Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Appstore games/apps Tutorial

• Please log in to reply
236 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 01/10/2008 - 22:41

Store->Authorize computer

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   manolaskakis

manolaskakis

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/10/2008 - 23:55

Eμενα ολα τα εικονιδια ειναι με στρογγυλεμενες ακρες ειτε κρακαρισμενα ειτε οχι. Μιλαμε παντα για 2.1 εκδοση. Σε μικροτερες εκδοσεις δεν ειναι ετσι.

Εαν οι εφαρμογες απο AppStore δεν σβηνουν ετσι οπως λεω τοτε εχεις προβληματακι γενικοτερο.

Στις εφαρμογές που έχω βάλει μέσω WinSCP δεν έχει κανένα x και δεν μπορούνε να σβηστούν έτσι..(Δουλεύουν μια χαρά)
Ενώ άλλες που έχω περάσει από το appstore(free) τα εικονιδια τους είναι σωστά και σβήνονται εύκολα!
Που να οφείλεται αυτή η αστοχία? [Την 2.1 έχω και εγώ..]

Πάντως δοκίμασα να σβήσω μια εφαρμογή απλα σβήνοντας τον φάκελο στο /Applications και δεν είχα πρόβλημα!
Αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό να σβήνονται έτσι..
Η μέθοδος που πέρασα όλες τις εφαρμογές που έχω είναι η πρώτη (.app)

Μόνο σε εμένα συμβαίνει?

#93   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2008 - 23:58

α, πεστο ετσι. Eγω μιλαω για .ipa εφαρμογες (οπως ειναι οι ολες του appstore αλλωστε). Ωραιο bug βρηκες παντως δεν το ξερα, ας επιβεβαιωσει βεβαια και καποιος αλλος οτι με .app δεν σβηνονται με 'χ' και δεν εχουν στρογγυλεμενες ακρες για να ειμαστε σιγουροι

#94   donbaltades

donbaltades

iPH User

• 132 μηνύματα
  • GameCenter:donbaltades

Δημοσίευση 02/10/2008 - 00:00

Χαιρεται...
ρε παιδια κανω οτι ακριβως λεει η direct μεθοδος αλλα τιποτα... δεν μπορω να εγκαταστησω τις εφαρμογες με τιποτα... εχω 2.1 firmware και 3G
Mηπως ειναι κατι διαφορετικο?
please help

greeklish to greek

#95   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2008 - 00:26

^ Κατι ξεχνας προφανως. Δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε με τα τοσα λιγα που μας λες. Διαβασε και τις προηγουμενες σελιδες...υπαρχουν απειρα πραγματα που μπορει να εχεις ξεχασει

#96   ellania

ellania

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2008 - 14:10

Καλησπέρα σε όλους σας. Περιττό να σας πώ, πόσο πολύτιμη είναι η βοήθειά σας, αλλά το λέω κι εγώ και να είστε καλά να μας ενημερώνεται. Έχω διαβάσει πώς γίνεται η όλη διαδικασία με το WinSCP, αλλά αν κάποιος δεν έχει ασύρματο δίκτυο πώς θα βρει την IP address του?
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

#97   Slacker

Slacker

Advanced Member

• 971 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/10/2008 - 14:37

ellania, ρίξε μία ματιά εδώ.

#98   Melkon

Melkon

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 02/10/2008 - 17:30

Εγω παλι προχθες προσπαθησα μεσω  cydia αλλα εποτυχε παταγωδος αφου το τηλεφωνο δεν εκανε reboot και κολαγε στο boot.Οπως καταλαβαινετε restore-ξανα jailbreak και ξαναστησιμο του κινητου και αυτη τη φορα το καταφερα κανονικα manualy μεσω winscp κτλπ.Με λιγα λογια το κινητο δουλευει κανονικα τωρα!

#99   ellania

ellania

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2008 - 17:55

Σ' ευχαριστώ Slacker ! Είναι κατανοητότατο ! Να είσαι καλά !

#100   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/10/2008 - 21:12

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως συνδέεται το iTunes με την εφαρμογή Remote; Μου φαίνονται λίγο ακαταλαβήστικα αυτά που λέει στην σελίδα της apple. "Remote will display a 4 digit passcode. In iTunes select the name of your iPhone or iPod touch in the Devices list and enter the passcode." Ε, πού να πατήσω αυτόν τον κωδικό!?;

#101   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • GameCenter:Rambokouklo

Δημοσίευση 06/10/2008 - 22:22

5) Πηγαιντε στο '/private/var/mobile/' και θεστε permissions στον φακελο '/Αpplications' (ή /private/var/stash/Applications) σε 777 και τικαρετε την επιλογη recursively! Eιναι πολυ σημαντικο αυτο!

6) Πηγαιντε στο 'private/var/mobile/Applications' .Δημιουργειστε εναν φακελο 'Documents' εκει και θεστε τα permissions σε 777

7) Πηγαιντε τωρα στο 'private/var/stash/Applications' και καντε και εκει ενα φακελο 'Documents' με Permissions 777.

στο βήμα 5 λέει πήγαινε  '/private/var/mobile/' ή (ή /private/var/stash/Applications)
σεποί από τα 2 πρέπει να πάω. σε μένα έχει και τα 2?

το νούμερα 7 δεν το έχω κάνει,δηλαδή δεν έχω φτιάξει το φάκελο Documents, οστώσο το iphone κανει κανονικά την δουλειά του...

Πήγα να την καταλάβω από την αγγλική version αλλά κόλλησα στο
11) Navigate to the root level.
12) Navigate into the "/applications/" folder.
13) Create a "Documents" folder in the "/applications/" folder. Set permission to 777

Θα μου πείτε αφού δουλεύει τι ρωτάς? τα ρωτάω γιατί αύριο μεθαύριο θα τα ξανακάνω με την 2.2

#102   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2008 - 22:59

δικιο εχεις. Συντακτικο λαθος. Το διορθωσα τωρα. Λογικα θα παιζει.

Μια παρατηρηση: Εγω εχω και φακελο 'Documents' στο private/var/mobile που περιεχει μεσα τα βιντεο απο Cycorder και κατι του iLog. Δεν ξερω αν το ειχα δημιουργησει πριν ή αν δημιουργηθηκε με την εγκατασταση των παραπανω εφαρμογων (ο Documents εκει αναφερεται στην πρωτη μεθοδο). Either way, δοκιμαστε να κανετε και εκει κανα Documents

#103   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • GameCenter:Rambokouklo

Δημοσίευση 06/10/2008 - 23:25

τώρα κάνω restore as a new phone, θα τα κάνω όλα από την αρχή να δω τι παίζει με τις νέες οδηγίες...Λογικά θα είναι σωστές αλλά δεν μου αρέσει η αβεβαιότητα... Το iphone  τα σπάει και θέλω να έχω πάντα free applications..

το έκανα και όλα παίζουν νορμάλ μέχρι τώρα...άνοιξα 3 εφαρμογές

#104   june

june

iPH newbie

• 43 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 07/10/2008 - 23:29

Καλησπερα παιδια κι απο μενα και συγχαρητηρια για τους ωραιους οδηγους.

Λοιπον το προβλημα μου εχει ως εξης:

Εκανα ολες τις αλλαγες για τα .ipa files μεσω WinSCP σε windows.

Tα παιχνιδια περνανε κανονικα και παιζουν ολα οκ.

Απο τοτε ομως το Cydia δεν ανοιγει καθολου ενω o Installer βγαζει:

Insufficient Permissions
Installer was not installed correctly.
It should be run as root:wheel. We
will continue but please remember
that it may not function correctly.

Η λυση που διαβασα (gia installer) σε ξενο φορουμ ηταν:

chmod 4755 /Applications/Installer.app/Installer
chown -R root:wheel /Applications/Installer.app

Οποτε, λογικα το προβλημα πρεπει να εχει σχεση με τα:

5) Πηγαιντε στο φακελο '/Αpplications' (ή /private/var/stash/Applications) και θεστε permissions σε 777 και τικαρετε την επιλογη recursively! Eιναι πολυ σημαντικο αυτο!

Οποτε μ' αυτο εχουν γινει ολα τα permissions μεσα στα apps 0777, αντι για το τι ηταν πριν.

Δοκιμασα μεσω WinSCP να κανω 4755 to /Applications/Installer.app/Installer
oso gia ti 2i grammi den kserw pws na tin kanw, afoy exw windows.

Καθε βοηθεια δεκτη, γιατι το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα, απλα χωρις Cydia (καθολου) και Installer (με περιορισμους)...

#105   dpap

dpap

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2008 - 02:20

Επιβεβαιώνω και εγω. Ειχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα οπως τα αναφέρει ο june (cydia crash & installer να βγαζει αυτο το μήνυμα) και εμφανιστηκαν μολις ακολουθησα -κατα γραμμα αποσο θυμαμαι- τον συγκεκριμενο οδηγο για την αντικατάσταση του ΜobileInstallation με την cracked έκδοση.

Την ιδια διαδικασία την ειχα κανει και στο 2.0.2 και δεν ειχε εμφανιστει το προβλημα με cydia & installer. Μηπως στην 2.1 έχει αλλαξει κάτι? Ο june σωστα επισημαινει οτι τουλαχιστον για το /Applications/Installer.app/Installer πρεπει να ειναι 4777, μολις τωρα το αλλαξα και πλεον ο installer δουλευει χωρις να βγαζει αυτο το μήνυμα!

June αν εχεις προσβαση στο shell μεσω ssh (βαλε το προγραμμα putty ή το SecureCRT) ή μεσω της εφαρμογής terminal αν ειχες προλαβει να την εγκαταστήσεις ακολούθησε τις οδηγίες αυτες:

http://www.iphonehel...opic,399.0.html και θα φτιάξει και το cydia  :D

Γενικα όμως ομολογω οτι κατι δεν μου παει καλα σε αυτο τον οδηγό  :-\ ....

πχ στο βημα 5 (7 στην Αγγλικη έκδοση) λεει:

5) Πηγαιντε στο φακελο '/Αpplications' (ή /private/var/stash/Applications) και θεστε permissions σε 777 και τικαρετε την επιλογη recursively! Eιναι πολυ σημαντικο αυτο!

Και διερωτώμαι ... Recursively όλα τα αρχεια όλων των εφαρμογων σε 777 ?  :o

Στο κινητο μου με 33 εφαρμογες/καταλόγους στο /Applications, σημαίνει οτι 2806 αρχεία και directories θα εχουν -rwxrwxrwx permissions. Iδου και το μετρημα με την εντολη wc (word/line count):

localhost:/Applications root# find . | wc -l
2806

Το -rwxrwxrwx ναι μεν μπορει να ειναι 'ολα ανοιχτα/ολα ελευθερα/μπατε-σκυλοι-αλεστε'  :) αλλα τι γινεται με αρχεια/executables που πρεπει να εχουν suid-set οπως αποτι φαινεται ενα απο αυτα να ειναι το Installer.app/Installer ?

Anyway, αλλο προβλημα παντως δεν έχει εμφανιστει μετα απο ολα αυτα  ;D

-- dimitris

ps) Ωραιο manual page της εντολής chmod για οποιον έχει όρεξη: http://www.ss64.com/bash/chmod.html. Περιγραφει αναλυτικα την λειτουργία της chmod και με numeric αλλα και με symbolic τρόπο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες