οχι εδω μεσα..κψαξε μεσα στο φορουμ καπου..υπαρχει απειρες φορες απαντημενο..μην ειμαστε offtopicΘα ήθελα να ρωτήσω πως κάνουμε clean restore εάν μπορεί κάποιος φίλος.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Greenpois0n RC5 για Windows
Δημοσίευση 07/02/2011 - 15:53
Ad
Δημοσίευση 07/02/2011 - 15:55
Βλέπω το τοπικ και είναι 80! σελίδες οι οποίες είναι όλες σχεδόν με ποστ που λένε ότι ήταν πολύ εύκολο και πετυχημένο και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.
Από την άλλη σκέφτομαι πως θα φαίνεται και σε κάποιον που ξεκινάει διάβασμα από την αρχή.
Αναρωτιέμαι αν κάποιος admin έχει όρεξη να αρχίσει καθάρισμα όλα τα ποστ που δεν δίνουν καινούριες πληροφορίες και προβλήματα....
Δημοσίευση 07/02/2011 - 15:56
Είναι αυτό που λέει 4.0+παιδια το appsync για την 4.2.1 ξερει κανεις που μπορω να το βρω?στο repo του hackulo εχει μεχρι appsync για την 4.0..ευχαριστω
ρε συ καπου κολλας και θα ναι απαρα πολυ απλαο..απλα δεν μπορεις να το καταλαβεις..εμενα συνεχεια μου συμβαινει..αυτο το τηλ. δεν υπαρχει ...
Ειναι απιστευτο ή δεν μπορω να φανταστω τι να φταιει.
Ειχα την 4.1 και δουλευα αψογα. αποφασισα μετα απο τα λεγομενα οτι
η 4.2.1 δουλευει καλα ... τι να πω ...
πες μου αναλυτικα τι εχεις κανει μεχρι τωρα και τι οχι..θα βρεθει λυση..μην αγχωνεσαι..εχε χαρη που εισαι μακρια..αλλιως θα ρχομουν εγω
Δημοσίευση 07/02/2011 - 15:57
πραγματικα ρε φιλε αμα γινεται αυτο γιατι οσο σκεφτομαι να αρχισω να διαβαζω 80 σελιδες, ενω εχω διαβασει μεχρι τωρα 11 και μου χει βγει η πιστη, φρικαρω εντελως.Γειά και από μένα! Σα να παρακοιμήθηκα....
Βλέπω το τοπικ και είναι 80! σελίδες οι οποίες είναι όλες σχεδόν με ποστ που λένε ότι ήταν πολύ εύκολο και πετυχημένο και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.
Από την άλλη σκέφτομαι πως θα φαίνεται και σε κάποιον που ξεκινάει διάβασμα από την αρχή.
Αναρωτιέμαι αν κάποιος admin έχει όρεξη να αρχίσει καθάρισμα όλα τα ποστ που δεν δίνουν καινούριες πληροφορίες και προβλήματα....
αμα γινεται να καθαριζονται τα doublepost θα ταν τελειο
Δημοσίευση 07/02/2011 - 15:58
παιδια το appsync για την 4.2.1 ξερει κανεις που μπορω να το βρω?στο repo του hackulo εχει μεχρι appsync για την 4.0..ευχαριστω
Σου κάνει μία χαρά! Και εγώ αυτό έβαλα!
Δημοσίευση 07/02/2011 - 16:00
τα ερωτηματα αυτα ειναι εντελως offtopic..υπαρχουν μεσα στο φορουμε χιλιαδες φορες απαντημενα..ψαξτο λιγο..υπαρχει και το κουμπι search..μην αναφερομαστε σε ασχετα πραγματα..να βοηθαμε οσους εχουν προβλημα με το jb θελουμε εδω μεσα..Την διάβασα Αλλα όπως είπα και παραπάνω Έχω κάποια ερωτήματα και θέλω αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει
εγω παλι νομιζω πως εαν δεν απαντουσαν 5 ανθρωποι μαζι στο ιδιο ερωτημα θα ηταν ακομα καλυτερα...ειναι πολυ καλο που βοηθανε καποιοι αλλα υπαρχουν και ανθρωποι επιφορτισμενοι με αυτο το ρολο για να μην επικρατει αυτο το χαος...ενα refresh κανεις και υπαρχουν 2 σελιδες extra....να μην αναφερω την post-ομανια μερικων με συνεχομενα μηνυματα μπραβο,καλοριζικο,καλοταξιδο και αλλα ωραια μεν αλλα κουραστικα δε..φιλικα πανταΓειά και από μένα! Σα να παρακοιμήθηκα....
Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 07/02/2011 - 16:02
Windows 7 - Run as administratorρε συ καπου κολλας και θα ναι απαρα πολυ απλαο..απλα δεν μπορεις να το καταλαβεις..εμενα συνεχεια μου συμβαινει..
πες μου αναλυτικα τι εχεις κανει μεχρι τωρα και τι οχι..θα βρεθει λυση..μην αγχωνεσαι..εχε χαρη που εισαι μακρια..αλλιως θα ρχομουν εγω
Itunes 10.1.2
Greenpois0n rc5_2
Εχω κανει clean restore se 4.2.1 με το itunes
τρεχω το greenpois0n.
με κλειστο τηλ αλλά συνδεδεμενο μπαινω σε dfu mode.
το greenpoison αλλαζει απο waiting dfu σε jailbreak.
παταω jailbreak ... kai ... δεν κανει τιποτε .... ουε ασπρη οθονη ουτε κατι άλλο.
Την διάβασα Αλλα όπως είπα και παραπάνω Έχω κάποια ερωτήματα και θέλω αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει
Ξεκίνα ερωτήσεις και εμείς θα απαντάμε σε ό,τι ξέρουμε...
Δημοσίευση 07/02/2011 - 16:02
Windows 7 - Run as administrator
Itunes 10.1.2
Greenpois0n rc5_2
Εχω κανει clean restore se 4.2.1 με το itunes
τρεχω το greenpois0n.
με κλειστο τηλ αλλά συνδεδεμενο μπαινω σε dfu mode.
το greenpoison αλλαζει απο waiting dfu σε jailbreak.
παταω jailbreak ... kai ... δεν κανει τιποτε .... ουε ασπρη οθονη ουτε κατι άλλο.
Μισό-μισό...κατά το τρέξιμο του εργαλείου σου λέει να κάνεις κάποια πράγματα μερικά δευτερόλεπτα, τα κάνεις ? ? ?
Π.χ να πατήσει για κάποια δεύτερα το Home button κλπ, τα κάνεις αυτά ?
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 07/02/2011 - 16:03
Δημοσίευση 07/02/2011 - 16:02
μονο και μονο που ειδες 80 σελιδες και ξεκινησες να διαβαζεις απο μενα παιρνεις + και παρακαλω οποοιν διαβαζει το ποστ μου να του βαλει και αυτος..πες μου τι θες και τι δεν ξερεις και που εχεις αποροια ..εσυ εχεις το δικαιωμα πραγματικα να ρωτησεις οοοοοοοοτι θεςπραγματικα ρε φιλε αμα γινεται αυτο γιατι οσο σκεφτομαι να αρχισω να διαβαζω 80 σελιδες, ενω εχω διαβασει μεχρι τωρα 11 και μου χει βγει η πιστη, φρικαρω εντελως.
αμα γινεται να καθαριζονται τα doublepost θα ταν τελειο
πραγματικα respect μονο κα μονο για τη σκεψη σου..
Δημοσίευση 07/02/2011 - 16:03
Μισό-μισό...κατά το τρέξιμο του εργαλείου σου λέει να κάνεις κάποια πράγματα μερικά δευτερόλεπτα, τα κάνεις ? ? ?
Ακριβως οπως τα λέει ...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες