Καθε μερα αναρωτιομαστε γιατι η Apple μας "τυραναει" και δεν μας δινει την δυνατοτητα να στειλουμε καποιο αρχειο με bluetooth. Αυτη την δυνατοτητα την ειχα τα κινητα αρκετα χρονια πριν, οποτε γιατι οχι και το iPhone, που ειναι το πιο εξελιγμενο κινητο τηλεφωνο της αγορας?
Οι λογοι ειναι κατα κυριο λογο οι εξης, και οσοι αναφερουν τα επομενα μελη με τα replies τους:
-Η Apple εχει ενα απο τα μεγαλυτερα, εαν οχι το μεγαλυτερο, Online Stores στον κοσμο. Σε αυτο το Store οι χρηστες μπορουν να αγορασουν ταινιες, τραγουδια και παιχνιδια. Εαν η Apple ξεκλειδωνε το Bluetooth, τοτε θα εχανε υπερογκα ποσα γιατι αντι να αγοραζει ο χρηστης καποιο τραγουδι, η ακομα και καποια ταινια, θα μπορουσε να του τα στειλει ενας φιλος του.
-Ακομα και αν η Apple δεν ειχε καποιο προβλημα με το να χανει τοσα πολλα χρηματα (υποθετικα μιλαμε ), τοτε οι εταιριες και οι καλλιτεχνες οι οποιοι διαθετουν τα προιοντα τους στο iTunes/App Store θα εκαναν μηνυση στην Apple.
* Πιθανες "Ενσταστεις" *
Ε: Γιατι, μονο τραγουδια και ταινιες μπορει να στειλω? Εγω μπορει να θελω να στειλω μια εικονα σε εναν φιλο μου, γιατι να μην μπορω?
ΠΑ(πιθανη απαντηση): Αν οπως λες θες να στειλεις μια εικονα, μπορεις να την στειλεις με e-mail.
Ε: Ακομα και ανοιχτο να ηταν το bluetooth, τα τραγουδια και οι ταινιες ειναι τοσο μπερδεμενα οποτε δεν θα ξεραμε τι στελναμε...
ΠΑ: Ναι, αλλα καποτε θα το αποκρυπτογραφουσατε .
Αυτα ειχα να πω εγω, και εκανα νεο topic γιατι καθε μερα καποιος "παραπονιεται" για το bluetooth.
Δωστε και εσεις λογους που πιστευετε οτι η Apple εχει "κλειδωμενο" το bluetooth, ή προσπαθήστε να τεκμηριώσετε την δική σας άποψη.