Πάντως πολύ θα ήθελα το iphone 5 να έχει μεγαλύτερη οθόνη αν και δεν πιστεύω ότι θα γίνει. Οι 3,5" μου φαίνονται λίγες πια. Έχω το 3gs και το μόνο που με κράτησε να μην πάρω το 4άρι είναι η 3.5¨ οθόνη.
Εσείς τι πιστεύεται υπάρχει πιθανότητα για μεγαλύτερη οθόνη;
Engadget: Το μέλλον του iPhone, iPad και Apple TV
Από
sepsis
, 15/01/2011 02:33
17 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 15/01/2011 - 22:28
Ad
Δημοσίευση 15/01/2011 - 22:31
Για μενα μακαρι οχι εκτος αν καταφερουν να διατηρησουν τις διαστασεις οπου προσωπικα ειναι ιδανικες για φορητη συσκευη.Πάντως πολύ θα ήθελα το iphone 5 να έχει μεγαλύτερη οθόνη αν και δεν πιστεύω ότι θα γίνει. Οι 3,5" μου φαίνονται λίγες πια. Έχω το 3gs και το μόνο που με κράτησε να μην πάρω το 4άρι είναι η 3.5¨ οθόνη.
Εσείς τι πιστεύεται υπάρχει πιθανότητα για μεγαλύτερη οθόνη;
Δημοσίευση 15/01/2011 - 22:42
Αν το ipad 2 (ή όπως αποφασίσουν να το ονομάσουν) έρθει τελικά στη χώρα μας , θα είναι μια αγορά που θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να πραγματοποιήσω .
Θα βοηθούσε να είχα την πληροφορία αυτή τώρα για να κάνω το %$$##@ μου παξιμάδι
Πέραν της πλάκας , αν έρθει βελτιωμένο σε όλα τα σημεία (οθόνη , επεξεργαστής , μνήμη , κάμερες κλπ) θα είναι το απόλυτο δέλεαρ για τους μηλόβιους κι όχι μόνο !
Δεν θα επέμενα σε retina γιατί θα απογειώσει το κόστος αλλά θα επιβαρύνει και τον επεξεργαστή , θα καλοδεχόμουν όμως λίγο καλύτερη ανάλυση και αντίθεση.
Αυτό που πιστεύω ότι θα δούμε στο νέο ipad είναι ένας dual core επεξεργαστής μιας και την εποχή που θα κυκλοφορήσει θα είναι λίγο πολύ αναμενόμενο από τέτοιες συσκευές.
Θα βοηθούσε να είχα την πληροφορία αυτή τώρα για να κάνω το %$$##@ μου παξιμάδι
Πέραν της πλάκας , αν έρθει βελτιωμένο σε όλα τα σημεία (οθόνη , επεξεργαστής , μνήμη , κάμερες κλπ) θα είναι το απόλυτο δέλεαρ για τους μηλόβιους κι όχι μόνο !
Δεν θα επέμενα σε retina γιατί θα απογειώσει το κόστος αλλά θα επιβαρύνει και τον επεξεργαστή , θα καλοδεχόμουν όμως λίγο καλύτερη ανάλυση και αντίθεση.
Αυτό που πιστεύω ότι θα δούμε στο νέο ipad είναι ένας dual core επεξεργαστής μιας και την εποχή που θα κυκλοφορήσει θα είναι λίγο πολύ αναμενόμενο από τέτοιες συσκευές.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες