασαμε και θελουμε να το χαρούμε όσο αξίζει. Μέσα σε 3 χρόνια έχω πάρει 2 iPhones και σε 6 μήνες κανένα δε θα είναι σύγχρονο για τις νέες εφαρμογές που θα βγουν.
Δημοσίευση 28/01/2011 - 21:54
Δημοσίευση 29/01/2011 - 03:11
Δεν ασχολούμαι με αλλά smart-phones , τα θεωρώ γενικά όλα κατώτερα των iPhone. Εγώ πριν 3 χρόνια πήρα το πρώτο και απο τότε κόλλησα το μικρόβιο. Σαν χρήστες δε πιστεύω όμως ότι θα πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι πωλήσεις του κ. (hand)jobs, αλλα η δική μας διασκέδαση και ικανοποίηση. Ο ένας βγάζει συνέχεια νέα iPhone για να είναι πάντα κορυφή και να κονομαει, και μεις πληρωνουμε ετησίως τσάμπα λεφτά για κάποιες αναβαθμισεις που θα μπορούσαν να γίνονται όλες μαζί ανα 2-3 χρόνια.
Και επειδή κάποιος θα βρεθεί και θα πει " ρε μεγαλε αν δε γουστας μην το αγοράζεις", είναι λάθος νοοτροπία αυτή απ τη στιγμή που το αγορασαμε και θελουμε να το χαρούμε όσο αξίζει. Μέσα σε 3 χρόνια έχω πάρει 2 iPhones και σε 6 μήνες κανένα δε θα είναι σύγχρονο για τις νέες εφαρμογές που θα βγουν.
Φιλε ειλικρινα εδω κανεις λαθος. Το να βγαζει μια εταιρια συσκευες πιο συγχρονες και τεχνολογικα ανωτερες ειναι κατι που δεν μπορει να θεωρει για κανενα λογο λαθος. Μπορεις παντα να περιμενεις για το iPhone 5, αλλα μετα θα ακουσουμε για το iPhone 6 και τα ιδια θα λεμε. Κατα την γνωμη μου η επιλογη να περιμενεις για το 4αρακι ειναι σωστη, ειχα 3g,3gs και τωρα 4, και ειναι πραγματικα η μεγαλυτερη αναβαθμιση απο ολα. Φυσικα και θα ειναι πολυ καλυτερο το 5 και ακομα καλυτερο το 6 και παει λεγοντας, αλλα κανεις δεν σε αναγκαζει να τα αγορασεις για τα επομενα 2 χρονια που το 4αρακι θα ειναι ενεργο (στις αναβαθμισεις).
Τωρα εαν οι developers βγαζουν εφαρμογες που εχουν αναγκη πολυ μεγαλυτερους πορους και αρα καταναγκη καλυτερες CPU και GPU αυτο δεν ειναι κατι κακο, αλλα αντιθετως ειναι εξελιξη και καλο για ολους μας. Δεν μπορουμε να περιμενουμε πως θα ειναι οι εφαρμογες οι ιδιες 2-3 χρονια πριν/μετα.
Σκεψου το και απο την πλευρα της οποιασδηποτε εταιριας σαν να ειναι δικια σου. Δεν θα εβαζες κατι καλυτερο στην καθε καινουργια σου συσκευη ουτως ωστε να κανεις παλι τις ιδιες τεραστιες πωλησεις? Αλλα την ιδια στιγμη να κρατας καποια features πισω ουτως ωστε να μπορεις να το δωσεις σε μελλοντικη αναβαθμιση ή νεοτερη συσκευη?
Τελευταία επεξεργασία από: c0stantin0s, 29/01/2011 - 03:14
Δημοσίευση 29/01/2011 - 03:31
Τωρα εαν οι developers βγαζουν εφαρμογες που εχουν αναγκη πολυ μεγαλυτερους πορους και αρα καταναγκη καλυτερες CPU και GPU αυτο δεν ειναι κατι κακο, αλλα αντιθετως ειναι εξελιξη και καλο για ολους μας. Δεν μπορουμε να περιμενουμε πως θα ειναι οι εφαρμογες οι ιδιες 2-3 χρονια πριν/μετα.
Σκεψου το λιγο και απο την αλλη οψη. Η apple και η καθε apple βγαζοντας σε κυκλοφορια ενα smartphone με μεγαλυτερες επιδοσεις δεν ανοιγει τον δρομο στους developers να κανουν τις εφαρμογες τους πιο βαριες και μη συμβατες να τρεξουν σε παλαιοτερα smartphones; Μηπως δεν δημιουργουν οι developers παντα την αναγκη για επιδοσεις αλλα οι κατασκευαστες στους developers;
Αλλα την ιδια στιγμη να κρατας καποια features πισω ουτως ωστε να μπορεις να το δωσεις σε μελλοντικη αναβαθμιση ή νεοτερη συσκευη?
Πολυ σωστος! Ειναι θεμα marketing. Ο νεος επεξεργαστης του iPhone 5 μπορει να ηταν ετοιμος για κυκλοφορια καιρο τωρα και ισως να μπορουσε να μπει και στο 4αρι. Γιατι ομως η apple να καψει ενα δυνατο χαρτι νωρις αφου δεν το απαιτει ο ανταγωνισμος;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες