iPhone 4 , iOS 4.1 , baseband 02.10.04
Καλησπέρα σας, διαβάζοντας όλες τις νέες εξελίξεις αποφάσισα να προχωρήσω και εγώ στο jailbreak αλλά θα ήθελα πρώτα να μάθω μερικά πράγματα. Καταρχήν έχω κάνει αρκετές φορές jailbreak σε διάφορες συσκευές και με διάφορα tool επομένως αυτά που θα ρωτήσω δεν έχουν να κάνουν με την διαδικασία που εξηγεί πολύ ωραία και ο φίλος στην αρχή του ποστ.
1η ερώτηση
Καταρχήν αφού υπάρχει η 4.2.1 δεν υπάρχει λόγος να μένω στην 4.1 σωστά; (πόσο μάλλον τώρα που κυκλοφόρησε και το jailbreak).
2η ερώτηση
Πηγαίνοντας στην 4.2.1, τι πρέπει να κρατήσω από την 4.1 ; (shsh blobs , iccid κτλ) για να έχω την δυνατότητα να γυρίσω μετά στην 4.1
3η ερώτηση
Το update στο baseband δεν πρέπει να με φοβίζει γιατί η συσκευή μου δεν είναι κλειδωμένη σε κάποιο δίκτυο και γίνεται από το itunes,άρα δεν έχει σχέση με το αν θα κάνω jailbreak ή όχι σωστά; (ή μήπως το update γίνεται από το greenpois0n ; και αν γίνεται από αυτό τι μπορεί να προκαλέσει ; )
4η ερώτηση
Αν κάνω ένα sync το κινητό πριν ξεκινήσω οποιαδήποτε διαδικασία και μετά από αυτό κάνω restore στην 4.2.1 και setup as new , οι εφαρμογές θα μείνουν στο itunes για να τις ξαναπεράσω με sync ; οι επαφές ; οι φωτογραφίες ; τα μηνύματα ; οι φάκελοι ; η διάταξη των στοιχείων στην οθόνη ;
5η ερώτηση
Μετά την έκδοση rc5 του greenpois0n θα υπάρξει και final τελικά ; ή θα βαφτιστεί αυτή final ;
ευχαριστώ
1) Σωστά
2)SHSH Blobs μέσω tiny umbrella εύκολο είναι
3)Γίνεται μέσω iTunes δεν σε επηρεάζει πουθενά από την στιγμή που έχεις ξεκλείδωτο iPhone
4)θα μείνουν αλλά πρέπει να κάνεις restore from backup και όχι setup as new. Για την διάταξη των στοιχείων δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω όχι
5)Κανείς δεν ξέρει. Η RC5 πάντως είναι αρκετά stable!