Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με την φόρτιση της μπαταρίας

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
61 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Poseidonas

Poseidonas

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:gvasiliades

Δημοσίευση 09/07/2009 - 11:41

Κράτησε πατημένο το POWER+HOME Button εως να κάνει reboot. Αν πάλι δεν κάνει τίποτα γράψε ξανά να πείς. Επίσης τι χαρακτηριστικά έχεις; 2,2,* 3.0? 2G - 3G?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • GameCenter:Rambokouklo

Δημοσίευση 11/08/2009 - 12:50

και εμένα έχει το ίδιο πρόβλημα. φορτίζει πολύ αργά, ζεσταίνεται πολύ κτλ... τί να κάνω; έχω την 3.0 jail

#33   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/08/2009 - 13:04

παιδια υπομονη μεχρι να βγει η 3.0.1 που εκι θα αλλαξουνε αυτα.

ezgif_com_crop_2.gif

#34   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 13:16

Αν δεν κάνω λάθος έχει ήδη βγει...

#35   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/08/2009 - 13:17

δεν ειναι η original 3.0.1 ειναι ενα progect της apple για την προστασια στα Hack που εγινε θεμα.η φουλ εκδοση αναμενεται..

ezgif_com_crop_2.gif

#36   Chaos3X

Chaos3X

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 15:47

Εγώ ρε παιδιά το έβαλα χθές πρίν κοιμηθώ να φορτίσει, ήταν 3% περίπου, και το πρωί που σηκώθηκα ήταν κανονικά 100%. Στις 3 το μεσημέρι πήγα να πάρω ένα τηλ. και μου είχε κλείσει από μπαταρία!!!!!
Αν είναι δυνατόν! Και το μόνο που είχα κάνει ήταν να μιλήσω για δύο λεπτά... Δεν πρόλαβα να κάνω και τίποτα άλλο! Καμιά ιδέα?

P.S: 3G & Push τα έχω στο Off όπως και Bluetooth και WiFi...
P.S2: Το κιν. είναι 3GS, Jailbroken, 3.0 OS.

Οι Ειδοποιήσεις (Notifications) τρώνε την μπαταρία αν είναι ενεργοποιημένες?

Τελευταία επεξεργασία από: IPH, 12/08/2009 - 19:35

#37   Meowth

Meowth

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 21:27

Και εγω νέος είμαι με το iPhone εχω το το 3GS και η κατανάλωση της μπαταρίας ειναι λιγο υπερβολικη σε σχεση με άλλα κινητα. Δεν ξερω τι φταίει ολα τα εχω απενεργοποιημενα αμα χρησημοποιησω καποιο Application η μπαταρια πεφτει παρα πολυ γρήγορα.

#38   katharma30

katharma30

iPH Member

• 327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/08/2009 - 22:17

καλησπερα σε ολουσ λοιπον ειχα το ιδιο προβλημα και το εχω αναφερει και μεσα .εχει προβλημα η 3.ο για λιγεσ μερεσ ειχα βαλει την 2.1 και ολα καλα.τελικα χτεσ περασα την 3.0 οχι 3.0.1 αλλα....οταν εκανα restore ειχα βγαλει την καρτα sim καθωσ και τον συνχρονισμο τον εκανα σιγα σιγα.πρωτα μουσικη...μετα app... μετα τα υπολοιπα.τωρα το κιν εχει την 3.ο και ολα καλα...το εχω και με cydia πλεον..

Τελευταία επεξεργασία από: katharma30, 11/08/2009 - 22:18

#39   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2009 - 23:02

Το ίδιο πρόβλημα κ εδώ... 2 μέρες τώρα το τηλέφωνο δεν φορτίζει πάνω απο την μέση κ καίει... Πολλές φορές ενώ είναι στην πρίζα το ποσοστό της μπαταρίας μειώνεται!!! Την πρώτη φορά που το είδα φρίκαρα... Αυτο έγινε μετά απο την έκδοση 3.0... Οσο ήμουν σε 2.2.1 όλα ήταν μια χαρά! Παρατήρησα κ εγώ οτι ακόμα κ με το push στο off έρχονται e-mails την ώρα που σερφάρω στο ίντερνετ!!! Χθες δοκίμασα να το φορτίσω σβηστό... Φόρτισε αλλά πολύ αργά!!! Κάπου είχα διαβάσει οτι η 3.0 έχει πρόβλημα στην διαχείρηση ενέργειας... Παρατήρησα επίσης οτι όταν το φορτίζω απο το pc είναι καλυτερα... Επόμενη κίνηση είναι να το αφήσω να σβήσει κ να το φορτίσω κλειστό απο το pc... Πρέπει να σας πω οτι δεν φταίει το jailbreak γιατί είχα τα ίδια προβλήματα κ χωρίς αυτό... Εκανα restore κ το κράτησα μαμά για λίγες μέρες να το δοκιμάσω!!! Πάλι τα ίδια!!! Στην αναμονή λοιπόν για την 3.1!!!

#40   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 07:40

Μακάρι ρε φίλε γιατί έχω φρικάρει.... Το θέμα είναι πως εγώ την 3 την έχω αρκετό καιρό και τώρα τελευταίο μου το κάνει...αλλά έχει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με σενα και τα υπόλοιπα παιδιά.. σήμερα θα κάνω restore και θα δώ αν μου λειτουργήσει... Παρόλο που είπες ότι δεν έγινε τίποτα.

#41   locust

locust

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 08:31

Καλημέρα, αγόρασα χθές το 3GS το έβγαλα απο το κουτί του, το σύνδεσα στο itunes, έκανε αναβάθμιση σε 3.01, και κανενα 2ωρο αργότερα που πήγα για ύπνο το έβγαλα απο το pc και το συνέδεσα στην μπρίζα. 100% η μπαταρία στις 7 το πρωί, 68% τώρα στις 9μιση. Δεν έχω κάνει jailbreak. Καμία ιδέα?

#42   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 08:49

Συγνώμη για να καταλαβω...

Το ποσοστό μειωνόταν ενώ ήταν στην πρίζα ή το είχες βγάλει;
Να σου θυμίσω πως θα δείς πως πάει η μπαταρία του μετά απο 2-3 πλήρεις φορτίσεις - αποφορτίσεις

#43   locust

locust

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 08:58

το ποσοστό άρχισε να μειώνεται απο τη στιγμή που το έβγαλα απο τη μπρίζα. Είναι λογικό η πρώτη αποφόρτιση της μπαταρίας να γίνει τόσο γρήγορα? Όχι τίποτα άλλο, αλλα με αυτό το ρυθμό θα πρέπει να βγάλω τη μισή εργάσιμη χωρίς τηλέφωνο!

#44   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 09:20

Και λίγο πιο πάνω ένας άλλος φίλος με 3Gs είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα... Το μοναδικό που έχω να προτείνω παιδιά είναι να τα κλείσετε όλα αν δεν τα χρειάζεστε (3g, Bluetooth, Wifi, Push, Notifications) Επίσης ο Safari τρέχει στο Background και για να το κλείσετε πρεπει να κρατήσετε το power button μέχρι να βγάλει το "απενεργοποιηση" μετά το αφήνετε και πατάτε το home butoon για κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει o safari... Με αυτόν τον τρόπο κλείνουμε εφαρμογές που τρέχουν για εσάς που δεν εχετε κάνει jailbreak και δεν εχετε κάποιο task manager application... Επίσεις στο Background τρέχει και το ipod και ας έχετε πατήσει το pause!!!

Τώρα για σένα φίλε μου που είναι καινούριο κάνε ένα search στο φορουμ για battery tips κάπου υπάρχει ένα σχετικό thread και ακολούθησέ το!!!

#45   locust

locust

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2009 - 09:26

έβαλα το location services στο off, και έκλεισα το safari με τον τρόπο που είπες, η μπαταρία είναι στο 55%, για να δούμε τι θα γίνει!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες