Deepend Cydia tweak
Δημοσίευση 28/01/2011 - 14:10
Ad
Δημοσίευση 28/01/2011 - 14:44
Δημοσίευση 28/01/2011 - 14:55
άκυρο παιδιά! το βρήκα!Σε εμενα γιατί δεν δουλεύει? (iPod 4G 4.1 jb limerain)
Απλά έπρεπε να βγάλω το θέμα που είχα
Δημοσίευση 28/01/2011 - 15:08
Δημοσίευση 28/01/2011 - 22:52
Επειδη το θεμα μπαταριας ειναι παντα φλεγον και επειδη ξερω οτι το επιταχυνσιομετρο αν κανει refresh ανα λιγα δευτερολεπτα καιει τα μαλιοκεφαλα του (!) πιστευω οτι οσο καλο και να ειναι ενα τετοιο εφε γρηγορα θα το παρατησει ο κοσμος γιατι θα βλεπει την μπαταρια να εκφορτιζεται. Δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο το θεμα με την μπαταρια αλλα εμενα με χαλαει να την βλεπω να πεφτει γρηγορα...
Για να δειτε τι γινεται σχετικα με το accelerometer να σας πω οτι ηθελα να βαλω την ρυθμιση του SceenDimmer (ανα απο τα πιο μαματα tweaks του Cydia) με χρηση επιταχυνσιομετρου και μολις το εβαλα ανα δευτερολεπτο αντι να μου σωζει μπαταρια μου την ετρωγε γιατι συνεχως η εφαρμογη εψαχνε για κινηση...
Δυστυχως δεν ξερω αν μπορει να χρησιμοποιηθει κατι τετοιο με λιγοτερο κοστος για την μπαταρια...
Δημοσίευση 29/01/2011 - 18:10
Πολύ σωστή η παρατήρηση! Σ'ευχαριστούμε φίλε μου, είμαι κι εγώ ένας από τους "δαιμονισμένους" με τη μπαταρία!Παιδια νομιζω και εγω οτι το 3DBoard θα ειναι καλυτερο απο αυτο σε σχεση με το 3D.
Επειδη το θεμα μπαταριας ειναι παντα φλεγον και επειδη ξερω οτι το επιταχυνσιομετρο αν κανει refresh ανα λιγα δευτερολεπτα καιει τα μαλιοκεφαλα του (!) πιστευω οτι οσο καλο και να ειναι ενα τετοιο εφε γρηγορα θα το παρατησει ο κοσμος γιατι θα βλεπει την μπαταρια να εκφορτιζεται. Δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο το θεμα με την μπαταρια αλλα εμενα με χαλαει να την βλεπω να πεφτει γρηγορα...
Για να δειτε τι γινεται σχετικα με το accelerometer να σας πω οτι ηθελα να βαλω την ρυθμιση του SceenDimmer (ανα απο τα πιο μαματα tweaks του Cydia) με χρηση επιταχυνσιομετρου και μολις το εβαλα ανα δευτερολεπτο αντι να μου σωζει μπαταρια μου την ετρωγε γιατι συνεχως η εφαρμογη εψαχνε για κινηση...
Δυστυχως δεν ξερω αν μπορει να χρησιμοποιηθει κατι τετοιο με λιγοτερο κοστος για την μπαταρια...
Δημοσίευση 29/01/2011 - 18:21
Δημοσίευση 29/01/2011 - 20:03
Είχα 10% μπαταρία.Μετά από 1 ώρα "προσπάθησα" να κοιτάξω την μπαταρία αλλά...είχε κλείσει το κινητό.
Πάει και το Download από το Installous
Τελευταία επεξεργασία από: Telephoner, 29/01/2011 - 20:04
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες