Greenpois0n RC5 για Windows
Δημοσίευση 08/02/2011 - 11:28
help friends
Ad
Δημοσίευση 08/02/2011 - 11:32
Δημοσίευση 08/02/2011 - 11:46
then gp and install cydia by redsnow
Δηλ. τι εννοείς....? Να ακολουθήσουμε την διαδικασία Jailbreak με το GreenPoison και να μην τρέξουμε τον loader....?
Δημοσίευση 08/02/2011 - 12:01
εγώ έχω 3Gs, και δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω jb.
Το έκανα 4.2.1 kai setup as new. Το jb βγάζει μύνημα failed
Ακολουθώ όλα τα βήματα και το βάζω σε DFU Mode και ανάβει κανονικά το κουμπί του jb. Αλλά βγάζει failed μετά από λίγο και παραμένει κλειστό, ή βγάζει failed, και bootarei κανονικά.
Το τρέχω σε win7 64bit, αλλά και σε winxp vm workstation δοκίμασα. Antivirus, firewall, windows xp sp3 compatibility on, run as administrator κλπ, όλα κομπλέ.
Καμιά ιδέα? Είμαι ένα βήμα πριν το downgrade σε 4.1, ή να μείνω jailed μέχρι νεωτέρας.
Δημοσίευση 08/02/2011 - 12:23
Δημοσίευση 08/02/2011 - 12:31
Το έκανα 4.2.1 kai setup as new. Το jb βγάζει μύνημα failed
Ακολουθώ όλα τα βήματα και το βάζω σε DFU Mode και ανάβει κανονικά το κουμπί του jb. Αλλά βγάζει failed μετά από λίγο και παραμένει κλειστό, ή βγάζει failed, και bootarei κανονικά.
Το τρέχω σε win7 64bit, αλλά και σε winxp vm workstation δοκίμασα. Antivirus, firewall, windows xp sp3 compatibility on, run as administrator κλπ, όλα κομπλέ.
Καμιά ιδέα? Είμαι ένα βήμα πριν το downgrade σε 4.1, ή να μείνω jailed μέχρι νεωτέρας.
PS. Δοκίμασα σε άλλη usb.
Δοκίμασα και με το το gp_win_rc5_bc4, που είδα σήμερα ότι βγήκε...
Δημοσίευση 08/02/2011 - 12:31
Δημοσίευση 08/02/2011 - 12:33
PS. Δοκίμασα σε άλλη usb.
Δοκίμασα και με το το gp_win_rc5_bc4, που είδα σήμερα ότι βγήκε...
Κάνε μια μαγκιά..!!! Μπες μέσω Safe Mode και κάνε Jailbreak.....
Δημοσίευση 08/02/2011 - 12:43
Μάλλον έχω ολοκληρώσει το jb, η οθόνη του iphone είναι μαύρη και αναφέρει σε πολύ μικρό κείμενο κάποια unable και στο τέλος green poison initialized. Στη οθόνη του pc, αναφέρει jailbreak complete kai quit. τι να κάνω? πρέπει να κάνει μόνο του επανεκκίνηση?
Δεν κάνει τίποτα. Εχει παραμείνει στη παραπάνω κατάσταση και δεν κάνει τίποτα... Any help.??
Δημοσίευση 08/02/2011 - 12:44
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω, διαβαζοντας πιο πανω καταφερα
και εβαλα τα απαραιτητα στο τηλεφωνο.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως κανουμε backup στο iphone4,
γιατι μετα το jb δεν μπορω να το κανω με το itunes.
Ευχαριστω
Δημοσίευση 08/02/2011 - 12:50
Δεν κάνει τίποτα. Εχει παραμείνει στη παραπάνω κατάσταση και δεν κάνει τίποτα... Any help.??
Δοκιμάσαμε ξανακανεις την διαδικασία από την αρχή και όταν στα ξαναβγαλει αυτά κράτα πατημενο το home button!
Δημοσίευση 08/02/2011 - 12:50
έχω iphone4 με 4.2.1. Μέχρι την Κυριακή το είχα jb tethered , το οποίο και έκανα untethered. Την διαδικασία την έκανα κατευθείαν χωρίς να κάνω restore. όλα 'εγιναν τέλεια. Δεν έχασα τίποτα και φυσικά δεν βγηκε εικονιδιο loader λόγω του ότι υπήρχε ηδη το cydia. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πολύ χαμηλό σήμα (από την Κυριακή μου έχουν πει "κουνήσω γιατί δεν σ ακουώ" πάνω από 10 συνομιλητές μου. Ενώ δεν μου το ειχαν πει ποτέ μέχρι τώρα!!! Επίσης η μπαταρία με την ίδια χρήση μου κρατούσε 1 με 1,5 μέρα ενώ τώρα μισή με το ζόρι!!!!
Πιθανώς να φταίει του ότι δεν εκανα restore όπως λένε οι οδηγίες. Περιμένω νέο εργαλείο (ίσως rubyra1n) και θα το κάνω από την αρχή (restore, set as a new device).
ΥΓ. έβαλα και το sbsettings αλλά δεν είδα διαφορά
Δημοσίευση 08/02/2011 - 12:52
το έγραψα και παραπάνω, αλλά θέλω να το ξαναπώ.....
έχω iphone4 με 4.2.1. Μέχρι την Κυριακή το είχα jb tethered , το οποίο και έκανα untethered. Την διαδικασία την έκανα κατευθείαν χωρίς να κάνω restore. όλα 'εγιναν τέλεια. Δεν έχασα τίποτα και φυσικά δεν βγηκε εικονιδιο loader λόγω του ότι υπήρχε ηδη το cydia. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πολύ χαμηλό σήμα (από την Κυριακή μου έχουν πει "κουνήσω γιατί δεν σ ακουώ" πάνω από 10 συνομιλητές μου. Ενώ δεν μου το ειχαν πει ποτέ μέχρι τώρα!!! Επίσης η μπαταρία με την ίδια χρήση μου κρατούσε 1 με 1,5 μέρα ενώ τώρα μισή με το ζόρι!!!!
Πιθανώς να φταίει του ότι δεν εκανα restore όπως λένε οι οδηγίες. Περιμένω νέο εργαλείο (ίσως rubyra1n) και θα το κάνω από την αρχή (restore, set as a new device).
ΥΓ. έβαλα και το sbsettings αλλά δεν είδα διαφορά
To έχουμε πει αρκετές φορες.. Καλύτερα να κάνετε Set Up As New.. Δύσκολα να βγει καινούργιο εργαλείο..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες