Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

HDMI - VGA, DVI

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1   kamberis

kamberis

iPH Enthousiast

• 578 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:-

Δημοσίευση 24/01/2011 - 10:49

Καλημερα παιδια. Οπως λεει και ο τιτλος θελω να κανω το playstation μου να παιζει στην οθονη του PC μου (18,5" LED) αλλα δεν ξερω τη καλωδιο η ποιος τροπος υπαρχει. Αρχικα μου ειχανε πει για καλωδιο dvi -> hdmi και το αντιθετο αλλα μετα μου λεγανε οτι δεν θα εχεις ηχο. Επηδη θελω να κανω κατι για αυτο αμμεσα, δωστε μου τα φωτα σας. Τι καλωδιο να αγορασω? Υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο καλωδιο? Φτηνος εννοειτε... Αμα ξεφηγουμε στα 50-60 ευρω τοτε καλυτερα να αγορασω μια οθονη με HDMI port.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 25/01/2011 - 09:36

Για την εικόνα:

Προυποθετει οτι η οθονη σου εχει θυρα DVI. Αν εχεις ηδη καλωδιο HDMI μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν ανταπτορα σαν αυτο εδω.

Αναρτημένη εικόνα

Αν δεν εχεις καθολου καλωδιο μπορεις να παρεις ενα σαν αυτο εδω.

Αναρτημένη εικόνα

Γενικα οτιδηποτε απο τα δυο ειναι κοντα στα 7€.

Για τον ηχο:

Ισχυει οτι με το DVI δεν μπορεις να εχεις και ηχο.

Για να βγαλεις ηχο απο το PS3 εχεις 3 τροπους:

1. Μεσω HDMI (δεν μπορεις στην περιπτωση σου, γιατι καταληγεις σε DVI)

2. Μεσω optical cable (η οθονη σου δεν μπορει να δεχτει κατι τετοιο, οποτε πρεπει να το συνδεσεις πανω σε καποιο home cinema με ενισχυτη κτλ που θα αναπαραγει τον ηχο απο τα ηχεια πλεον). Σαν αυτο.

Αναρτημένη εικόνα

3. Μεσω του AV multi out (ενα αλλο interface για εικονα/ηχο).

Αναρτημένη εικόνα

Ερχεται μαζι με την κονσολα και χρησιμοποιειτε απευθειας για συνδεση πανω σε TV. Το λευκο (αριστερο) και κοκκινο (δεξι) καλωδιο ειναι ο ηχος. Παλι ομως θελεις η οθονη να εχει αντιστοιχες υποδοχες, που δε θα εχει. Οποτε θα πρεπει να το συνδεσεις και παλι πανω σε καποιο συστημα home cinema.

Απο την αλλη μπορεις να μετατρεψεις το RCA σε 3,5mm jack που σιγουρα εχει η οθονη σου με καποιον ανταπτορα σαν αυτον εδω.

Αναρτημένη εικόνα

Επισης δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει το PS3 να χρησιμοποιει και τα δυο interfaces μαζι, δηλαδη HDMI μονο για εικονα (αφου κανονικα βγαζει και ηχο) και AV multi out μονο για ηχο. Λογικα δεν γινεται. Αλλα δεν το εχω δοκιμασει κιολας.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες