Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 5 με Qualcomm chipsets και νέο A8 επεξεργαστή (;)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
35 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   adriano7

adriano7

iPH User

• 103 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/01/2011 - 13:12

Κατα την γνωμη μου η επιλογη να περιμενεις για το 4αρακι ειναι σωστη, ειχα 3g,3gs και τωρα 4, και ειναι πραγματικα η μεγαλυτερη αναβαθμιση απο ολα. Φυσικα και θα ειναι πολυ καλυτερο το 5 και ακομα καλυτερο το 6 και παει λεγοντας, αλλα κανεις δεν σε αναγκαζει να τα αγορασεις για τα επομενα 2 χρονια που το 4αρακι θα ειναι ενεργο (στις αναβαθμισεις).

Κατα τη γνωμη μου ηταν μεγαλη βλακεια που το πηρα μολις τωρα, αλλα βρεθηκα στην αναγκη μιας και το παλιο μ επεσε απ το μπαλκονι :P Θα επρεπε να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το διπυρηνο. Παντως γενικα ειναι ξενερα ακομα και με 1 χρονο χρησης να βλεπεις εφαρμογες που θα σου κολλανε και δε θα παιζουν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 29/01/2011 - 13:22

Νομιζω οτι τα iphones αντεχουν στην αγορα 2 χρονακια. Δειτε και τωρα το 3gs για παραδειγμα. Εξαλλου πρεπει να βγουν και εφαρμογες που να εκμεταλλευονται πληρως τα δυο cores της cpu. Επισης, επι της ουσιας, νομιζω οτι και η τωρινη cpu του 4αριου δε δειχνει να "ιδρωνει" ιδιαιτερα. Οπωσδηποτε ομως οποια αναβαθμιση-προσθηκη τετοιου ειδους απο γενια σε γενια ειναι ευπροσδεκτη.

Τελευταία επεξεργασία από: dusty, 29/01/2011 - 13:22

#33   c0stantin0s

c0stantin0s

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Twitter:@c0stantin0s
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:c0stantin0s

Δημοσίευση 29/01/2011 - 18:27

Σκεψου το λιγο και απο την αλλη οψη. Η apple και η καθε apple βγαζοντας σε κυκλοφορια ενα smartphone με μεγαλυτερες επιδοσεις δεν ανοιγει τον δρομο στους developers να κανουν τις εφαρμογες τους πιο βαριες και μη συμβατες να τρεξουν σε παλαιοτερα smartphones; Μηπως δεν δημιουργουν οι developers παντα την αναγκη για επιδοσεις αλλα οι κατασκευαστες στους developers;

Οκ εδω με βρισκεις συμφωνο, αλλα ομως αυτο εχει γινει πλεον κανονας και γινεται απο ολους τους κατασκευαστες smartphone, οπως φυσικα αναφερεις. Καλο ή κακο φυσικα δεν μπορω να to κρινω μιας και διαφορετικα το βλεπουμε εμεις οι απλοι χρηστες και διαφορετικα ο καθε developer που θα κανει περισσοτερες πωλησεις δημιουργωντας πχ HD, XL, SuperHD, κτλ εκδοσεις της ιδιας εφαρμογης, ή ακομα και αποκλειστικες εκδοσεις πχ Elements for iPad, Elements for iPhone4, κτλ. Και για να μην αναφερθω στους "μεγαλοκαρχαριες" (βλεπε Apple, HTC, και δεν σημαζευεται)

Πολυ σωστος! Ειναι θεμα marketing. Ο νεος επεξεργαστης του iPhone 5 μπορει να ηταν ετοιμος για κυκλοφορια καιρο τωρα και ισως να μπορουσε να μπει και στο 4αρι. Γιατι ομως η apple να καψει ενα δυνατο χαρτι νωρις αφου δεν το απαιτει ο ανταγωνισμος; ;)



Τελευταία επεξεργασία από: c0stantin0s, 29/01/2011 - 18:29

#34   c0stantin0s

c0stantin0s

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Twitter:@c0stantin0s
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:c0stantin0s

Δημοσίευση 29/01/2011 - 18:38

Κατα τη γνωμη μου ηταν μεγαλη βλακεια που το πηρα μολις τωρα, αλλα βρεθηκα στην αναγκη μιας και το παλιο μ επεσε απ το μπαλκονι :P Θα επρεπε να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το διπυρηνο. Παντως γενικα ειναι ξενερα ακομα και με 1 χρονο χρησης να βλεπεις εφαρμογες που θα σου κολλανε και δε θα παιζουν.

Ουπς φιλε μεγαλη ατυχια.. Φυσικα ειχα και εγω παρομια ατυχια:

Ουτε 1 χρονο μετα που αγορασα το iPhone 3G μου το κλεψανε >:( .. Φυσικα καλως μακακας ειμαι και εγω. 2 μερες μετα πηγα και αγορασα το iPhone 3GS (1-2 μηνες μετα την κυκλοφορια του). Ειχα και εγω ηδη κολησει iphoneτιδα... :blush:

#35   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.675 μηνύματα
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 29/01/2011 - 18:40

Οπα και με A8 δεν μας τα λει καλα ο Steve!!!

#36   adriano7

adriano7

iPH User

• 103 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2011 - 22:38

γιατι ομως h apple να κυκλοφορήσει τωρα το λευκό μοντελο και το verizon, αν προγραμματίζει σε λίγους μηνες να κανει τετοια αλλαγη. Ποιο λογικό δε θα ήταν να τα παρουσιασουν ολα σε λιγους μήνες με ενα ξεχωριστό μοντελο? Μηπως με αυτη την κινηση θέλει να δειξει οτι δε θα κανουν κατι θεαματικό το καλοκαιρι που έρχεται?

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες