Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Βγήκε CFW με Backup Support για PS3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
397 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/01/2011 - 19:28

Wutangrza CFW

Εχω σοβαρη ερωτηση χωρις να θελω να θιξω τον κατα τ αλλα απολυτα σωστο οδηγο του zlas
Ουσιαστικα το ολο κολπο απο οσο εχω διαβασει σε ξενα sites ειναι το lv2.pkg το οποιο περιεχει το payload PL3 σωστα?
Αυτο το εβγαλε σημερα ο KMEW μαζι με ενα custom firmware CFW_KMEW δικο του
Γιατι λοιπον οσοι ειναι στην 3.41(πανε απευθειας με update σε OFW3.55)η στην official 3.55 να μην βαλουν απευθειας το KMEW-CFW μεσω rcovery mode και μετα να χρησιμοποιησουν το lv2.pkg αλλα να κανουμε ολη αυτη τη διαδικασια και μαλιστα να εγκαθιστουμε 2 CFW το ενα πισω απο το αλλο

Υπαρχει αναλογος οδηγος στο psx-scene
MAP FOR Wutangrza:
You Are in Waninkoko : OFW[recovery mode]>Wutangrza[recovery mode]>GeoHot>LV2 package(.pkg)
You Are in Wutangrza : GeoHot>LV2 package
You Are in OFW 3.55 : Wutangrza[recovery mode]>GeoHot>LV2 package(.pkg)
You Are in OFW 3.41 : OFW 3.55>Wutangrza[recovery mode]>GeoHot>LV2 package(.pkg)
You Are in Wutangrza>GeoHot : install the LV2 package(.pkg)
You Are Done All Steps : NICE !

MAP FOR kmeaw:
You Are in Waninkoko : OFW[recovery mode]>kmeaw[recovery mode]>LV2 package(.pkg)
You Are in Wutangrza : OFW[recovery mode]>kmeaw[recovery mode]>LV2 package(.pkg)
You Are in OFW 3.55 : kmeaw[recovery mode]>LV2 package(.pkg)
You Are in OFW 3.41 : OFW 3.55>kmeaw[recovery mode]>LV2 package(.pkg)
You Are in kmeaw CFW : install the LV2 package(.pkg)

Το ερωτημα ειναι ποιο ειναι καλυτερο? Μιας και το KMEAW ειναι το μονο που εχει peek/poke και μπορει να κανει bypass to pkg check
ουσιαστικα δηλαδη δουλευει σαν να κανουμε to jailbreak οπως γινεται με τα usb dongles στην OFW3.41
Στο Wutangrza δεν γινεται install PKG και γιαυτο βαζουμε απο πανω το Geohot firmware το οποιο επιτρεπει install μονο signed PKGs
Στο ΚΜΕΑW το pkg δεν χρειαζεται να ειναι signed λογω peek/poke

Υπαρχει Link για custom firmware του KMEAW το οποιο ειναι patched http://www.megaupload.com/?d=IS6WOMUR
Εγκαθισταται πανω σε OFW3.55 (οι οδηγιες λενε μεσω recovery mode)
και μετα τρεχει απροσκοπτα το lv2.pkg και ειναι ολα ετοιμα
Δεν χρειαζεται ουτε patch ουτε τιποτα!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: matzos, 19/01/2011 - 19:31

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   zlas

zlas

iPH User

• 104 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:zlas

Δημοσίευση 19/01/2011 - 19:31

απορία ? εάν τα κάνουμε αυτά και γίνει τούβλο υπάρχει επαναφορά η όχι?έχω το fat το 40gb

Δεν υπάρχει επαναφορά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τούβλο. Είναι πολύ πιο ασφαλές από το άλλο

#198   nikolask16

nikolask16

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/01/2011 - 19:33

Το έκανα φίλε zlas τώρα περιμένω να κάνει ένα γκαμε κοπυ στον δίσκο. Αν δεν μπορώ να το παίξω θα τα κάνω όλα απο την αρχή αλλα θα χρησιμοποιήσω το δικό σου κάστομ

#199   zlas

zlas

iPH User

• 104 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2011 - 19:36

Εχω σοβαρη ερωτηση χωρις να θελω να θιξω τον κατα τ αλλα απολυτα σωστο οδηγο του zlas
Ουσιαστικα το ολο κολπο απο οσο εχω διαβασει σε ξενα sites ειναι το lv2.pkg το οποιο περιεχει το payload PL3 σωστα?
Αυτο το εβγαλε σημερα ο KMEW μαζι με ενα custom firmware CFW_KMEW δικο του
Γιατι λοιπον οσοι ειναι στην 3.41(πανε απευθειας με update σε OFW3.55)η στην official 3.55 να μην βαλουν απευθειας το KMEW-CFW μεσω rcovery mode και μετα να χρησιμοποιησουν το lv2.pkg αλλα να κανουμε ολη αυτη τη διαδικασια και μαλιστα να εγκαθιστουμε 2 CFW το ενα πισω απο το αλλο

Υπαρχει αναλογος οδηγος στο psx-scene
MAP FOR Wutangrza:
You Are in Waninkoko : OFW[recovery mode]>Wutangrza[recovery mode]>GeoHot>LV2 package(.pkg)
You Are in Wutangrza : GeoHot>LV2 package
You Are in OFW 3.55 : Wutangrza[recovery mode]>GeoHot>LV2 package(.pkg)
You Are in OFW 3.41 : OFW 3.55>Wutangrza[recovery mode]>GeoHot>LV2 package(.pkg)
You Are in Wutangrza>GeoHot : install the LV2 package(.pkg)

MAP FOR kmeaw:
You Are in Waninkoko : OFW[recovery mode]>kmeaw[recovery mode]>LV2 package(.pkg)
You Are in Wutangrza : OFW[recovery mode]>kmeaw[recovery mode]>LV2 package(.pkg)
You Are in OFW 3.55 : kmeaw[recovery mode]>LV2 package(.pkg)
You Are in OFW 3.41 : OFW 3.55>kmeaw[recovery mode]>LV2 package(.pkg)
You Are in kmeaw CFW : install the LV2 package(.pkg)

Το ερωτημα ειναι ποιο ειναι καλυτερο? Μιας και το KMEAW ειναι το μονο που εχει peek/poke και μπορει να κανει bypass to pkg check
ουσιαστικα δηλαδη δουλευει σαν να κανουμε to jailbreak οπως γινεται με τα usb dongles στην OFW3.41
Στο Wutangrza δεν γινεται install PKG και γιαυτο βαζουμε απο πανω το Geohot firmware το οποιο επιτρεπει install μονο signed PKGs
Στο ΚΜΕΑW το pkg δεν χρειαζεται να ειναι signed λογω peek/poke

Υπαρχει Link για custom firmware του KMEAW το οποιο ειναι patched http://www.megaupload.com/?d=IS6WOMUR
Εγκαθισταται πανω σε OFW3.55 (οι οδηγιες λενε μεσω recovery mode)
και μετα τρεχει απροσκοπτα το lv2.pkg και ειναι ολα ετοιμα
Δεν χρειαζεται ουτε patch ουτε τιποτα!!!!

Με έθιξες! (πλάκα κάνω)
Μπορείς να βάλεις αυτό ναι, ουσιαστικά όμως δεν έχει διαφορά. Πάλι πρέπει να τρέχεις το Lv2 patch κάθε φορά. Δεν ξέρω αν οι εφαρμογές που είναι packed για το jailbreak του Geohot τρέχουν στου Kmeaw. Αν ναι μπορείς να το κάνεις και να γλιτώσεις το βήμα της εγκατάστασης του Geohot.

#200   zlas

zlas

iPH User

• 104 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2011 - 19:38

Το έκανα φίλε zlas τώρα περιμένω να κάνει ένα γκαμε κοπυ στον δίσκο. Αν δεν μπορώ να το παίξω θα τα κάνω όλα απο την αρχή αλλα θα χρησιμοποιήσω το δικό σου κάστομ

Ελπίζω να σου δούλεψε

#201   nikolask16

nikolask16

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/01/2011 - 19:40

Αν θέλω να περάσω κατεβασμένα παιχνίδια απο torrents πως τα περνάω?

#202   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2011 - 20:02

Αν θέλω να περάσω κατεβασμένα παιχνίδια απο torrents πως τα περνάω?

Φτιαχνεισ φακελλο GAMEZ μεσα στο dev_HDD0 αφου συνδεθεις με καποιο ftp client (Winscp, Filezilla, FlashFXP) η στο root directory του εξωτερικου σκληρου
Εκει μεσα στον φακελλο GAMEZ βαζεις τα παιχνιδια τα οποια συνηθως εχουν την κωδικη τους ονομασια π.χ BCES00795 για το sports champions

#203   Super

Super

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2011 - 20:06

Το online δουλευει για κανένα παιχνίδι?

#204   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2011 - 20:21

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ JB!!!!
Για CFW3.55 υπαρχουν 2 backupmanagers που αποδεδειγμενα δουλευουν μεχρι στιγμης
O Rogero 0.7.8 manager ο Multimanager v1.12.05, μερικοι αναφερουν και τον Open Manager αλλα δεν ξερω ας το επιβεβαιωσει καποιος φιλος
Αναφερονται ασυμβατοτητες σε ορισμενα παιχνιδια απο τους εκαστοτε managers οποτε αν δεν σας δουλεψει με τον εναν δοκιμαστε με τον αλλο
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ MANAGERS δινουν δινατοτητα προσβασης μεσω FTP στο PS3 οποτε δεν χρειαζεται διαφορετικο homebrew ftp client για να συνδεθουμε στον σκληρο (dev_hdd0) του του PS3
Εαν χρησιμοποιουμε εξωτερικο σκληρο (dev_hdd1) πρεπει αυτος να ειναι σε μορφη FAT32 (NTFS δεν αναγνωριζεται), οποτε αυτοματως δημιουργειται προβλημα για παιχνιδια που εχουν αρχεια μεγαλυτερα απο 4GB μιας και αυτα τα αρχεια δεν μπορουν να περαστουν σε FAT32. Υπαρχει ενα προγραμμα file splitter (δεν το εχω ψαξει) που σπαει τα αρχεια σε μικροτερα κομματια και ετσι περνανε σε FAT32. Μαλιστα πολλα παιχνιδια κυκλοφορυν ετοιμα σε torrents splitted
Αφου περαστει ενα παιχνιδι στον εσωτερικο σκληρο μετα παμε στον backupmanager που χρησιμοποιουμε τον ανοιγουμε και το βλεπουμε εκει μεσα
To επιλεχοθμε να τρεξει και οταν ρωτησει αν θελουμε να τρεξει απευθειας παταμε NO
Μας πεταει πισω στο XMB(Κεντρικο μενου του PS3) αυτοματως --> Παμε */app_home/Ps3_GAME παταμε το X ετ voila!!!!
Μερικα παιχνιδια χρειαζονται να υπαρχει μεσα καποιο γνησιο BDVD για να τρεξουν. Σε αυτη την περιπτωση βαζουμε μεσα στο BDROM ενα οποιοδηποτε γνησιο παιχνδι to οποιο οταν παμε επανω του θα δουμε πως εχει μετονομαστει στο ονομα του παιχνιδου που θελουμε να τρεξουμε( αφου εχουμε βγει απο τον Manager κανοντας τη διαδικασια που περιεγραψα παραπανω)
Αυτα για αρχη και οποιος εχει αποριες στελνει ελευθερα!!!
Καλο λιωσιμο

#205   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2011 - 20:23

Το online δουλευει για κανένα παιχνίδι?

Αναφερεται πως το online υποστηριζεται απροσκοπτα σε ολα τα παιχνιδια!!!!!
Τουλαχιστο οσα τρεχουν
Υπαρχουν μερικες ασυμβατοτητες σε μερικες εκδοσεις COD Black Ops νομιζω
Για οσους ενδιαφερονται για GT5 μετα το update που ζηταει και το κανουνε λενε πως το online λειτουργει κανονικα

#206   iSkoob

iSkoob

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:5KO08

Δημοσίευση 19/01/2011 - 21:54

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ JB!!!!
Για CFW3.55 υπαρχουν 2 backupmanagers που αποδεδειγμενα δουλευουν μεχρι στιγμης
O Rogero 0.7.8 manager ο Multimanager v1.12.05, μερικοι αναφερουν και τον Open Manager αλλα δεν ξερω ας το επιβεβαιωσει καποιος φιλος
Αναφερονται ασυμβατοτητες σε ορισμενα παιχνιδια απο τους εκαστοτε managers οποτε αν δεν σας δουλεψει με τον εναν δοκιμαστε με τον αλλο
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ MANAGERS δινουν δινατοτητα προσβασης μεσω FTP στο PS3 οποτε δεν χρειαζεται διαφορετικο homebrew ftp client για να συνδεθουμε στον σκληρο (dev_hdd0) του του PS3
Εαν χρησιμοποιουμε εξωτερικο σκληρο (dev_hdd1) πρεπει αυτος να ειναι σε μορφη FAT32 (NTFS δεν αναγνωριζεται), οποτε αυτοματως δημιουργειται προβλημα για παιχνιδια που εχουν αρχεια μεγαλυτερα απο 4GB μιας και αυτα τα αρχεια δεν μπορουν να περαστουν σε FAT32. Υπαρχει ενα προγραμμα file splitter (δεν το εχω ψαξει) που σπαει τα αρχεια σε μικροτερα κομματια και ετσι περνανε σε FAT32. Μαλιστα πολλα παιχνιδια κυκλοφορυν ετοιμα σε torrents splitted
Αφου περαστει ενα παιχνιδι στον εσωτερικο σκληρο μετα παμε στον backupmanager που χρησιμοποιουμε τον ανοιγουμε και το βλεπουμε εκει μεσα
To επιλεχοθμε να τρεξει και οταν ρωτησει αν θελουμε να τρεξει απευθειας παταμε NO
Μας πεταει πισω στο XMB(Κεντρικο μενου του PS3) αυτοματως --> Παμε */app_home/Ps3_GAME παταμε το X ετ voila!!!!
Μερικα παιχνιδια χρειαζονται να υπαρχει μεσα καποιο γνησιο BDVD για να τρεξουν. Σε αυτη την περιπτωση βαζουμε μεσα στο BDROM ενα οποιοδηποτε γνησιο παιχνδι to οποιο οταν παμε επανω του θα δουμε πως εχει μετονομαστει στο ονομα του παιχνιδου που θελουμε να τρεξουμε( αφου εχουμε βγει απο τον Manager κανοντας τη διαδικασια που περιεγραψα παραπανω)
Αυτα για αρχη και οποιος εχει αποριες στελνει ελευθερα!!!
Καλο λιωσιμο

Αυτόν τον φάκελο πως τον κάνουμε γιατί εγώ δεν τον έχω στο PS3 μου και δεν ξέρω πως μπαίνει.

#207   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2011 - 22:14

Αυτόν τον φάκελο πως τον κάνουμε γιατί εγώ δεν τον έχω στο PS3 μου και δεν ξέρω πως μπαίνει.

Τον εχει στο κεντρικο μενου του XMB
Στην καθετη μπαρα των GAME
Αν δεν εχεις το */app_home/Ps3_GAME και το Install pkg σημαινει πως δεν εισαι jailbroken
Επισης διαβασα πως βγηκε και update του GAIA manager για CFW 3.55

Τελευταία επεξεργασία από: matzos, 19/01/2011 - 22:18

#208   iSkoob

iSkoob

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:5KO08

Δημοσίευση 19/01/2011 - 22:19

το instal package file το εχω το αλλο δεν εχω... οσες φορες το εκανα το JB το ιδιο αποτελεσμα μονο τον εναν φακελο.

#209   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 19/01/2011 - 22:20

Εγώ το */app_home/Ps3_GAME δεν το έχω.
Έχω μόνο το Install package files , multiman , lv2 patcher

#210   kamberis

kamberis

iPH Enthousiast

• 578 μηνύματα
  • GameCenter:-

Δημοσίευση 19/01/2011 - 22:29

Να κανω μια ερωτηση εγω: Εχω PS3 FAT εδω και 3-4 χρόνια περίπου, απο τα πρωτα FAT που βγηκανε. Αν κανω αυτο το CFW που λετε τη πιθανοτητες εχω να τουβλιασει το PS3 μου?

Επισης μια δευτερη ερωτηση: Αν δεν εχω αυτο το USB dongle που ουσιαστικα κανει Jailbreak το PS3 θα μπορω να παιζω παιχνιδια με αυτο το CFW? Η και παλι χρειαζομαι αυτο το USB Dongle για να παιζω..? Εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω και ειλικρινα γυριζει το κεφαλι μου...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες